• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de aynıyım. kaç çift çıkar bilemiyorum.
Benim tek sevdiğim şey ayakkabı. Aslında 1-2 tane tutturup onları giyiyorum sürekli.
Diğerleri dolap bekçisi kalıyor öyle. Azalatmak lazım. bir letgoya koymayı deneyeyim.
İnşallah satabilirsin. Aslında o kadara gerek yokmuş. bilemedik :)

Kızlar bu dönemde ne gibi tedbirler alıyorsunuz
Ben biraz alışveriş yaptım erzak ama öyle çok değil büyük bi stok vs yapmadım yani gerek var mı bilmiyorum, dışarı çıkmamaya çalışıyorum eşim çıkıyo ama mecbur sizde durumlar nasıl

İnşallah satabilirsin. Aslında o kadara gerek yokmuş. bilemedik :)
benim gözüm hala ayakkabılarda :(
Keşke şöyle biraz kullanıp geri verebilecek bir yer olsa. :)

Aaa aslında ikinci el ayakkabıcı açabilirim :D
az kullanılmış, giyilmeyen ayakkabıları ucuza alacaksın yine ucuza satacaksın. herkes kazanacak :D

merhaba bende nişanlımla evlenmeden önce aynı evde yaşıyorduk ve hep minimal yaşama göre evimizi dekore ettik. çok şükür ki öyle olmuş. yaşam tarzı olunca da hemen hemen her konuda minimal düşünür oluyosun, bi zararını da görmedim :KK52:

Mia- Mia- ayakkabılık listesinde neden sadece ben varım? Görevin verildiği gün temizleyip yazmıştım
Çaydanlık kettle listesinde de varım ama onu da yapmıştım

Selam kızlar kızıma alışveriş yaptım yaza hazırız :) Şu aralar yazlıklar uygun baya :KK51:
geçen yıldan da kalmıştı birşeyler onlarıda giyer.
sadece tatil için mayo falan almadım onuda tatil ayarlarsam alırım.
birde terlik veya sandalet eksik onuda babasına aldırırım :)

Pazartesi
Pırasa yemeği 20 dk
Etraf toplama 15 dk
mont ve hırka yıkama asma 10 dk
Eylül yıkama 20 dk
dinlenme 1 saat :)

yemek sonrası mutfak toplama yaparım bugünlük bu kadar...
ayakkabı dolabına bakamadım evin dış girişinin orada havada soğuk haftaya pazar gününe kaldı.

Kızlar bu dönemde ne gibi tedbirler alıyorsunuz
Ben biraz alışveriş yaptım erzak ama öyle çok değil büyük bi stok vs yapmadım yani gerek var mı bilmiyorum, dışarı çıkmamaya çalışıyorum eşim çıkıyo ama mecbur sizde durumlar nasıl

Aslında pek değişiklik yok hayatımda
toplu taşıma kullanmıyorum.
eve gelince üstümü hemen değiştiririm. çamaşırı günlük yıkamakta gerekiyormuş ama bende öyle ımkan yok
üstümü değiştirince elimi yıkarım sonra kendime içecek hazırlarım.
yatak odasını havalandırırım hava soğukta olsa. mutfak penceresi genelde hep açık gece kapatırız.
iş yerinde dezenfektan var yemekten gelince kullanırım ve iş çıkışı. daha sık kullanmakta kötü etkiliyor.
yani virüsün varlığını pek düşünmemeye çalışıyorum ama çok yakınımda vakalar olmaya başlarsa o zaman endişe duyabilirim.
evde stokta yapmadım.

Pazartesi
Pırasa yemeği 20 dk
Etraf toplama 15 dk
mont ve hırka yıkama asma 10 dk
Eylül yıkama 20 dk
dinlenme 1 saat :)

yemek sonrası mutfak toplama yaparım bugünlük bu kadar...
ayakkabı dolabına bakamadım evin dış girişinin orada havada soğuk haftaya pazar gününe kaldı.
Ben de sabah kendime yapılacaklar listesi oluşturdum. Gün sonunda yazarım..

Selam kizlar.
Bugun artik bi kararla az bi stok yaomaya karar verdim esimi gonderdim aksama gelirken alacak.
Makarna un salca yag fasulye nohut kasar peyniri tarzi seyler zaten hep kullandigimiz seylerdi sadece ufak capli bi onlem kendi icimi rahatlatmak adina
Kiza da bugun netten bez ve islak mendil siparis verdim.
Panik havalarini sevmiyorum aslinda ama tv izleye izleye ister istemez icimi bi korku saliyor.

Biz okul ara verince anneme gelmek zorunda kaldık.
Eşim evden çalışırsa tekrar eve döneceğiz.
Biz hayatımıza aynı şekilde devam ediyoruz. Dezenfektan kolonya sık sık el yıkama gibi tedbirler ekleyerek. Eşimde bende çalışıyoruz. Eşime evden çalışmak gibi bir durum olmaz. Bize de henüz bir şey söylenmedi. bekleyip göreceğiz.

En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
15 MART
+1/3 (cebinde mucize yarat) 3 KİTAP OKU
-3/4 (marriage story, eltilerin savaşı, coronavirüs gerçeği) 4 FİLM İZLE
-3/12 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/12 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
- kalem suresine başladım. AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+6/12 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-2/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA (az miktar altın almıştım perşembe günü ama altın birden düştü:(, daha düşer mi dersiniz biraz daha alsam mı beklesem mi?)

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME CÜZDAN

Slm son iki gorev tamam.bi sure giremeyecegim.is yeri gundemden dolayi stresli ve yogun.ayarlayabilirsem rapor vs bakacagim duruma gore.saglikla kalin.kalabalik alanlardan mumkun mertebe uzak kalmaya calisin.farkli bir boyuta dogru gidiyor.

Back
X