• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık yazlık ayırma vaktı geldı kızımın yeni cicilerı de geldı küçülen kıyafetlerı kaldırma zamanı küçük olanları kaldıracağım
Bide kendımin ki
Ayıklanınca dolap azaldığı hissettım bu bir büyük rahatlıktı

tsk ederim canim ♥♥
rabbim herkesin gonlune gore versin ve yasadigi evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin 🎈

kizlarrr bu arada dun dogum yaptim 😁
Biz cok Sukur iyiyiz. Daha sabah taburcu olduk ikimizde iyiz hamd olsun ♥💙
Aaa gözünaydın canım :) sağlıklı mutlu huzurlu yılları olsun bebişin. Hayırlı evlat olsun inşallah:KK36:

Bende küçük odasının duvarını sildim
o odanın perdesi yıkanıyor takmadım daha
yerleri süpürdüm tüm ev
yemek yapıldı
Üç makine çamaşır yıkandı bekleyen bir makine daha var kuruması bekleniyor
Genel itibariyle evi toparlama işlemi yapacağım yarında

Neysesakinim Neysesakinim seni dinlemedim gecen 375 e düştü almadım 390larda gidip geliyor şimdi ben biraz yüklü bi alım yapacağım için zarardan korkuyorum az olsa hemen alırdım ama böylede gitgide artıyor, eşim de alma diye diye bu hale geldik valla ben daha 300ken alacaktım eşim beyle birikim konusunda hiç anlaşamıyoruz😬😬
Aynı biz...
Geçen hafta onu dinlemedim hesabımdaki birikimi Euroya çevirdim.
Dün diyor ki iyi yaptın.

Küçük oda duvarı cumartesi silindi bugün perdesi ve pencere temizlik işlemi yapıldı. Mutfak pencere ve perde işlemi yapıldı. Sadece mutfak duvarı ve dolap içleri kaldı.
Yarın bir makine daha yıkarım salının yemeğini hazırlarım ve artık salı günü de hayırlısı ile işe başlarım

Camlar tamam büyük odayı da topladım
Çok dağınıkmış hic elim degmiyodu kapısını kapatıp kaciyodum :)
Şimdi günlük işlerde sıra
Annemler ben işten ayrılınca merkezdeki evlerine taşınmaya karar verdiler hep hayalini kurduğu tadilatını yaptığı evde yaşayacak bu yüzden vicdanım daha rahat

Camlar tamam büyük odayı da topladım
Çok dağınıkmış hic elim degmiyodu kapısını kapatıp kaciyodum :)
Şimdi günlük işlerde sıra
Annemler ben işten ayrılınca merkezdeki evlerine taşınmaya karar verdiler hep hayalini kurduğu tadilatını yaptığı evde yaşayacak bu yüzden vicdanım daha rahat
kızının da tepkisini merak ediyorum canım 😂

20200511_170740.jpg

Bu fotoğrafı sırf sizler için çektim hanımlar. İçimden geldi.
Papatyayı çok severim. Bana duruluk, canlılık, saflık, umut ve kışın soğukluğuna inat gülümsemeyle gelen yeni başlangıçları hatırlatır. Çayını yapmayı düşünüyorum. Olursa da yağı nasıl yapılır, araştıracağım. Uygun olursa yağını da yaparım dedim.

Biraz buruğum açıkçası. Nedeni eşimin anneler günümü kutlamaması. Aslında çok üstünde durduğum bir konu değildi ama içten de kutlanmasını istiyormuşum.

Bahçeden dönerken sevdiğim pastaneye uğrayıp, sevdiğim tatlıyı aldım. Ben değerli ve önemiyim. Bunun için de kendime anneler günü hediyesi vermek istedim.

Eve dokunmadım. Sabah okumam gereken cüzümü evde okumaktansa, evin önünde bahçede, avokado ve yeni dünya ağaçlarının arasında okudum. Güneşlenmiş oldum böylece. Sonra da bahçeye gittik zaten. Ayrıca çilek var bahçede kaynımın. Çocuklar ve komşular için ondan topladım. Bayağı yorucu bir gündü. Şimdi de çay ve tatlı eşliğinde biraz dinlenmeyi düşünüyorum.
Umarım herkesin günü güzel geçmiştir.:KK200:

Eki Görüntüle 2633782
Bu fotoğrafı sırf sizler için çektim hanımlar. İçimden geldi.
Papatyayı çok severim. Bana duruluk, canlılık, saflık, umut ve kışın soğukluğuna inat gülümsemeyle gelen yeni başlangıçları hatırlatır. Çayını yapmayı düşünüyorum. Olursa da yağı nasıl yapılır, araştıracağım. Uygun olursa yağını da yaparım dedim.

Biraz buruğum açıkçası. Nedeni eşimin anneler günümü kutlamaması. Aslında çok üstünde durduğum bir konu değildi ama içten de kutlanmasını istiyormuşum.

Bahçeden dönerken sevdiğim pastaneye uğrayıp, sevdiğim tatlıyı aldım. Ben değerli ve önemiyim. Bunun için de kendime anneler günü hediyesi vermek istedim.

Eve dokunmadım. Sabah okumam gereken cüzümü evde okumaktansa, evin önünde bahçede, avokado ve yeni dünya ağaçlarının arasında okudum. Güneşlenmiş oldum böylece. Sonra da bahçeye gittik zaten. Ayrıca çilek var bahçede kaynımın. Çocuklar ve komşular için ondan topladım. Bayağı yorucu bir gündü. Şimdi de çay ve tatlı eşliğinde biraz dinlenmeyi düşünüyorum.
Umarım herkesin günü güzel geçmiştir.:KK200:
Yaa çok güzel bir yer bayıldım
Esinede çok takılma dün zorla kahve yaptırdım bende :olamaz::KK48:

Back
X