günaydın kızlar gecen haftalarda bi arkadasa ev almak bizim icin bi hayal demistim 😪 bi kac haftadir ev ariyoduk. dün karar verdik aliyoruz ev 2+1 90 metre kare ama kullanisli bi ev. her ay 1200 lira kira vermektense kredi ödemek daha mantikli geldi 😁
hayırlı olsun canım

Kızlar günaydın, kucağımda oğlumla yazıyorum 🙈
Cuma günü ani bir kararla sezeryana girdim, 40+1de doğum yaptım
Cumartesi günü eve geldik, birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Anneler bizde ağrılarım var, kendi başıma oturup yatıp kalkamıyorum, iyi olacağım inşallah
@Salty eşyalarını elden çıkarmana çok sevindim
Scss94 Scss94 hayırlı olsun kendi evin gibisi yok bence, Allah bize de nasip etsin inşallah, sende kolaylıkla yerleş güle güle huzurla otur
ya çok sevindimm hayırlı olsun psidan miniğin:KK200:

@Psidan aaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin :) haftasını tutturamadım ama gününü tutturmuşum :)) nedense sezaryenleri hep cuma günü yapıyorlar. 1 haftaya rahatlarsın inşallah.
ben birini çarşamba birini pazartesi yapmıştım.

Sen neler yaptın? Eleyecektin bu hafta sonu
kıyafetlere bakamadım.bu aralar planlarım işlemiyorum.yada ben başka işlere veriyorum kendimi bilemedim.çocuk odasıyla yatak odamızı dip bucak temziledim.baya zamanımı aldı.wc+banyoda aynı şeklide kıyafetlere bakamım.yatılı misafirim var oda etkili olmuş olabilir tabi.

kıyafetlere bakamadım.bu aralar planlarım işlemiyorum.yada ben başka işlere veriyorum kendimi bilemedim.çocuk odasıyla yatak odamızı dip bucak temziledim.baya zamanımı aldı.wc+banyoda aynı şeklide kıyafetlere bakamım.yatılı misafirim var oda etkili olmuş olabilir tabi.

Temizlik yapmışsın
Üstüne yatılı misafir

sağol canım 🤩😍 insallah isteyen herkesin olsun . bizde oyle düsünduk biraz uzun sure kredi ödiycez ama kiralarda giderek artacak surekli havaya para ödemektekse bizde böyle daha mantikli olacagini düsündük
1 yıl kirada oturduktan sonra, 10 yıl önce senin gibi düşünerek kredi ile ev aldık. Kredi bitti miss gibi evimiz artık. Allah hepimize oturmayı nasip etsin, olmayanlara da nasip etsin.

Back
X