Günaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
1 paket 1 numara yeter sonra 2 ye geçersin bebek daha rahat eder , adın ama karar verdiniz mi 🙈

Mutlu haftalar :)

Eklentiler

• 8D81780D-F061-4271-87F9-ADBD41785487.webp
    8D81780D-F061-4271-87F9-ADBD41785487.webp
    27 KB · Görüntüleme: 77
Sabah soluğu sağlık ocağında aldım. Boğazım için gitmiştim, gitmişken idrar ve kan tahlili de verdim. Her yerim ağrıyor ya yaşlandım mı ne 🥺

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Pazar gunu misafirim gelecek. Evin geneltemizligini dun yaptim.
Persembeden itibaren yine oda oda temizligi az az yaparsam yorulmadan agirlayabilirim misafiri.
O gun kayinvalidem ve gorumcemde gelecekler, sagolsunlar onlarda hep yardimci oluyolar mutfakta ve serviste.

Persembeden itibaren yine oda oda temizligi az az yaparsam yorulmadan agirlayabilirim misafiri.
O gun kayinvalidem ve gorumcemde gelecekler, sagolsunlar onlarda hep yardimci oluyolar mutfakta ve serviste.

Kendini yorma canım misafir her türlü ağırlanıyor.

Teşekkür ederim :) sana da kolay gelsin

Günaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
stok yapacaksan 2,3 no yap.özellikle 3 no.bebeler çabuk toparlanıyor

Bugün iş yerinde verimli değilim
exra işler çıktı birde odam ısınmadı.
son 10-20 dk rutin işlere odaklanırsam durumu toparlarım gibi

Kendini yorma canım misafir her türlü ağırlanıyor.

Kesinlikle cok haklisin. Gelenler esimin teyzesi zaten.
Kayinvalidemde sagolsun benden hamarat ve yas olarakta oldukca genc oldugu icin kafam rahat.
Hergun azar azar genel temizligi yapip cumarteside esime evi supurtsem rahat gecer diye dusunuyorum.
Bakalim birde boyle deneyelim zaten bundan sonra uzun bir sure misafir gelmez galiba.

aşırı verimsiz bir haftasonu geçirdim
planladığım hiçbir işi yapamadım, son dakıka misafiri de üstüne tuz biber oldu,
hayır işi gücü geçtim, cocuklarla ilgilenemediğim, 10 dakıka ayaklarımı uzatamadığım bir haftasonuydu,
böyle olduğunda tüm haftam daha stresli geçiyor sanki
:kızgın:

1 paket 1 numara yeter sonra 2 ye geçersin bebek daha rahat eder , adın ama karar verdiniz mi 🙈
Mikan bebişin adını mı sordun orada anlayamadım 😁 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara almaya karar verdim, devam edecek olursak şubat indiriminden stok yapayım dedim 😘

Back
X