Ben, çocuklara sokağa çıkma yasağı geldiği için kalın montlarını yıkadım, kaldırdım 2 makine.
Yayla çorbası ve bakla yaptım. Baklanın içine atmak için komşunun bahçesinden taze sarımsak yaprakları ve dereotu topladım.
Yoğurtlu çorbaları karıştırma görevi kızımın.

Çocuklar da hep "beyaz çorba" istedikleri ve sevdikleri için bizim evde sık pişen yemeklerden. Çorbanın başında durmak ve çorba kesilmesin diye beklemek zor geliyordu bana. Kızım karıştırırken ona
Mia-
nın gönderdiği videoyu açtım telefondan. O da izledi ve plan yapmaya karar verdi. Bu yıl ona "Majanda" aldım planlı yaşamaya alışsın diye ama ne bende, ne onda planlama oturmadı.

Bu aralar krizi fırsata çevirip yaşına uygun kişisel gelişim videoları izletmek istiyorum ki, farkındalığı artsın.
Bu arada sabah apartman bahçesine diktiğim ama bakmaya üşendiğim soğanlarımın içinde çıkan otları temizledim. Onlar ferahlayınca ben de ferahladım.
Sabah kahvaltıya içine yeşil soğan, maydanoz (dereotu da çok yakışıyor)doğranmış tereyağlı yumurta yaptım. Nimetleri nasip eden Rabbime şükürler olsun.