!!!!. çok genç :) ama bu yaşta ev sahibi olmaya karar vermekte çok güzel. Bu yaşlarda insanın aklı gezmede yeme içmede tatillerde olur. Har vurup harman savurur. Bu yaşta bu bilince ulaşmak takdir edilesi...
😊 tesekkür ederim yokluk gördüğümüz icin sanirim hic öyle olmadik esimde bende 😁

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize, bol bol koklarım tabiki :KK36:
Daha iyi olmaya çalışıyorum, en kısa zamanda toparlanacağım inşallah
Cuma olması tesadüf oldu, perşembe son kontrol vardı, hemen o gün karar vermemiz gerekince aniden cuma oldu
Mia- Mia- inşallah iyisindir çok geçmiş olsun, merak ediyoruz seni

Selam kızlar hepiniz cansınız sağolun
İyiyim ben iyiyiz yangın gece çıkmış ama hasar çok fazla diğer bölümlerde, odamda problem yok
Şuan şirket baya kaos içinde birkaç güne toparlarız
Odamda başka arkadaşlar çalışıyor o yüzden bilgisayarım iptal tekrar kurana kadar çok aktif olamayacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kendinize iyi bakın geçmişi okuyamadım ilk fırsatta bakacağım 😊

Selam kızlar hepiniz cansınız sağolun
İyiyim ben iyiyiz yangın gece çıkmış ama hasar çok fazla diğer bölümlerde, odamda problem yok
Şuan şirket baya kaos içinde birkaç güne toparlarız
Odamda başka arkadaşlar çalışıyor o yüzden bilgisayarım iptal tekrar kurana kadar çok aktif olamayacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kendinize iyi bakın geçmişi okuyamadım ilk fırsatta bakacağım 😊
Çok geçmiş olsun canım.

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize, bol bol koklarım tabiki :KK36:
Daha iyi olmaya çalışıyorum, en kısa zamanda toparlanacağım inşallah
Cuma olması tesadüf oldu, perşembe son kontrol vardı, hemen o gün karar vermemiz gerekince aniden cuma oldu
Mia- Mia- inşallah iyisindir çok geçmiş olsun, merak ediyoruz seni
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰

Günlerim bol uykusuz ve bol emzirmeli geçiyor bu yüzden daha kendime gelemedim tamda düzen kuramadık açıkçası. İnşallah kuracağım haftaya annem de gitmiş oluyor. Artık bebisle yalnızım bakalım nasıl olacak. Annelik bambaşka Bi şey. Rabbım arattirmasin kimseye inşallah.

Back
X