- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
4 çocuğa adapte olmakla geçti benim 2019Aynen jet hızıyla geçti valla. Senin yarışma hangisi

Temizlik yarışması var ya o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 çocuğa adapte olmakla geçti benim 2019Aynen jet hızıyla geçti valla. Senin yarışma hangisi
Ondan ondan tabi kiEvet ondan mı bilmem hep yiyesim var
o dolabı yıkadım ya ölsem de gam yemem yeminlen :) aynen yok yapmıyorum zaten.Oturunca dinlenmiş olmuyorsun
eve gidince ayaklarını uzak arkana al 1-2 yastık battaniye
iş falan yapma artık
tüm dolabı yıkadın zaten
kızdırma beni![]()
he valla ilk 4 ay kusmakla geçtiği için bende geri kalanından bi şey anlamadım :) sağlıkla gelsin de bakalım inşallahAyy çok az kalmış linda daha dün hamileyim haberini almıştık sanki![]()
amin canım inşallah.Ayyy çok heyecanlı
Sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Linda kurutma makinesinde tazeleme diye program var. Dolapta uzun süre bekleyen kıyafetler içinmiş. O iyi olmuyor mu?o dolabı yıkadım ya ölsem de gam yemem yeminlen :) aynen yok yapmıyorum zaten.
Genelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.36. haftadayım doğuma 3 haftam kaldı sanırım 39 da alırız dedi doktor. haftaya da çalışıacağım daha.
aslında iş yerinde yorulmuyorum ama otur otur sırtım kopuyor akşama kadar.
Beklerse bebek ben de 40 haftanın tamamlanması taraftarıyım. Benim bebekler beklemiyor. Bi ilk oğlum 41 haftalık doğdu diğerleri 31 ve 38 de geldi.Genelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
canım benimki bosh ama var mı yok mu unuttum çünkü hiç o programa ihtiyaç durmadım. neyi havalandıracaksın ki mesela. bi de ilk önce yıkansa sonra kurutulsa daha iyi değil mi? havalansa bile mesela koltuk altı kokusu falan gibi kokular çıkar mı acaba ki?Linda kurutma makinesinde tazeleme diye program var. Dolapta uzun süre bekleyen kıyafetler içinmiş. O iyi olmuyor mu?
Yok benim bekleyen kıyafetim yok senin için dedimcanım benimki bosh ama var mı yok mu unuttum çünkü hiç o programa ihtiyaç durmadım. neyi havalandıracaksın ki mesela. bi de ilk önce yıkansa sonra kurutulsa daha iyi değil mi? havalansa bile mesela koltuk altı kokusu falan gibi kokular çıkar mı acaba ki?
ben her şeyi yıkama taraftarıyım yıka gitsin sende ne varsa![]()
![]()
valla doktora ben bekleyelim desem bekler mi ki bilmiyorum ki canım. ben sezeryan istediğim için bana 39 da alırız dedi bana bende bi şey demedim. şu an 2600 gramGenelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
Genelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
yok kız benim yıkamadan içim rahat etmez makinaya güvenememYok benim bekleyen kıyafetim yok senin için dedim![]()
yok kız benim yıkamadan içim rahat etmez makinaya güvenemem![]()
Genelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
Arkadaşımla aynı dönem hamilelik yaşadık. Ben 39. haftada (38+3) te sezeryan oldum. Arkadaşım 42. haftada 4.5 kilo normal doğum yaptı :) Benimki kolik olup sürekli ağladı.onunki sakindi. Çoook araştırdım birkaç yerde son dönemlerde sindirim sistemi gelişiyormuş diye okumuştum. Sanırım benimki ondan çok zordu. Yinede en iyisini doktorlar bilir.Genelde sezeryan olanlar 39. haftada ameliyata alınıyor. Bence erken bir tarih çocuk doğumu için. Ben 40+3'e kadar beklemiştim normal doğum istediğim için. Sonra biraz gözüm korkup son anda döndüm sezeryana. Hem kızım rahattı, hem de sütüm falan gayet rahat geldi. Tabi çocuktan çocuğa değişir durum ama 40 hafta sanki gelişimi için en ideal süre gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
Arkadaşımla aynı dönem hamilelik yaşadık. Ben 39. haftada (38+3) te sezeryan oldum. Arkadaşım 42. haftada 4.5 kilo normal doğum yaptı :) Benimki kolik olup sürekli ağladı.onunki sakindi. Çoook araştırdım birkaç yerde son dönemlerde sindirim sistemi gelişiyormuş diye okumuştum. Sanırım benimki ondan çok zordu. Yinede en iyisini doktorlar bilir.
benim oğlum sarılıkta oldu. Çocuk anne karnında gelişimini daha iyi tamamlıyor tabiki.Benim oglumu 37. haftada sezeryana aldi doktorum.
zor bir hamilelik gecirdigim icin bekletebildigi kadar bekletti alabildigi en erken zaman da aldi
Ben yürüyemeyecek kadar zorlaniyordum, ne uyuyabiliyordum ne yürüyebiliyordum karnim cok baski yapiyordu, büyüktü
Kizim normal dogumu bekleyip sezeryan olmustu 40+2 de, oglumu ise erkenden aldi doktor
Baska bir doktor beni bekletecekti ama mesela o yüzden doktorunun da hamilelik sürecini bilmesi ona göre davranmasi gerekebiliyor
Ki benim karin kaslarim da yirtildi dogumlardan sonra, hasarim da coktu
Oglum bacaklarini karnina cekip duruyordu , öyle üzüldüm ki nu öyle görünce, daha hazir degildi
Sariligi oldu uzun sürdü gecmedi malesef ama sütüm de boldu bir iki ayda cok güzel toparladi
37, haftada dogdugu kilo 3 200 kiloydu zaten ama kizima göre cok kücük geldi gözümüze, yine de sükür hersey yolundaydi
Ama gerekmedikce erken sezeryana ben de karsiyim, benim gibi özel durumu olanlarda yapiliyor ama
Arkadaşımla aynı dönem hamilelik yaşadık. Ben 39. haftada (38+3) te sezeryan oldum. Arkadaşım 42. haftada 4.5 kilo normal doğum yaptı :) Benimki kolik olup sürekli ağladı.onunki sakindi. Çoook araştırdım birkaç yerde son dönemlerde sindirim sistemi gelişiyormuş diye okumuştum. Sanırım benimki ondan çok zordu. Yinede en iyisini doktorlar bilir.