• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kahvaltı sonrası tadilat işine el attık
Mutfağı temizledim
Bulaşıkları yıkadım yerleştirdim

Sırada oturma odası ve giriş var
Sonra yatak odası ve çocuk odası düzenlenecek

Lavaboları da yıkadım ev baya toparlandı
Çamaşır yıkandı onları sereceğim
Çiçekler sulanicak
Sonra akşam yemeği hazırlanacak
Mercimekli erişte yapacağım
Birde kalan çileklerle hoşaf yaptim

Eylülün odası kaldı topladım ama temizleyemedim oyun oynuyor şuan:KK49:

Ben, çocuklara sokağa çıkma yasağı geldiği için kalın montlarını yıkadım, kaldırdım 2 makine.

Yayla çorbası ve bakla yaptım. Baklanın içine atmak için komşunun bahçesinden taze sarımsak yaprakları ve dereotu topladım.

Yoğurtlu çorbaları karıştırma görevi kızımın. :KK36:Çocuklar da hep "beyaz çorba" istedikleri ve sevdikleri için bizim evde sık pişen yemeklerden. Çorbanın başında durmak ve çorba kesilmesin diye beklemek zor geliyordu bana. Kızım karıştırırken ona Mia- Mia- nın gönderdiği videoyu açtım telefondan. O da izledi ve plan yapmaya karar verdi. Bu yıl ona "Majanda" aldım planlı yaşamaya alışsın diye ama ne bende, ne onda planlama oturmadı. :olamaz: Bu aralar krizi fırsata çevirip yaşına uygun kişisel gelişim videoları izletmek istiyorum ki, farkındalığı artsın.

Bu arada sabah apartman bahçesine diktiğim ama bakmaya üşendiğim soğanlarımın içinde çıkan otları temizledim. Onlar ferahlayınca ben de ferahladım.:KK49:

Sabah kahvaltıya içine yeşil soğan, maydanoz (dereotu da çok yakışıyor)doğranmış tereyağlı yumurta yaptım. Nimetleri nasip eden Rabbime şükürler olsun.:KK200:

Gunaydin kizlar
Bu ara ev isini gene birakmis durumdayim sadece mutfakta pisir ye topla kaldir kizi emzir uyut seklinde geciyor günlerim.
Hem dinleniyorum aslinda hem de yorgunum nasio oluyorsa artikin.
Hepimizin kandili mubarek olsun guzel günler görelim insallah sevdiklerimizle.

Bende de düzensizlik var ama iki gündür iki mil leslie yapıyorum sonralara doğru zorlanıyorum ama alışacağım.
Çalışırken günde üç litre su içiyordum işten ayrılınca bir litre bile içmediğimi gördüm. Bardak tan değil şişeden içince içebiliyorum onu gördüm. Ufak bir şise kaptım onun la devam ediyorum eski formumu yakalayacağım az kaldı.
Dün evi detaylı sildim süpürdüm tuvalet banyo detaylı temizlendi. Bugün ocak temizledim. Kurumuş çamaşırlar var beni bekliyor ptt işim var hiç dışarı çıkmak istemiyorum.
Mutfak ta alt Dolaplar hala duruyor hava kapalı hiç bir şey yapasım yok.

Geniş tabakta yumurta çırpıyorum içine tuz karabiber ekmekleri kesip yumurtaya koyuyorum her yerini bulaştıktan sonra kızgın yağa atıyorum mis gibi oluyor
Şöyle çıtır çıtır olmuyor işte sütle filanda denedim istediğimetkiyi yakalayamıyorum

Selam kızlar güne geç basladim bugün dondurucudan börek çıkartıp kahvaltımı yaptım
Makineleri çalıştırdım eylülün dolabını düzenledim her yer dağıldı bir yandan da
Akşam yemeği yapılacak daha
Bakalım yetiştiği kadar :)

Gunaydin kizlar
Bu ara ev isini gene birakmis durumdayim sadece mutfakta pisir ye topla kaldir kizi emzir uyut seklinde geciyor günlerim.
Hem dinleniyorum aslinda hem de yorgunum nasio oluyorsa artikin.
Hepimizin kandili mubarek olsun guzel günler görelim insallah sevdiklerimizle.
Inş lindam kandilimiz mübarek olsun

Bende böyle yapıyorum. Gayet lezzetli oluyor.
Süt yumuşatır bence Neysesakinim Neysesakinim
Geniş tabakta yumurta çırpıyorum içine tuz karabiber ekmekleri kesip yumurtaya koyuyorum her yerini bulaştıktan sonra kızgın yağa atıyorum mis gibi oluyor

Bende Tefal cookplus düdüklü var çok memnunum.
Vakti zamanında Git....gi...yor'dan çok güzel bir indirimle almıştım, mutfakta elim ayağım.
Bütçesi müsait olan Fissler alsın derim tabii kayınvalidemin 35 yıllık Fissleri hâlâ taş gibi sadece arada lastiğini yeniliyor.
Sansüre bayıldım :)

Hayırlı kandiller hanımlar..

Neysesakinim Neysesakinim ptt işinin maaşla ilgili olduğunu düşünerek soruyorum neden iban vermedin? Kapalı ve kalabalık yer sonuçta riskli olmaz mı? Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim buralar çok yoğun oluyor uzun kuyruklar oluşuyor İstanbul’da. O yüzden ben iban verdim ama bakalım kaç gün sonra hesaba yansıyacak..

Neysesakinim Neysesakinim ptt işinin maaşla ilgili olduğunu düşünerek soruyorum neden iban vermedin? Kapalı ve kalabalık yer sonuçta riskli olmaz mı? Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim buralar çok yoğun oluyor uzun kuyruklar oluşuyor İstanbul’da. O yüzden ben iban verdim ama bakalım kaç gün sonra hesaba yansıyacak..
Evet pazar günü böyle bir Twitter gördüm bende tanımladım ama gelen giden yok. Evimin üç apt ötesinde ufak bir şube var kalabalık değildir diye düşünüyorum yani her zaman olmuyor. (gaziantep) bugün de başka twetler gördüm yatmamış herkese sözde ptt de vermiyormuş. Arafta kaldım. Yarın cesaretimi toplarsam gidip soracağım sağlıklı cevap alırsam sanada iletirim. Evden alanda varmış bende rahatsızım ama durumu daha kritik olanlar var diye hiç o seçeneği düşünmedim. Boşyere iş gücü kaybı olmasın diye düşündüm

Evet pazar günü böyle bir Twitter gördüm bende tanımladım ama gelen giden yok. Evimin üç apt ötesinde ufak bir şube var kalabalık değildir diye düşünüyorum yani her zaman olmuyor. (gaziantep) bugün de başka twetler gördüm yatmamış herkese sözde ptt de vermiyormuş. Arafta kaldım. Yarın cesaretimi toplarsam gidip soracağım sağlıklı cevap alırsam sanada iletirim. Evden alanda varmış bende rahatsızım ama durumu daha kritik olanlar var diye hiç o seçeneği düşünmedim. Boşyere iş gücü kaybı olmasın diye düşündüm
İban tanımladıysan hiç boşuna gitme vermiyorlarmış. Ben de şikayetvarda okudum. Herkes maaşının yatmamasından şikayetçi ama bu durumda ptt şubeleri de bir şey yapamıyor bekleyin diyorlarmış. İban tanımlamayanlar alıyormuş parasını.

Back
X