cam ölçülerini neden aldın mia ?

Mutfağımda idareten kullandığım tüller vardı güneşliği vs yok yazın sıkıntı yaşıyorum
oturma odasında ayrı desenlerde fon vardı onları verdim sadece tüller kaldı balkon kapısında stor var
yatak odasında sadece güneşlik var 2 parçadan oluştuğundan ortada boşluk var rahatsız edici bir durum oluşturuyor.
eylülün odasında da fon ve tül istemiyorum kızımın toza alerjisi var zaten
bunlar hep kiradayken kullandığım tüllerdi
şimdi stor veya jaluzi istiyorum.

anladım, hatırladım..
benım de tül olayları aynen senin gibi, sıraya koydum yacavstan onlara da başlayacagım ama öncelik bayo ve wc'ler yapılacak, şimdi bi maliyet çıkarmaya çalışacağım, umarım çok fazla olmaz, en zoru mutfaktı gerçi ondan kurtulduk,
tadilatlar tamamen bittiğinde kendimize ödül verelim haketmiş olacağız :)

Mutfağımda idareten kullandığım tüller vardı güneşliği vs yok yazın sıkıntı yaşıyorum
oturma odasında ayrı desenlerde fon vardı onları verdim sadece tüller kaldı balkon kapısında stor var
yatak odasında sadece güneşlik var 2 parçadan oluştuğundan ortada boşluk var rahatsız edici bir durum oluşturuyor.
eylülün odasında da fon ve tül istemiyorum kızımın toza alerjisi var zaten
bunlar hep kiradayken kullandığım tüllerdi
şimdi stor veya jaluzi istiyorum.

anladım, hatırladım..
benım de tül olayları aynen senin gibi, sıraya koydum yacavstan onlara da başlayacagım ama öncelik bayo ve wc'ler yapılacak, şimdi bi maliyet çıkarmaya çalışacağım, umarım çok fazla olmaz, en zoru mutfaktı gerçi ondan kurtulduk,
tadilatlar tamamen bittiğinde kendimize ödül verelim haketmiş olacağız :)

Bende bütün evi elden geçirmeyi düşünüyorum
kırma dökme işi bu kış biterse diğer işler kolay.
sade temiz bir görüntüye kavuşayım yeter.

Bütün odaları gözlemleyin

Evde birçok eşyadan ve düzeninden memnun kalmıyoruz.
Sürekli aklımız takılıyor gidecekler, kalacaklar, yeni alınacaklar

odaları tek tek dolaşıp fikirlerinizi söyleyin
ne fazla ne eksik ne yapılabilir tespit edin.
dolaplar düzenli kalıyormu
neden dağılıyor
çözüm nedir bunları tek tek not edin.

böylece izleyeceğiniz yol çıkıyor karşınıza
tüm aşamaları bitirdiğinizde
kendinize bir kahve ısmarlıyorsunuz :)

Mia-

Bütün odaları gözlemleyin

Evde birçok eşyadan ve düzeninden memnun kalmıyoruz.
Sürekli aklımız takılıyor gidecekler, kalacaklar, yeni alınacaklar

odaları tek tek dolaşıp fikirlerinizi söyleyin
ne fazla ne eksik ne yapılabilir tespit edin.
dolaplar düzenli kalıyormu
neden dağılıyor
çözüm nedir bunları tek tek not edin.

böylece izleyeceğiniz yol çıkıyor karşınıza
tüm aşamaları bitirdiğinizde
kendinize bir kahve ısmarlıyorsunuz :)

Mia-
Mia sana acil bişey danışmak istiyorum diğer arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim, bir kaç gün önce size evde iki koltuk takımı olduğunu söylemiştim, oturma odam be salonumda. Salondaki masa sandalye ve konsol la takım. Gayet güzel bi takım ama hiç kullanmıyorum desem yalan olmaz. Tabiki ayda yılda bi lazım oluyor ama siz anladınız. Ben bu takımı letgo ya koydum baya alıcı çıktı gelip görmek isteyenler oluyor. Ama hala fikrim net değil çok para verip aldım şimdi mağazada baktm 17000 ben 6 bine satcam komple kafam çok karışık bana yol gösterin.

Mia sana acil bişey danışmak istiyorum diğer arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim, bir kaç gün önce size evde iki koltuk takımı olduğunu söylemiştim, oturma odam be salonumda. Salondaki masa sandalye ve konsol la takım. Gayet güzel bi takım ama hiç kullanmıyorum desem yalan olmaz. Tabiki ayda yılda bi lazım oluyor ama siz anladınız. Ben bu takımı letgo ya koydum baya alıcı çıktı gelip görmek isteyenler oluyor. Ama hala fikrim net değil çok para verip aldım şimdi mağazada baktm 17000 ben 6 bine satcam komple kafam çok karışık bana yol gösterin.
foto koyma şansın var mı en azından hepimiz deriz ki eski model sat gitsin ya da kıyma satma çok çok güzelmiş diye. gerçi zevk meselesi bu işler sen mutlu değilsen ne bilim. kaç yıllık mobılya bunlar

1- oda boş kalınca ne yapacaksın
2- Net değilsen vermeni tavsiye etmem

foto koyma şansın var mı en azından hepimiz deriz ki eski model sat gitsin ya da kıyma satma çok çok güzelmiş diye. gerçi zevk meselesi bu işler sen mutlu değilsen ne bilim. kaç yıllık mobılya bunlar
Yeni bir tarz canım iki yıllık evlendikten sonra aldım ama ikinci odayı niye aldım diye söylendim kendime hep

1- oda boş kalınca ne yapacaksın
2- Net değilsen vermeni tavsiye etmem
Bugün eşimde ne yapacağız boşalınca dedi bu evde oda boş kalacak evet ama taşınırsam ona göre taşınırm diyordum
Hiç net değilim, en iyisi bu evde düzeni bozmamak yoksa boş odayı gördükçe canım sıkılacak.:KK47:

Bugün eşimde ne yapacağız boşalınca dedi bu evde oda boş kalacak evet ama taşınırsam ona göre taşınırm diyordum
Hiç net değilim, en iyisi bu evde düzeni bozmamak yoksa boş odayı gördükçe canım sıkılacak.:KK47:

Aynen boş oda daha sıkıcı oluyor hiç tavsiye etmem.
hadi ilerde evin küçük olur veya başka bir alanda kullanmak istersin o zaman ver gitsin acıma.
o yüzden yukarıda bahsettiğim gibi odaları gözlemleyip net sonuçlar çıkarmak önemli
boş kalsa nasıl değerlenir.
dolu kalsa daha çok kullanmaya başlarmısın önce tespit et.

6 bin az yazmışsın ya 10-12 bin olsa verilirdi belki :KK48:

peki bi şey dicem bari bu odayı kullansan hani sevmiyorsun ya en azından eskit birazcık başka bi eve ne zaman çıkacaksın kiracı mısın? ben olsam valla sabah akşam kullanırdım ki hakkını ver en azından bi iki sene daha.

Aynen boş oda daha sıkıcı oluyor hiç tavsiye etmem.
hadi ilerde evin küçük olur veya başka bir alanda kullanmak istersin o zaman ver gitsin acıma.
o yüzden yukarıda bahsettiğim gibi odaları gözlemleyip net sonuçlar çıkarmak önemli
boş kalsa nasıl değerlenir.
dolu kalsa daha çok kullanmaya başlarmısın önce tespit et.

6 bin az yazmışsın ya 10-12 bin olsa verilirdi belki :KK48:
Az yazdım diye kutlar sofrası oldu o kadar alıcı çıkınca canım sıkıldı zaten:KK62:

peki bi şey dicem bari bu odayı kullansan hani sevmiyorsun ya en azından eskit birazcık başka bi eve ne zaman çıkacaksın kiracı mısın? ben olsam valla sabah akşam kullanırdım ki hakkını ver en azından bi iki sene daha.
Çok mantıklı ama ayrı oturma odam var ve çok kullanışlı çocuğa göre dizdik çocuk da olunca o kapı genelde kapalı

Bugün evden bi koli eşya daha çıkardım baya ayıkladım yine koltuklar gitmiyor ama gerisini çok rahat eliyorum. Ben de akşam fırsat bulursam bu aralar neler yaptığımı yazacağım. Less is more, yaşasın minimalizm🤗

Bugün evden bi koli eşya daha çıkardım baya ayıkladım yine koltuklar gitmiyor ama gerisini çok rahat eliyorum. Ben de akşam fırsat bulursam bu aralar neler yaptığımı yazacağım. Less is more, yaşasın minimalizm🤗
Benim de Salonum öyle kapı kapalı arada bir toplu misafir olunca kullanıyorum ben sadece Gümüşlük ve tv ünitesini göndermek istiyorum bakalım aktif kullanmaya başladığım zaman bi düzenleme yapacağım

Benim de Salonum öyle kapı kapalı arada bir toplu misafir olunca kullanıyorum ben sadece Gümüşlük ve tv ünitesini göndermek istiyorum bakalım aktif kullanmaya başladığım zaman bi düzenleme yapacağım
Peki elden çıkarmayı düşündün mü hiç

Peki elden çıkarmayı düşündün mü hiç
Komple mi? Yok ben seviyorum oturma grubu yemek masası ve konsolu. Ahşap ve spor bi model zaten. Gümüşlük ve tv ünitesini odayı genişletsin diye çıkarmak istiyorum. Gümüşlükleri şu an kitaplık olarak kullanıyorum. İlerde çocuk odasını çalışma odası yapıp oraya taşırım muhtemelen

Günaydınlar
Dün yine ankayla maraton yaptım çok iyi oldu
yemek annemden di
sonra günlük rutin işler yapıldı.

bugün yemek yapacağım
dağınıklık toplarım evde fazla işim kalmadı sayılır.
bugün yaparsam 1 tane çiçeğin saksısı değişecek
eylül yıkanacak.

Az yazdım diye kutlar sofrası oldu o kadar alıcı çıkınca canım sıkıldı zaten:KK62:
bende öyle hissediyorum ya, çok alıcı olunca ucuz mu oldu acaba şüphesi düşüyo içime :)

bence de verme şimdilik, o odayı ferah hale getirsen belki daha çok kullanırsın. yeniymiş belli ki.

Back
X