!!!!. çok genç :) ama bu yaşta ev sahibi olmaya karar vermekte çok güzel. Bu yaşlarda insanın aklı gezmede yeme içmede tatillerde olur. Har vurup harman savurur. Bu yaşta bu bilince ulaşmak takdir edilesi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
!!!!. çok genç :) ama bu yaşta ev sahibi olmaya karar vermekte çok güzel. Bu yaşlarda insanın aklı gezmede yeme içmede tatillerde olur. Har vurup harman savurur. Bu yaşta bu bilince ulaşmak takdir edilesi...
bende vallahi bekliyorum yazmasiniİzne girmeden haber verirdi genelde, ben de merak ettim şimdi![]()
Çok küçük evlenmişsin hala da küçüksün25 yasindayim 20 yasinda evlendim azcik erken oldu taabii![]()
Böyle giderseniz çocuğunuz sizin gibi yokluk görmeyecek.. ilerde varlık içinde yüzecek inşallah. Fal gibi oldu :)tesekkür ederim yokluk gördüğümüz icin sanirim hic öyle olmadik esimde bende
![]()
Cumartesi girmiş en son yazdım canım cevap gelmezse ararımAnka sen whatsapptan yazışıyorsun miayla
Kendisine kk da seni çok merak eden bir zümre var diye haber verebilir misin rica etsek :)
ayyy cok sağolun insallah hepimizin evladinin yüzü hep gülsün insallahBöyle giderseniz çocuğunuz sizin gibi yokluk görmeyecek.. ilerde varlık içinde yüzecek inşallah. Fal gibi oldu :)
Teşekkürler canım hızır gibisin maşallah hemen yetiştinCumartesi girmiş en son yazdım canım cevap gelmezse ararım
Teşekkürler canım hızır gibisin maşallah hemen yetiştin![]()
İş yerinde yangın çıkmış kızlar ama iyilermiş çok şüküryaa ben iyice merak ettim bak simdi
Oww merakımızda haklıymışızİş yerinde yangın çıkmış kızlar ama iyilermiş çok şükürbu gün gelemeyebilir.
Beşki dahada erken biter canım :) birsürü arkadaş ara ödemeler yapıp erkene çekiyorlar.Sen al kendi evini Allah yardım ederaa ne güzel ben 35 yasina gelince bitecek krediamiin insallah
evet tabi olabilir imkanimiz olursa bizde öderiz insallah kredi onaylanir simdi onu bekliyoruzBeşki dahada erken biter canım :) birsürü arkadaş ara ödemeler yapıp erkene çekiyorlar.Sen al kendi evini Allah yardım eder
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar hepiniz cansınız sağolun
İyiyim ben iyiyiz yangın gece çıkmış ama hasar çok fazla diğer bölümlerde, odamda problem yok
Şuan şirket baya kaos içinde birkaç güne toparlarız
Odamda başka arkadaşlar çalışıyor o yüzden bilgisayarım iptal tekrar kurana kadar çok aktif olamayacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kendinize iyi bakın geçmişi okuyamadım ilk fırsatta bakacağım![]()
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok teşekkür ederim kızlar hepinize, bol bol koklarım tabiki![]()
Daha iyi olmaya çalışıyorum, en kısa zamanda toparlanacağım inşallah
Cuma olması tesadüf oldu, perşembe son kontrol vardı, hemen o gün karar vermemiz gerekince aniden cuma oldu
Mia- inşallah iyisindir çok geçmiş olsun, merak ediyoruz seni