- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
Biz kreşe dosyalık aldık yaptıklarını oraya koyuyorlar yıl sonu verecekler sanırım
fotoğraflarını çekip beğendiğim olursa 1-2 tane bırakıp atarım diye düşünüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kreşe dosyalık aldık yaptıklarını oraya koyuyorlar yıl sonu verecekler sanırım
fotoğraflarını çekip beğendiğim olursa 1-2 tane bırakıp atarım diye düşünüyorum.
benim mutfak ve koridor dışında heryer parke.keşke oralarda parke olsaymış dediğim çok olmuştur.şuan banyolarda bile kullanılıyor parke.suya dayanıklı olduktan sonra.Kızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)
Eşim mutfağı parke yapalım diyor bende seramik istiyorum
parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta
Parke kullanan varsa cevap yazarsanız mutlu olurum :)
eve geçer geçmez anne gözlerini kapat sana süprizim var diyor.eriyorum ben o vakit.yaptığı resimleri falan gösteriyor.evet bazınını atıyorum bendeBelki sizlere tuhaf gelebilir ama ben hepsini yok ediyorumOğlumda cok önemsemiyor. Atıyorum bunları diyorum at diyor. Zaten herşeyi için geçerli. Kıyafet, oyuncak... bunu veriyorum yada atıyorum diyorum ver diyor. Bende tutmuyorum.
sanırım işin biraz vicdan kısmına gittim.bikaç arkadaş biriktirmiş bende atınca bazını azcık kötü hisse kapıldım.kesinlikle okadar çok yapıyorlarki hangi birini biriktireyimSUHAN bende miadan duymuş olabilirim resmini çekip atıyorum, ya da kızımın üzerinde değişiklik yapıp kullanmasına izin veriyorum. saklasan da işe yaramıyor çünkü. renkleri soluyo, yapışkanlar atıyor vs vs.
SUHAN bende miadan duymuş olabilirim resmini çekip atıyorum, ya da kızımın üzerinde değişiklik yapıp kullanmasına izin veriyorum. saklasan da işe yaramıyor çünkü. renkleri soluyo, yapışkanlar atıyor vs vs.
aynı fikirdeyim, keşke mutfağımda parke olsaymış.benim mutfak ve koridor dışında heryer parke.keşke oralarda parke olsaymış dediğim çok olmuştur.şuan banyolarda bile kullanılıyor parke.suya dayanıklı olduktan sonra.
aynı fikirdeyim, keşek mutfağımda parke olsaymış.
Mia- sudan etkilenmeyen parkeler var, fiyatlarına bakın uygunsa bence yaptırabilirsin, damlayan akan suyla bişi olmuyo su baskını olmasın yeter ki.
mutfağı parke istememin sebebi; silinince tertemiz güzel oluyor, su izi leke vs kalmıyor, kolay siliniyor vs vs bissürü sebep.aynı fikirdeyim, keşke mutfağımda parke olsaymış.
Mia- sudan etkilenmeyen parkeler var, fiyatlarına bakın uygunsa bence yaptırabilirsin, damlayan akan suyla bişi olmuyo su baskını olmasın yeter ki.
mutfağı parke istememin sebebi; silinince tertemiz güzel oluyor, su izi leke vs kalmıyor, kolay siliniyor vs vs bissürü sebep.
tatlialirim slm hangi sehirdesiniz? Bu bildigin ayrimcilik hic hos degil.
Biz Berlinde yasiyoruz. Burda bilingual (ciftdilli) kitalar (kresler) var onlardan birini tercih ettik biz evimize uzak olmasina ragmen. Gayet de mutluyuz. Öyle bir tercih sansiniz yok muydu?
Mia annemin parke yaptırdık güzel duruyor kullanışlı da kabarmadi hiç. Bi 5 sene oluyor. Yalnız seramik daha şık duruyor ama ayrıca bir tık daha soğuk da olabilir. Eğer ki şık dursun istiyorsan seramik bence. Büyük fayanslardan seç ama.Kızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)
parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta
Seramikler çok soğuk oluyor biraz da ondan arada kaldım.
Soguklugunu bilemeyecegim ben zaten evlerde terlikle gezerim
Biz yazligin mutfagini granit yaptirmistik, cok temiz bir görüntüsü var ve hayatimda gördügüm en kolay temizlenen tas, evin parkelerini öyle kolay temizleyemiyordum, ama granitlerin üzerinden ucarak geciyorum resmen bu bir fikir olsun, sadece tek bir mobla bütün is bitiyor
Bizim evin mutfağı seramik, benim evim olsa tam beyaz değil bir ton koyusunu yaptırırdım. Ama parke yaptırmazdım sanırım.Kızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)
Benim diger evde parkeydi ben memnun diildim.Parke : 2
Seramik: 0
:)
Dogalgaz tesisatin oldugu kisimlarsan mi neden buradaki seramikler acayip sicak.Seramikler çok soğuk oluyor biraz da ondan arada kaldım.
Benim diger evde parkeydi ben memnun diildim.
Bulasik mak. altinda sizma olmustu cok az hemen kabarmisti.
Buradaki mat seramik yani parke gibi duruyor ama ilk defa gordum ben hep parlak seramiklere takiktim bunu daha bi sevdim.
Kendi evimede bundan yaptiricam kanki