komşuya kadar geçtimdisahi nerelerde ckbea

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşuya kadar geçtimdisahi nerelerde ckbea
ay bir girdim ki sürpriz..
ne kadar şanslı hissediyorum kendimi :)
fikrimi değerlendirmeye açan, etiket basan, masaya yatıran, dahili ve harici zorla veya gönül rızasıyla gelen herkese teşekkürü borç bilirim.
6 aynalı dolapta, 2 giysi dolabında, 3 şifonyerde olmak üzere toplam 11 tane olduğunu hayretle belirtmek isterim![]()
foto atalım ya.. özelden de olsa atalım. aramızda çaylak çömezler var foto görmek isteyecekevet yaptıkça bilgi verelim foto atmak isteyen atabilir.
Canım, katılırım bi ara çok sessizdi topik o sebeple komşuya kadar geçtim. malum ben sürekli gaza getirilmeyi bekleyen tembellerdenim. Boş bırakılırsam ipin ucunu tutabilene aşk olsun.
Ne yapıyoruz şimdi?
acayip enerji veririm...Hep bu anı bekliyormuşuz sankibir enerji geldi
foto atalım ya.. özelden de olsa atalım. aramızda çaylak çömezler var foto görmek isteyecek
bi de sorularım var örtmenim
- epriyen çoraplar dikilecek mi atılacak mı (annem hep dikerdi, ben elime geldikçe atıyorum.)
- naylon çorapları dönüştürme yolları arayayım mı netten
- iç çamaşırı-çorap konusunda bir sayı var mı? benim onlarca var sanırım....
- hiç giymediğim bir kıyafeti hatıra olarak saklayabilir miyim, mezuniyet giysim mesela
- şu an evim merkezi sistem ve askılı falan geziyorum evin içinde. ev değiştirme gibi bir düşüncem yok. iş yerim de sıcacık. evde epeydir kullanmadığım-ama sevdiğim kazaklarım var. koşullar değişirse diye saklamaya devam mı, vereyim gitsin oh be rahatlayım mı (yazarken bile ferahladım çok garip... tamam veriyorum
Benim çantalarım bazanın altında. Hatta valizin içinde. Valiz nasıl olsa boş ve yer kaplıyor. Sadece kullandığım çanta komodinin üstünde durur.yatak odası demişken, çantalarınızı nasul muhafaza ediyorsunuz? onları koyacak yer bulamıyorum. bir de eşarp şallar için bir çözüm bulmalıyım
Benim 2 tane 2 şer çekmeli komodin. Gardrobumda da 2 çekmece var ama 1 i boş. Yani elden geçecek çekmece sayısı 5![]()
Allahım çekmece sayım bile minimal yaşasın :)
Sadece 4 çekmecem var.
Gardrobun içinde ayrıca 4 çekmece var ama onlar zaten hem düzenli hem de minimalleşmeye açık değil .Eşimin eşyaları var. iç çamaşırı + çorap vb.
Sadece 4 çekmece ile maratona başlayacağım.
Beni de zamanlı zamansız yerli yersiz etiketleyebilirsiniz![]()
Aynen kendiminkileri de baya eledim atılacak bişey çıkacak mı bilmiyorum. Olsun yine döküp düzenlicem :)Vayy işin kolay![]()
4çekmece komidinde iki çekmece dolap içinde. Benim şifonyer yok makyaj masası boydan aynalı içinde minik bölmeler var bende onları elden geçiririm
yatak odası demişken, çantalarınızı nasul muhafaza ediyorsunuz? onları koyacak yer bulamıyorum. bir de eşarp şallar için bir çözüm bulmalıyım