- 23 Eylül 2013
- 25.530
- 52.937
- 798
bi resim atmadın mia ya.
Mutfağın mı yo yo yoo :)
Hiç sevmiyorum mutfağımı tarihte yer almasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi resim atmadın mia ya.
Bana da öyle diyorlar, bir şeyin yok diye, ama tartıya çıkınca moralim bozuluyor, doktor da ayda 2 kilodan fazlasına kızıyor, benim de 9 kilo oldu şuanda, bakalım kaçla bitecek, bu ara baya dikkat ediyorum ama bebek aldığı için otomatik alacağız, bebeğin kilo alıp bizim almadığımız mantığı hala anlayamadımYa canım hep dikkat etmeden yedim bugüne kadar. Ama Bi tartildim dedim yuh beni görenler almadın ki fazla diyor ama tartı öyle demiyor. Yok doktor Bi şey demiyor. Zaten sezeryan düşünüyorum ya belki de ondan demiyor Bi şey emin değilim. Dediklerini yapmaya çalışacağım.
Aynen vallaha doğumdan sonra sanki hiç sadece bebeğe bakabilecegim başka da Bi ise yetisemeyecegim korkusu yüzünden evin her yerini kırk yariyorum bugünlerde. Böyle millet diyor ya duş bile alamadım wc ye bile gidemedim diye onlar gibi olacam diye çok korkuyorum.Doğurunca yapamayız diye korkudan hamarat olduk![]()
Bende sabah eşime diyorum, bak duşa falan girebilirim dimi diye, ayıp ettin ne demek ben oyalarım dedi, azıcık rahatladım, inşallah öyle olur yoksa yandıkAynen vallaha doğumdan sonra sanki hiç sadece bebeğe bakabilecegim başka da Bi ise yetisemeyecegim korkusu yüzünden evin her yerini kırk yariyorum bugünlerde. Böyle millet diyor ya duş bile alamadım wc ye bile gidemedim diye onlar gibi olacam diye çok korkuyorum.
KeşkeGel hadi kar topu oynayalım :)
Kurutma makinandan memnun musun dezavantajı da var mı alınmalı mıı ? :)
Bende sabah eşime diyorum, bak duşa falan girebilirim dimi diye, ayıp ettin ne demek ben oyalarım dedi, azıcık rahatladım, inşallah öyle olur yoksa yandık![]()
eşim işe giderken uyumuyosam o en güzeli oluyodu ama tam sabaha doğru uyuyan bebeyle uykumu bende bölmüyodum.Bende sabah eşime diyorum, bak duşa falan girebilirim dimi diye, ayıp ettin ne demek ben oyalarım dedi, azıcık rahatladım, inşallah öyle olur yoksa yandık![]()
mia yatak odasi kategori var katılsana:)en daginiktan düzenli olan kazanir:)
ben izlemeye alicam![]()
yatak odasini bilmiyorum ki:)Hemen tanırsınız ki beni![]()
yatak odasini bilmiyorum ki:)
Aynen benimde. eşime söyledim bi çekelim gider borusu mu çıktı acaba, yoksa servis yolu görünecekçamaşır mak su sızdırmış anlam veremedim
dün yemeği halledip hemen yemek yedik, çocuk odasını,mutfağı,yatak oasını düzelttim,süpürdüm,2 makina çamaşır attım.maalesef akşam eve gittiğimde yine herşey heryerde.mutfak tezgahını,masasını vs sıfırladım.hiç bişey bırakmadım üzerlerinde.akşam göreceğim manzara masanın üzerinde,peçete,şarz,kitap,boş poşet,meyve tabağı,2-3 bardak,ıslak mendil,kırık bi araba daha daha daha.pufffffff tezgahta aynı şekilde,bardaklar tabaklar,yağlanmış ocak.sürekli bu döngü.sıkıldım galiba.
dün yemeği halledip hemen yemek yedik, çocuk odasını,mutfağı,yatak oasını düzelttim,süpürdüm,2 makina çamaşır attım.maalesef akşam eve gittiğimde yine herşey heryerde.mutfak tezgahını,masasını vs sıfırladım.hiç bişey bırakmadım üzerlerinde.akşam göreceğim manzara masanın üzerinde,peçete,şarz,kitap,boş poşet,meyve tabağı,2-3 bardak,ıslak mendil,kırık bi araba daha daha daha.pufffffff tezgahta aynı şekilde,bardaklar tabaklar,yağlanmış ocak.sürekli bu döngü.sıkıldım galiba.
kayınvalidemevde kim oluyor sühan?
görmüyorlar snki.pufff vallaa puffff yaniAynen canım
Geçen eşim elma yemiş çöpünü masaya koymuş
dedim inş bu çöp burda durmaz atarsın
tamam atıcam dedi
gitmiş çöp kovasındaki çöpü götürmüş dışarıdaki çöpe atmış
elma çöpü hala masada![]()