bugün sadelik ve düzene ara verdim
rutin işleri yapıp günü bitireceğim. toplam 1 saat sürer.
perşembe misafirim geliyor.
cuma günü buzdolabı temizliği
cumartesi 1 çekmece düzeni
pazar tatil ve montaj işine devam.

işleri kendimi yormayacak seviyeye getirmeye çalışıyorum.
Anka Anka nın başını ağrıtıyorum :)
ortaya yeni bir metot çıkabilir :KK48:
Kim kimin başını ağrıtıyor acaba 😅😅

Günaydınlar
Dün planladığım işleri yaptım
exra kızımla oyuncak ayıkladık
kocaman 1 poşet oyuncak ayırdık :)

Bugün misafirim gelecek
dağınık toplanacak
etraf süpürülür
yemek hazırlar toplarım

Günaydınlar
Dün planladığım işleri yaptım
exra kızımla oyuncak ayıkladık
kocaman 1 poşet oyuncak ayırdık :)

Bugün misafirim gelecek
dağınık toplanacak
etraf süpürülür
yemek hazırlar toplarım
Eylül de sanırım minimalliğe doğru adım adım yürüyor :))

Eylül de sanırım minimalliğe doğru adım adım yürüyor :))

Aynen başta anlattım. Arkadaşlarınla paylaşır mısın dedim kabul etti.
çok sevdiği oyuncakları sepetine attık. benzer oyuncaklarında 1 tanesinden vazgeçti :)
sevmediklerini direk eledi oynadığını sandığım çoğu eşyayı ayıkladı ben bile şaşırdım :KK51:

Aynen başta anlattım. Arkadaşlarınla paylaşır mısın dedim kabul etti.
çok sevdiği oyuncakları sepetine attık. benzer oyuncaklarında 1 tanesinden vazgeçti :)
sevmediklerini direk eledi oynadığını sandığım çoğu eşyayı ayıkladı ben bile şaşırdım :KK51:
Ya maşallah fıstığa😍
Ne güzel olmuş. Ben her fırsatta ayıklama yapıyorm dolayısıyla oyuncaklar hiç orta boy bir sepeti geçmedi :)

Mia- Mia- sanırım sen tv yi duvara monte ettiğini söylemiştin, kablo vs için kötü bir görüntü oldu mu? Bir de digitürk kutusu falan var bizde tv yi duvara monte edersem onları nasıl konumlandırabilirim, kapaklı duvar rafı vs mi ya da başka fikri olan var mı

4 peluş oyuncak ve lego eledik annemde de oynuyor legoları orda da var.
şu aralar resim,arabalar yemek yapma oyuncak hamur tarzına yöneldi.
Kız çocuk olunca tabi:) bunlara eğilimi olması normal😍

Mia- Mia- sanırım sen tv yi duvara monte ettiğini söylemiştin, kablo vs için kötü bir görüntü oldu mu? Bir de digitürk kutusu falan var bizde tv yi duvara monte edersem onları nasıl konumlandırabilirim, kapaklı duvar rafı vs mi ya da başka fikri olan var mı
Eşim kabloları, kablo kapatan kanallı borularla duvara yapıştırmıştı, kutuyuda çift taraflı bant ile tv nin üstüne yapıştırmıştı.

bizde şuan küçük odada tv sehbası var pc takılı modem vs var üzerinde. ikeanın hemnes modeli.
büyük odaya geçince tv yi duvara koyuyoruz ama pc takmıyoruz takarsak zigon sehbanın üzerine koyuyoruz.
elektronik kutular olsaydı böyle birşey tercih ederdim ve duvara monte etmezdim :)
PE574375.webp

Ya maşallah fıstığa😍
Ne güzel olmuş. Ben her fırsatta ayıklama yapıyorm dolayısıyla oyuncaklar hiç orta boy bir sepeti geçmedi :)
Bizim oyuncaklar çok aşırı fazla ya. Atılacak gibi de değiller. 2 baza altı, 2 büyük oyuncak kutusu dolu. Bi de bizim dolabın bi rafı dolu:( sıkıldıkça değiştiriyorum ama her yaştan çocuk olunca hepsinin farklı farklı ilgi alanları var atılmıyor :( bi oyuncak bi de bulaşık sorununu çözemiyorum :olamaz:

Eşim kabloları, kablo kapatan kanallı borularla duvara yapıştırmıştı, kutuyuda çift taraflı bant ile tv nin üstüne yapıştırmıştı.
Vallahi kafamda canlandıramadım sadece kutuyu yapıştırma şeklinin resmini atman mümkün mü acaba🙏

bizde şuan küçük odada tv sehbası var pc takılı modem vs var üzerinde. ikeanın hemnes modeli.
büyük odaya geçince tv yi duvara koyuyoruz ama pc takmıyoruz takarsak zigon sehbanın üzerine koyuyoruz.
elektronik kutular olsaydı böyle birşey tercih ederdim ve duvara monte etmezdim :)
Eki Görüntüle 2585805
Şimdiye kadar tv ünitesi kullandım ama bi değişikliğe gitmek nasıl olur diyorum bir de oğlum çok sallıyor tv de çok büyük üstüne düşecek diye korkuyorum 😑

Bizim oyuncaklar çok aşırı fazla ya. Atılacak gibi de değiller. 2 baza altı, 2 büyük oyuncak kutusu dolu. Bi de bizim dolabın bi rafı dolu:KK43: sıkıldıkça değiştiriyorum ama her yaştan çocuk olunca hepsinin farklı farklı ilgi alanları var atılmıyor :KK43: bi oyuncak bi de bulaşık sorununu çözemiyorum :olamaz:
4çocuk var oyuncakların da çok olması normal ama sanki biraz fazla çok gibi yazmışsın ev çok dağılmıyor mu oyuncak fazla olunca 😂

Back
X