Ya canım hep dikkat etmeden yedim bugüne kadar. Ama Bi tartildim dedim yuh beni görenler almadın ki fazla diyor ama tartı öyle demiyor. Yok doktor Bi şey demiyor. Zaten sezeryan düşünüyorum ya belki de ondan demiyor Bi şey emin değilim. Dediklerini yapmaya çalışacağım.
Bana da öyle diyorlar, bir şeyin yok diye, ama tartıya çıkınca moralim bozuluyor, doktor da ayda 2 kilodan fazlasına kızıyor, benim de 9 kilo oldu şuanda, bakalım kaçla bitecek, bu ara baya dikkat ediyorum ama bebek aldığı için otomatik alacağız, bebeğin kilo alıp bizim almadığımız mantığı hala anlayamadım :KK48:

Doğurunca yapamayız diye korkudan hamarat olduk :KK70:
Aynen vallaha doğumdan sonra sanki hiç sadece bebeğe bakabilecegim başka da Bi ise yetisemeyecegim korkusu yüzünden evin her yerini kırk yariyorum bugünlerde. Böyle millet diyor ya duş bile alamadım wc ye bile gidemedim diye onlar gibi olacam diye çok korkuyorum.

Aynen vallaha doğumdan sonra sanki hiç sadece bebeğe bakabilecegim başka da Bi ise yetisemeyecegim korkusu yüzünden evin her yerini kırk yariyorum bugünlerde. Böyle millet diyor ya duş bile alamadım wc ye bile gidemedim diye onlar gibi olacam diye çok korkuyorum.
Bende sabah eşime diyorum, bak duşa falan girebilirim dimi diye, ayıp ettin ne demek ben oyalarım dedi, azıcık rahatladım, inşallah öyle olur yoksa yandık :bicak:

Kurutma makinandan memnun musun dezavantajı da var mı alınmalı mıı ? :)

Kendi adıma çok memnunum, ben kışın hep bir odada kuruturdum, e çamaşır asarken ister istemez silkeleyip asıyorsun, içerisi saç kıl toz oluyor haliyle.

2 günde ancak kuruyor odada. Balkona assam koca kış kurumaz.
Bunda öyle bir problem yok.

çamaşır makinesinin üstüne monte ettirdim, yer kaplamaması için. Makinadan çıkarıp kurutmaya atıyorum. 2,5 saat süre yazıyor ama 1 saatte kurutuyor.

Kıyafeti yıpratıyor deniliyor, ama kıyafeti çamaşır makinesi de yıpratıyor. dikişleri yamuluyor, iç çamaşırların lastikleri kopuyor, sıcak yıkanınca deforme oluyor.
Kurutma için bir şey söylemek anlamsız bu yüzden.

her kurutma sonrası filtresini süpürge ile çektiriyorum. Kurutma performansı düşmemesi ve fazla enerji tüketmemesi için.

su haznesini boşaltıyorum. su haznesiyle uğraşamam derseniz, gidere bağlayabilirsiniz, ya da gider yoksa büyük kovaya boşaltım yapmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz kovada biriken suyla da balkon yıkarsınız, sonuçta temiz su.

Bütçeniz çok yüksek değilse, orta segment bir makine de işinizi görür bence.

Sonuç olarak Tavsiye Ediyorum.

Bende sabah eşime diyorum, bak duşa falan girebilirim dimi diye, ayıp ettin ne demek ben oyalarım dedi, azıcık rahatladım, inşallah öyle olur yoksa yandık :bicak:

Eşim işten gelin eylülü ona verip uyuyordum kısmet artık kaç saat bakarsa iyi oluyordu :)

eşim işe giderken uyumuyosam o en güzeli oluyodu ama tam sabaha doğru uyuyan bebeyle uykumu bende bölmüyodum.

Dün başımıza gelmeyen kalmadı
kızım havlu askısını kopartmış elinde bana anlatıyor nasıl olduğunu önemli değil kızım dedim bende sevmiyordum askılığı zaten
çamaşır mak su sızdırmış anlam veremedim
uydu bozuldu kardan dolayı
koltuğa çay döktük :KK51:

en son mutfak tezgahlarını silerken fayanslar dokunsam dökülecek
aman dedim siz bari kalın :KK70:

dün yemeği halledip hemen yemek yedik, çocuk odasını,mutfağı,yatak oasını düzelttim,süpürdüm,2 makina çamaşır attım.maalesef akşam eve gittiğimde yine herşey heryerde.mutfak tezgahını,masasını vs sıfırladım.hiç bişey bırakmadım üzerlerinde.akşam göreceğim manzara masanın üzerinde,peçete,şarz,kitap,boş poşet,meyve tabağı,2-3 bardak,ıslak mendil,kırık bi araba daha daha daha.pufffffff tezgahta aynı şekilde,bardaklar tabaklar,yağlanmış ocak.sürekli bu döngü.sıkıldım galiba.

dün yemeği halledip hemen yemek yedik, çocuk odasını,mutfağı,yatak oasını düzelttim,süpürdüm,2 makina çamaşır attım.maalesef akşam eve gittiğimde yine herşey heryerde.mutfak tezgahını,masasını vs sıfırladım.hiç bişey bırakmadım üzerlerinde.akşam göreceğim manzara masanın üzerinde,peçete,şarz,kitap,boş poşet,meyve tabağı,2-3 bardak,ıslak mendil,kırık bi araba daha daha daha.pufffffff tezgahta aynı şekilde,bardaklar tabaklar,yağlanmış ocak.sürekli bu döngü.sıkıldım galiba.

evde kim oluyor sühan?

Aynen canım
Geçen eşim elma yemiş çöpünü masaya koymuş
dedim inş bu çöp burda durmaz atarsın
tamam atıcam dedi
gitmiş çöp kovasındaki çöpü götürmüş dışarıdaki çöpe atmış
elma çöpü hala masada :olamaz:

Aynen canım
Geçen eşim elma yemiş çöpünü masaya koymuş
dedim inş bu çöp burda durmaz atarsın
tamam atıcam dedi
gitmiş çöp kovasındaki çöpü götürmüş dışarıdaki çöpe atmış
elma çöpü hala masada :olamaz: