Biz kreşe dosyalık aldık yaptıklarını oraya koyuyorlar yıl sonu verecekler sanırım
fotoğraflarını çekip beğendiğim olursa 1-2 tane bırakıp atarım diye düşünüyorum.
SUHAN SUHAN bende miadan duymuş olabilirim resmini çekip atıyorum, ya da kızımın üzerinde değişiklik yapıp kullanmasına izin veriyorum. saklasan da işe yaramıyor çünkü. renkleri soluyo, yapışkanlar atıyor vs vs.

Kızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)

Eşim mutfağı parke yapalım diyor bende seramik istiyorum
parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta

Parke kullanan varsa cevap yazarsanız mutlu olurum :)
benim mutfak ve koridor dışında heryer parke.keşke oralarda parke olsaymış dediğim çok olmuştur.şuan banyolarda bile kullanılıyor parke.suya dayanıklı olduktan sonra.

Belki sizlere tuhaf gelebilir ama ben hepsini yok ediyorum :KK43: Oğlumda cok önemsemiyor. Atıyorum bunları diyorum at diyor. Zaten herşeyi için geçerli. Kıyafet, oyuncak... bunu veriyorum yada atıyorum diyorum ver diyor. Bende tutmuyorum.
eve geçer geçmez anne gözlerini kapat sana süprizim var diyor.eriyorum ben o vakit.yaptığı resimleri falan gösteriyor.evet bazınını atıyorum bende

SUHAN SUHAN bende miadan duymuş olabilirim resmini çekip atıyorum, ya da kızımın üzerinde değişiklik yapıp kullanmasına izin veriyorum. saklasan da işe yaramıyor çünkü. renkleri soluyo, yapışkanlar atıyor vs vs.
sanırım işin biraz vicdan kısmına gittim.bikaç arkadaş biriktirmiş bende atınca bazını azcık kötü hisse kapıldım.kesinlikle okadar çok yapıyorlarki hangi birini biriktireyim

benim mutfak ve koridor dışında heryer parke.keşke oralarda parke olsaymış dediğim çok olmuştur.şuan banyolarda bile kullanılıyor parke.suya dayanıklı olduktan sonra.
aynı fikirdeyim, keşke mutfağımda parke olsaymış.

Mia- Mia- sudan etkilenmeyen parkeler var, fiyatlarına bakın uygunsa bence yaptırabilirsin, damlayan akan suyla bişi olmuyo su baskını olmasın yeter ki.

aynı fikirdeyim, keşke mutfağımda parke olsaymış.

Mia- Mia- sudan etkilenmeyen parkeler var, fiyatlarına bakın uygunsa bence yaptırabilirsin, damlayan akan suyla bişi olmuyo su baskını olmasın yeter ki.
mutfağı parke istememin sebebi; silinince tertemiz güzel oluyor, su izi leke vs kalmıyor, kolay siliniyor vs vs bissürü sebep.

tatlialirim tatlialirim slm hangi sehirdesiniz? Bu bildigin ayrimcilik hic hos degil.
Biz Berlinde yasiyoruz. Burda bilingual (ciftdilli) kitalar (kresler) var onlardan birini tercih ettik biz evimize uzak olmasina ragmen. Gayet de mutluyuz. Öyle bir tercih sansiniz yok muydu?

Zaten genel anlamda kreslerde yer bulma sikintisi var
Kabul etmekten baska carem de yok hic icime sinmese de, iyi yanlarini bulup öyle teselli olmaya calisiyorum
Belki de bu hayirlisidir diyorum
Ama anne baba olarak cok canimiz sikildi

parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta

Mia annemin parke yaptırdık güzel duruyor kullanışlı da kabarmadi hiç. Bi 5 sene oluyor. Yalnız seramik daha şık duruyor ama ayrıca bir tık daha soğuk da olabilir. Eğer ki şık dursun istiyorsan seramik bence. Büyük fayanslardan seç ama.

Seramikler çok soğuk oluyor biraz da ondan arada kaldım.

Soguklugunu bilemeyecegim ben zaten evlerde terlikle gezerim
Biz yazligin mutfagini granit yaptirmistik, cok temiz bir görüntüsü var ve hayatimda gördügüm en kolay temizlenen tas, evin parkelerini öyle kolay temizleyemiyordum, ama granitlerin üzerinden ucarak geciyorum resmen bu bir fikir olsun, sadece tek bir mobla bütün is bitiyor

Soguklugunu bilemeyecegim ben zaten evlerde terlikle gezerim
Biz yazligin mutfagini granit yaptirmistik, cok temiz bir görüntüsü var ve hayatimda gördügüm en kolay temizlenen tas, evin parkelerini öyle kolay temizleyemiyordum, ama granitlerin üzerinden ucarak geciyorum resmen bu bir fikir olsun, sadece tek bir mobla bütün is bitiyor

granit bütcemi aşar baya :bicak:

Bizim evin mutfağı seramik, benim evim olsa tam beyaz değil bir ton koyusunu yaptırırdım. Ama parke yaptırmazdım sanırım.
Benim gözler biraz sıkıntılı, temizlerken parkenin ahşap çizgileri ve rengi üzerinde lekeler kayboluyor gibi oluyor. Ama seramik ne var ne yoksa hepsini gösteriyor. O yüzden kendi açımdan avantajlı bir durum :)

Parke : 2
Seramik: 0
:)
Benim diger evde parkeydi ben memnun diildim.
Bulasik mak. altinda sizma olmustu cok az hemen kabarmisti.
Buradaki mat seramik yani parke gibi duruyor ama ilk defa gordum ben hep parlak seramiklere takiktim bunu daha bi sevdim.
Kendi evimede bundan yaptiricam kanki

Seramikler çok soğuk oluyor biraz da ondan arada kaldım.
Dogalgaz tesisatin oldugu kisimlarsan mi neden buradaki seramikler acayip sicak.
Mat oldugu icinde zaten yanmasada dogalgaz soguk olmuyor.
Parke gibi sanki
Acik alanlarda bir bez gezdiriyorum gun icinde tertemiz oluyor

Benim diger evde parkeydi ben memnun diildim.
Bulasik mak. altinda sizma olmustu cok az hemen kabarmisti.
Buradaki mat seramik yani parke gibi duruyor ama ilk defa gordum ben hep parlak seramiklere takiktim bunu daha bi sevdim.
Kendi evimede bundan yaptiricam kanki

Seramik öne geçti :)
evet parke gibi duran seramikler var ama parlakta bir başka duruyor :)

Selamm.
Kendi giysi alisverisimi tamamladim.
Elimdekilerle idare edicem bu ayi saymazsak kaldi 4 ay zaten.
Geldik baby alisverisine.
En az ve en ise yarar parcalari almak istiyorum.

Demirbaslar besik ve bebek arabasi.
Besige karar verdim bebek arabasina henuz diil.
Arastiriyorum.

0-3 cok alma diyor herkes zaten alma olarak "çok" olayini kaldiriyorum kafadan.
0-3 3-4 parca (hastane cikisi, zibin) harici almayi dusunmuyorum.
3-6 ve 6-9 a agirlik veririm.
Ama erken alisveris yapmam.
Malum yaz bebesi olacak kıslıgi kişa girerken boyuna kilosuna göre alirim.

Battaniye,hastane cikisi, gecelik, pijama tkm gibi eksiklerime start vericim Ocak itibariyle.

En az ve en ise yarayanlarla ve cüzi miktarla atlatirim umarim.

Back
X