12.11.2019

1. Yemek yap ----------------------------------- (Balık yaptık akşam)
2. Tuvalet / banyo yıka ------------------------ (Balık sebebiyle eşimin teyzesindeydik)
3. Yıkanmış çamaşırları as ++++++++++++ (Astım)
4. Kuru çamaşır varsa katla. +++++++++++ (1-2 parça kaldı katlanacak)
5. 1 makine daha yıka / as ++++++/ --------- (yıkandı asmaya vakit kalmadı)
6. Evi süpür ------------------------------------ (Vakit kalmadı)

Rutinler

1. Dağınıklık bırakma ------------------------- (eve bakamadım)
2. Bulaşık bırakma ++++++++++++++++ (evde yemek yemediğimiz için bulaşık da yoktu)
3. Sabah yatağını topla
---------------------- (kız gece yanımıza geldi, sabah da yatağımızda olduğu için yatağı toplayamadım.)

13.11.2019

1. Yıkanmış çamaşırları as
2. Kuru çamaşır varsa katla.
3. 1 makine daha yıka / as
4. Ud çalış

Rutinler

1. Dağınıklık bırakma
2. Bulaşık bırakma
3. Sabah yatağını topla

Selam kızlar doğumdan önce son Bi gayret deyip gaza geldim ve bütün gardopu yıkıyorum şu an başladım valla. Kurutemizlemelik olanları da ayırdım her şeyi Bi sudan geciricem hepsi güzel koksun diye. Hepsi temiz ama içime sinmedi Bi daha bebekten sonra bu kadar ayrıntılı uzun Bi süre bakamam.bi taraftan kurutma çalışıyor Bi taraftan makina.haftaici yikayayim kuritayim haftasonu utunlenecekleri ütüler kaldırırım. Ne zamandır aklımdaydı. Kendimi yormadan sakin sakin umarım bitirebilirim ortalık fena halde karışık 1 hafta verdim kendime insaah biter. Sonra da bebişin kıyafetlerine gecicem inşallah. Akşamları hem canım sıkılıyordu iyi oldu iş buldum kendime 😂

Bu haftalarda beklenen davranış :KK70: Kolay gelsin

günaydin
dün akşam yaptıklarim
eve geldim ;
evi havalandir.
karnabahar haşla
kızartma yap
çorba yap yemegi hazirlamuıtfagi topara sofra kur
bulaşık makine doldur.
mutfagi süpür.
çamaşirlari makineye at yıka
kızı yıka.
çantasini hazirla.
kızımla oyna.
çamaşir katla yerleştir..
kıza süt hazirla.
biraz tel.
sonra 23 de uyku. :KK51:

Psidan Psidan
Benim eski gömme dolabımda çok koku veriyordu. havlularımı koyuyordum ilk zamanlar sonra koymamıştım
birde hava alması önemli
kıyafetleri iyice kurutmak da gerekiyor. nemli kalırsa koku yapıyor

Dün kızıma 2 tane krem verdi dr.
eve erken geldim temizlik yaptım.
yemek yaptım
sofra kur sofra topla
çamaşır ser
duş al derken uyumuşum

bugün eve gider gitmez yapılacak listemi bitirmek olacak
sofra hazırlar dinlenirim.

İş yerinde de exra işler çıkıyor (Dün yoktum ya :işsiz:)
Yarına iş bırakmayacağım inş.

Dolaptan kaynaklaniyor olabilir mi bu koku ya
Benim dolabimi acinca parfüm kokusu geliyor bazi ceketlerin üzerinde kaliyor mesela
Kalabalik da dolabim ama esyalar koku yapmiyor
Yasadigin memleketteki havanin nemi falan da etki ediyor olabilir mi acaba ?
Şifonyer çekmecesi de kokuyordu aynı şekilde, kapalı kalma kokusu vardı, içinde lcw dan sabun almıştım paketli onu unutmuşum, nasıl güzel kokuyor şimdi, olmadı öyle bir şeyler koyayım diyorum, çünkü yıkadığım çamaşırlar da uzun süre kokmuyor gibi geliyor bana

Günaydınlar 😘
Bugün hızlı bir gün oldu, kan tahlili verdim sabahtan sağlık ocağında

Satış için puzzle Halısı koymuştum internete bu hafta hemen satıldı okula geldi aldı bugün, nasıl mutlu oldum, hem para oldu hem dolaptan bir eşya gitti, internetten ilk satışım olunca gaza geldim hemen iki kitap seti koydum keşke satılsa :confused:

Birkaç atılacak şey vardı sabahtan onları da çıkardım evden, biraz hafifledim, bakalım bu hafta iyi gidiyor gibi

Back
X