Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teflonda her türlü dibi tutuyo sütün. O yüzden Çelik kullanmak lazım sütte. Onu kriter olarak görme. İçinde yemek piştiği için de suyun tadı değişebilir sanki. Ben 2,5 lt lik mini bi şişe almıştım suyu ona boşaltıyorum tam alıyor hem rahatça kalanı kullanıyoruz. Eğer sevmiyorum diyosan ihtiyacı olan birine ya da annene verebilirsin :)Selam hanımlar konuyu okuyarak geliyorum. Bir şey sormak istedim size. Ben evlenirken teflon süslü püslü tencere takımı almıştım. O zamanlar şimdi ki gibi çeşit yok. Ya da ben bilmiyordum. Neyde. Hiç çizilmesi o konuda sıkıntı yok. Ama mesela sütün dibituttu. Veya damacana ile şu alıyoruz, içinde şu vardı. Kalan suyu bu tencerelerden birine döktüm. Bilaç saat sonra içelim dedik tadı değişmişti. Ben bu tencereleri ne yapabilirim, atsam mı diyorum , tencerem var. Bir qyndan da israf mı olur diyorum.
Kolay gelsin canım, bayaa iş varmış.Yolluklar kırlent kılıfları yıkanacak
Nevresimler çarşaflar yıkanacak (misafir)
Çarşaf yastık yüzleri değişecek
Mutfak cami silinecek
Balkon yıkanacak
Oturma odası cam iç taraftan silinecek
Yatak odası cam silinecek
Tüller yıkanacak
Baza başlığı silinecek
Kapılar silinecek
Dolaplar duzeltilecek
Her yer süpürüp silinecek
Toz alincak her yer
Mutfak dolapları silinecek
Bunları bolerek yaparim her gun bi oda yada yikanacaklari komple yıkarım yapabildiğim kadar artik bakalim
Sağol canımKolay gelsin canım, bayaa iş varmış.
Valla bende aynı fikirdeyim, zaten rahatta edemem ben, kimse de gitmesin gelmesin çok lazımsa 2 gece otelde kalıversin herkes mutlu olur bence :)Sağol canımkaç gundur hic evle ilgilenmiyorum evin hali berbat bide misafir olunca yemek yap çay yap buğaldim yemin ederim. Insanların evine yatıya gitmeyin yaa bende gitmeyim kimse gitmesin
![]()
Bende hiç rahat değilim valla kendi evimde oglumla bile ilgilenemiyorum kac gündür neyse ki bu gece sonValla bende aynı fikirdeyim, zaten rahatta edemem ben, kimse de gitmesin gelmesin çok lazımsa 2 gece otelde kalıversin herkes mutlu olur bence :)
İyi bari, Gözün aydın, hele bi evinle başbaşa kal hepsini sırayla halledersin.Bende hiç rahat değilim valla kendi evimde oglumla bile ilgilenemiyorum kac gündür neyse ki bu gece son![]()
Insallah canım çok tatlısın vallaİyi bari, Gözün aydın, hele bi evinle başbaşa kal hepsini sırayla halledersin.
Benim salı misafirim var, yarın evi mi pasta böreği mi yapıcam bilmiyorumInsallah canım çok tatlısın vallasıkıldım kac gündür konuşmak iyi geldi
![]()
Bana yatılı misafir olarak gelenler kendimi misafir gibi hissettiriyorSağol canımkaç gundur hic evle ilgilenmiyorum evin hali berbat bide misafir olunca yemek yap çay yap buğaldim yemin ederim. Insanların evine yatıya gitmeyin yaa bende gitmeyim kimse gitmesin
![]()
Yaa ne güzelmiş seninkilerBana yatılı misafir olarak gelenler kendimi misafir gibi hissettiriyoryemek temizlik beraber yapılıyor, annem yengen kuzen yakın arkadaş falan. Ama çocuktan sonra sadece annem geliyor o da misafir değil zaten
![]()
Amaan velilere hiç iyi olmadı benceBu hafta öğrencilere tatil. Kitap okumayalı çok oldu. Bu haftayı kitap okuma haftası ilan ediyorum![]()
Amaan velilere hiç iyi olmadı bence![]()
Evet siz devammışsınız, bakalım neler olacak.bize de tatil olsa iyiydi. Çalışan veliler için çok sıkıntı gerçekten. Seneye değişir belki yine
Valla güzel olacaktı dinlenirdik ne güzel, bende çok devam etmez diye düşünüyorum, yeni başlamıştı okul hemen tatil havasına girildi böyle oluncabize de tatil olsa iyiydi. Çalışan veliler için çok sıkıntı gerçekten. Seneye değişir belki yine
Ben de öyle düşünüyorum, bakalım bu sene bi denesinlerValla güzel olacaktı dinlenirdik ne güzel, bende çok devam etmez diye düşünüyorum, yeni başlamıştı okul hemen tatil havasına girildi böyle olunca
Ek işlerMerhaba
16-17 kasım Plani yazayim:)
cuma akşam
yemek: yeşil mercimek yemegi ++++
wc-banyo temizliği ++++
duş ++++
cts günü.
camlari silinecek. +++
dipköşe temizliği yapılacak.++++
mutfak ayıklanacak. Sadece temizliği
yatak odasi baza altı kontrol edilecek. ____
patlıcan türü et tavuk yemegi yapılacak.______