- 27 Haziran 2010
- 6.865
- 14.151
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasınBen de 15 gündür yapıyorum 1 kiloya yakın verdim ama aşırı yiyorum ben
Selam kızlar
Bi çılgınlık yaptım temizlik amannn pislik yarışmasına katıldım
Tabii isimsiz katılıyoruz ya görürseniz tanırsanız ifşa etmeyin olur mu![]()
İyi akşamlar kızlar
Eve geldim, kek yaptım ama tam pişerken farkettim ki kabartma tozu koymamışımkaç gündür canım çekiyordu ona rağmen mecburen yedim, fena da olmamış diyeyim
Lavabo, wc temizledim
Yatak odasının tozunu aldım
Boş duran çekmeceler vardı, yumuşatıcılı suyla sildim kapalı kalma kokusu gitsin diye, umarım işe yarar
Şimdi de eşimin dolaba el attık, giymediklerini ayıkladık, 10 parça çıktıtaşınacağımız için el atamamız lazım dedim seve seve yaptı mutlu oldum bende
Bende şu ara daha az kıyafetle idare ediyorum, gözüm sürekli kullanmadıklarımda, buradan giderken boşuna yük taşımak istemiyorum, bakalım nasıl olacak, çok korkuyorum taşımaktan ama istediğimiz yer olursa seve seve gideriz diyorum
günaydın kızlar haftayı ortaladık sanırım. geceleri kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor doğuracam diye korkuyorum vallaha
halılar geldi yıkamadan yarın kadın onları serecek kızın kıyafetlerini bu akşam çantasına yerleştirecem. başka da bi şey kalmadı sanırım geri kalan süreci yata yata değerlendirmek istiyorum Allahın izniyle.
borçları az da olsa toparladım sanırım. bi daha ki aya tamamen kapatıyorum inşallah.
hala çalışıyorum mia ya ama sürekli masabaşı etkiler mi ki bilmiyorum ki ?Çok ayaktamı kalıyosun acaba ?
hala çalışıyorum mia ya ama sürekli masabaşı etkiler mi ki bilmiyorum ki ?
36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.Bende son 1 ay kala çalışmıştım
o zamanlar çok ayaktaydım
bebek aşağıya inmiş dinlenmen lazım demişti doktor.
aynen kasıklarım ağrıyordu senin gibi
dinlenince geçmişti
36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.
aslında iş yerinde yorulmuyorum ama otur otur sırtım kopuyor akşama kadar.
Ayy çok az kalmış linda daha dün hamileyim haberini almıştık sankigünaydın kızlar haftayı ortaladık sanırım. geceleri kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor doğuracam diye korkuyorum vallaha
halılar geldi yıkamadan yarın kadın onları serecek kızın kıyafetlerini bu akşam çantasına yerleştirecem. başka da bi şey kalmadı sanırım geri kalan süreci yata yata değerlendirmek istiyorum Allahın izniyle.
borçları az da olsa toparladım sanırım. bi daha ki aya tamamen kapatıyorum inşallah.
Ayyy çok heyecanlı36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.
aslında iş yerinde yorulmuyorum ama otur otur sırtım kopuyor akşama kadar.
Dimi ya zaman çok hızlı gerçektenAyy çok az kalmış linda daha dün hamileyim haberini almıştık sanki![]()
Evet ondan mı bilmem hep yiyesim varemziriyosun değil mi canım yanlış hatirlamiyosam
emzirirken bende çok fazla yiyodum
Aynen jet hızıyla geçti valla. Senin yarışma hangisiDimi ya zaman çok hızlı gerçekten
Hele 2019 dan hiç bir şey anlamadım ben![]()
Evet ondan mı bilmem hep yiyesim var