- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.104
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver annene canım valla büyük rahatlık oluyor, ben 2 sene önce yorgan yatak yastık Tarzı herşeyi yollamıştım :))selam arkadaşlar..
yatak odasi için minimale ele attım
iki gündür ayıklıyorum..
kullanmadiklarimi attim..
yorganlarimi hurça koyup kaldirmak hedefim var. yada anneme vericem misafir gelmiyoreskiyen istiyorum..
baya çok işim çikti .
offf yavaş yavaş düzene sokmam lazim.
şu olay çok garip.ilk ayıkladım baya ayırdım attım vs.daha çıkmaz dedi.ikincide yine çıktı birsürü iyice azalttım dedim tekrar dalacağım gözüme batan okadar çok şey varki.durmadan bunu niye durdurmuşum bunu niye bekletmişim diyorum.çocuklarınki zaten sürekli değişiyor.sürekli gelişip büyüdükleri için.kağıt bölümünde de oyle olmuştu.sıfırladım diye düşünmüştüm bi top fatura buldum len diyorum sen nerden çıktın ben seni niye atmamışım.sürekli dolanmak gerekiyorDaha tam bitirmedik
eşimin bölümü
çekmeceler
baza altı var![]()
şu olay çok garip.ilk ayıkladım baya ayırdım attım vs.daha çıkmaz dedi.ikincide yine çıktı birsürü iyice azalttım dedim tekrar dalacağım gözüme batan okadar çok şey varki.durmadan bunu niye durdurmuşum bunu niye bekletmişim diyorum.çocuklarınki zaten sürekli değişiyor.sürekli gelişip büyüdükleri için.kağıt bölümünde de oyle olmuştu.sıfırladım diye düşünmüştüm bi top fatura buldum len diyorum sen nerden çıktın ben seni niye atmamışım.sürekli dolanmak gerekiyor
İşlerin çoğunu toparlamışsın, ne güzel.benimde koltuklar silinecek
kalan dolaplar ayıklanacak
birde ütü işi var :)
sonra eksik düzenleyici kavanoz sipariş edeceğim.
izindeyken yıkayıp yerleştiririm sadece o tür işlerim olur.
selam arkadaşlar..
yatak odasi için minimale ele attım
iki gündür ayıklıyorum..
kullanmadiklarimi attim..
yorganlarimi hurça koyup kaldirmak hedefim var. yada anneme vericem misafir gelmiyoreskiyen istiyorum..
baya çok işim çikti .
offf yavaş yavaş düzene sokmam lazim.
İşlerin çoğunu toparlamışsın, ne güzel.
Benim önceki 1 hafta boyunca eşimin yeğeni bizde kaldı. Geçen hafta da yıllık izin alıp şehir dışına gidince dönüşte yine 3 günlük yatılı misafir olunca iş yapamadım. Yapacak halimde kalmadı. Cumartesi temizlik şirketinden gelip birlikte camlar, dolaplar, yerler koltuklar banyo duvarları vs silinince rahatladım, hafifledim. Gelenler 'zaten evin temiz' deseler de insan bez su değdiğini gördükçe ferahlıyor :)
kesinlikle.çok garip bir duygu.İlk tur eleme yaptığımda oleyy minimal oldum falan diye gezmiştim ortalıkta
sonraki turda yine eşya çıktı yine ve yine.
bu elemede gerekli gördüğümüz şeyler sonraki yıl gereksiz gelebiliyor.
mesela bu turda kızımın oyuncaklarını eleyemediğimi farkettim kırıkları vs atıyorum sadece
şimdi bebeklik oyuncaklarından eleme yapacağım ki fazlaca annemde de oyuncak vardı ayır ver başkasına dedim
Oyuncak önemli ama belli bir limiti olmalı
Evde hiç kullanılmayan paketiyle duran eşyalar var çoğu hediye geldi ben de mi satsam acaba?Hediye gelen çaydanlığı ve çay bardaklarını letgoya koydum (hiç kullanılmadı tabi kutulu sıfır ürün) hemen alıcı çıktı Pazartesi 2 farklı kişiye gidecekler inşallah :)
Oğlana oda baktım çilek ten montes serisi güzel bi takım m yatağı çok küçük, satıcı da dedi firmaya ilettik yatağı büyütün diye, onun gardrop ve komidinini beğendim ama ikisi fazla birini alırım tabi fikrimiz netleşmedi, ikea da Mart sonuna kadar çocuk odası mobilyalarında indirim varmış ordan dolap mı alsam diye düşündüm ama demonte gelen ürünlerle anlaşamıyorum
Oğlanın kıyafetleri kendi dolabımda şuan artık hiç sığmıyoruz kapağı açınca üstüme geliyor herşeyvalla bezduumm
o
Mia kapaklar bugün geliyorsa resimler ne zaman geliyor :))
Benim şifonyer yok, olsa ona kullanırdım ya aynen büyüyünce kadar idare eder zaten o tarz bişey de alabilirim çocuk odası modellerindenDolabın ferahlar
bende eylüle şifoniyerimi verdim.
belli bir yaşa kadar idare eder![]()
Satmak mantıklı bence. Hem kalabalığın azalır hem de paraya dönüştürmüş olursun. Ortak bir nokta belirlenebilirse elden veriliyor, uzaksa bazı alıcılar vazgeçiyor bazıları da kargo istiyor.Evde hiç kullanılmayan paketiyle duran eşyalar var çoğu hediye geldi ben de mi satsam acaba?
Sadece alıcılarla görüşme-uğraşma işine vaktim olur mu? Emin değilim.
Bir de alıcı çıkarsa kargoya mı veriyoruz sattığımız eşyayı?
İkinci El ürün olduğu için görmek istiyorlar, hatta bazıları mağaza gibi gelip bakıp almadan gidiyorSatmak mantıklı bence. Hem kalabalığın azalır hem de paraya dönüştürmüş olursun. Ortak bir nokta belirlenebilirse elden veriliyor, uzaksa bazı alıcılar vazgeçiyor bazıları da kargo istiyor.
Aaa hiç başıma öyle bir şey gelmedi.İkinci El ürün olduğu için görmek istiyorlar, hatta bazıları mağaza gibi gelip bakıp almadan gidiyor![]()
Bu aksam banyo elemesi yaptım.
Biten ve kullanmadigim urunleri attım.
Dolabım bayağı azaldı.
Dolap icini sildim.
Lavaboyu ovdum.
Birazdan,
Banyoyu ve klozeti yıkayacağım.
Eşim mutfağı topluyor.
Bu gece böyle bitti.
Daha öncesinde zaten ayıklamıştım. baktım o vakitten sonra hiç ellemediğim ürünler var attım hepsini.Çok iyi olmuş canım eline sağlık ferahlamıştır![]()