• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı günler kızlar, sağlığın kıymetini daha iyi anladığımız şu günlerde her şeyden korkar hayattan tat alamaz oldum, Allah sonumuzu hayreylesin🙏.
Hayat devam ediyor tabi.
Ben de eşyaları sattıktan sonra hala bir düzen kuramadım siparişler gecikti, oğlum A aldığım dolap geldi bugün o kadr artık kargodan da korkar oldum biraz daha gecikme olursa iptal ederim.
Halıları yıkamaya verdim onlar gelse belki ev daha düzenli olur. Biraz da sağlık sorunum var eşim de bu aralar sürekli dışarda yardım edemiyor, bi abla var güvendiğim kaç gündür doluyum diyor haftaya haber verecek müsait olursa temizlik için,
Böyle bi karamsarlık var üstümde ölümden değil de hesap vermekten korkuyorum, Rabbim razı olmadan canımı alma diye dua ediyorum 🙏🙏🙏

Çok çalıştım bugün.
-Halılar silkelendi.
-ev süpürüldü - silindi.
-banyo silindi. Paspaslari serildi.
-kuvet çamaşır suyuyla fırçalandı.
-2 battaniye yıkandı. Kurutuldu.
-1 makine çamaşır yıkandı. Kurutuldu. Katlandı. Yerleştirildi.
-mutfak temizlendi. Davlumbaz tozu alındı. Ocak ve ocak arkası yagcozlendi.
-limonata yaptım.
-misafir geldi. Cay içiyoruz.

İyi akşamlar kızlar, Hastalıkla birlikte evi iyice saldım. Hemen yarınki yapılacaklar listemi yazayım:
1- evi süpür/sil
2- WC - lavabo yıka
3- Çamaşır yıka/yerleştir
4- nevresim değiştir

Neyseki yemeğim var. Onunla uğraşmayacağım. Güzel bir haftasonu olsun. Okuldaki muhabbetler psikolojimi kötü etkiliyordu. O açıdan tatil olması iyi oldu. Bir an önce feraha çıkalım ülke ve tüm dünya olarak..

Selam kızlar günaydın
Cumartesi günü pek bir iş yapamadım
Pazar günüde bodrumu su basmış daha öncesinden duvarlarını kırmışlardı ama bız onaylamamıştık tabi
yani bir sürü malzememiz çöp oldu.

bende evi temizledim baya iş bitirdim
çamaşır mak sirkeyle yıkadım kirler baya gitmiş başka nasıl temizlesem faydalı olur.

Bu haftayı planlayacağım.
birde alınacak listesi yapacağım.

Selam kızlar günaydın
Pazar günüde bodrumu su basmış daha öncesinden duvarlarını kırmışlardı ama bız onaylamamıştık tabi

çamaşır mak sirkeyle yıkadım kirler baya gitmiş başka nasıl temizlesem faydalı olur.

Geçmiş olsun canım su baskını için, çamaşır makinasının içine bir tane bulaşık makinesi tableti at kazan temizleme ayarında çalıştır istersen ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyor

Geçmiş olsun canım su baskını için, çamaşır makinasının içine bir tane bulaşık makinesi tableti at kazan temizleme ayarında çalıştır istersen ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyor
Ben sıvı kullanıyordum ama tablet alıp denerim sağol :)

Aslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyor :KK43: topuklu botu, topuksuz botu, aynı şekilde ayakkabılar, babetler, spor ayakkabılar....
Ben bi kaç ay önce baya eledim şu an elimdekiler de çok yeni daha bi iki seneye bunlar yıpranır yerine daha az alınabilir. Eskiyen in yerine hemen yenisini değil de elimizdekileri eskitip 3 tane çıktıysa 1 tane alınıp azalmaya gidilebilir

Aslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyor :KK43: topuklu botu, topuksuz botu, aynı şekilde ayakkabılar, babetler, spor ayakkabılar....

Zamanla sende istediğin sayıya düşersin.
benim şuan 5-6 tane ama bu yıl bu sayı biraz yükselecek
iş yerinde ayakkabı eskittiğimden diğer zamanlar ayakkabı bulamaz oldum.

Selam kızlar günaydın

makine temizleyiciler var çamaşır makinesi için.
bulaşık tableti atıp yüksek ısıda çalıştırabilirsin.
ben bazen çamaşır suyu koyup yüksek ısıda çalıştırıyorum.

ben de aynıyım. kaç çift çıkar bilemiyorum.
Benim tek sevdiğim şey ayakkabı. Aslında 1-2 tane tutturup onları giyiyorum sürekli.
Diğerleri dolap bekçisi kalıyor öyle. Azalatmak lazım. bir letgoya koymayı deneyeyim.

Ben bi kaç ay önce baya eledim şu an elimdekiler de çok yeni daha bi iki seneye bunlar yıpranır yerine daha az alınabilir. Eskiyen in yerine hemen yenisini değil de elimizdekileri eskitip 3 tane çıktıysa 1 tane alınıp azalmaya gidilebilir
son 2 yıldır kendime hiç ayakkabı almadım :) çoook uzun süre daha alacağımı sanmıyorum.

Back
X