Akşam yemeğinde kardeşim vardı çekirdek ailesiyle. Annem sağolsun bütün yemekleri hazırlamış. Ben de servis yaptım. Çaydı tatlıydı vs. Onlar gidince de evi topladım mutfağı topladım bulaşık makinesini kurdum. Bugün de böyle geçti..

günaydın kızlar haftayı ortaladık sanırım. geceleri kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor doğuracam diye korkuyorum vallaha :KK17:
halılar geldi yıkamadan yarın kadın onları serecek kızın kıyafetlerini bu akşam çantasına yerleştirecem. başka da bi şey kalmadı sanırım geri kalan süreci yata yata değerlendirmek istiyorum Allahın izniyle.
borçları az da olsa toparladım sanırım. bi daha ki aya tamamen kapatıyorum inşallah.

İyi akşamlar kızlar 😘
Eve geldim, kek yaptım ama tam pişerken farkettim ki kabartma tozu koymamışım :KK47: kaç gündür canım çekiyordu ona rağmen mecburen yedim, fena da olmamış diyeyim 😁
Lavabo, wc temizledim
Yatak odasının tozunu aldım
Boş duran çekmeceler vardı, yumuşatıcılı suyla sildim kapalı kalma kokusu gitsin diye, umarım işe yarar
Şimdi de eşimin dolaba el attık, giymediklerini ayıkladık, 10 parça çıktı :halay:taşınacağımız için el atamamız lazım dedim seve seve yaptı mutlu oldum bende
Bende şu ara daha az kıyafetle idare ediyorum, gözüm sürekli kullanmadıklarımda, buradan giderken boşuna yük taşımak istemiyorum, bakalım nasıl olacak, çok korkuyorum taşımaktan ama istediğimiz yer olursa seve seve gideriz diyorum

Oooo kolay gelsin çok iyi olmuş :)
taşınmak güzeldir zor olsa da
yeni düzen yeni başlangıçlar
tüm ev baştan sona elden geçiyor

günaydın kızlar haftayı ortaladık sanırım. geceleri kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor doğuracam diye korkuyorum vallaha :KK17:
halılar geldi yıkamadan yarın kadın onları serecek kızın kıyafetlerini bu akşam çantasına yerleştirecem. başka da bi şey kalmadı sanırım geri kalan süreci yata yata değerlendirmek istiyorum Allahın izniyle.
borçları az da olsa toparladım sanırım. bi daha ki aya tamamen kapatıyorum inşallah.

Çok ayaktamı kalıyosun acaba ?

Bende son 1 ay kala çalışmıştım
o zamanlar çok ayaktaydım
bebek aşağıya inmiş dinlenmen lazım demişti doktor.
aynen kasıklarım ağrıyordu senin gibi
dinlenince geçmişti
36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.
aslında iş yerinde yorulmuyorum ama otur otur sırtım kopuyor akşama kadar.

36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.
aslında iş yerinde yorulmuyorum ama otur otur sırtım kopuyor akşama kadar.

Oturunca dinlenmiş olmuyorsun
eve gidince ayaklarını uzak arkana al 1-2 yastık battaniye
iş falan yapma artık
tüm dolabı yıkadın zaten
kızdırma beni :sinirli:

Ayy çok az kalmış linda daha dün hamileyim haberini almıştık sanki 😊

Back
X