- 23 Ağustos 2012
- 14.676
- 38.821
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın kızlar
bugün günaydınım geç kaldı, babamla birlikte geldik hastaneye, muayenesini oldu ben yerime ancak geldim :)
yaz ayına girmiş bulunmaktayız, hepimize mutluluk huzur kazanç ve sağlık getirsin bu yaz, ne çabuk geçiyor günler değil mi?
Ben de izlemiyorum aynen. Geçen öyle denk geldi biraz baktım aşkı memnu ya. Dadıya geçenlerde benim oğlan bakıyordu tv 2 deBen Cosby'yi çok hatırlamıyorum, ama biliyorum.
Alf'e bayılırdım.
Sonraları, Çılgın Bediş izledim
Dadı'ya da bayılırdım.
Tatlı Hayat vardı sevdiklerimden. Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in.
Sitcom tarzlarını severim ben de.
Ama Avrupa Yakasını izleyemedim nedense, açmadı beni.
Galip Derviş de severim.
Yalan Dünya'yı da epey izledim.
Artık dizi izlemiyorum. Gereksiz uzun bizimkiler o sebeple yabancı dizileri sezonluk izleyip kapatıyorum.
Maşallah ya. Hem aof hem konservatuvar, hem iş hem ek iş, çocuk ev.. ne kadar çalışkansınGünaydın canlarım
açıköğretim sınavlarımın 7sinden 6sını geçmişim. Çok şükür.
Bu pazar da konservatuvar sınavımı verirsem kafam %90 rahatlayacak.
Sepet malzemem bitmişti. malzeme geldi, bu akşam diğer siparişimi bitirip yarın teslim edeceğim.
Dün akşam dışarıdan ev yemeği aldık. Vaktim yoktu.
Kızım kendi duş aldı, en son ben bi duruladım.
20:00 gibi arkadaşlarla bir cafe'de buluşup, konservatuvar derslerine çalıştık.
Gelir gelmez de yattım.
tebrik ederim CK'cım, herşey gönlünce olsun.Günaydın canlarım
Sepet malzemem bitmişti. malzeme geldi, bu akşam diğer siparişimi bitirip yarın teslim edeceğim.
Gelir gelmez de yattım.
TebriklerGünaydın canlarım
Gelir gelmez de yattım.
Hayırlı olsundün minimal yaşama bakınca aslında olmaması gereken ama benim minimal yaşamıma uyan bir şeyler yapıp kendime 4 elbise aldım, yaz geldi ihtiyacım vardı, minimalizme bakınca aslında 1 hadi bilemedin 2 almam lazımdı ama benim için 4 alırsam hem bu yazı hem tatili kurtarıyor, hemde seneyeye hazırlık kalıyor, kendi minimalizmim oke haklısın dedi aldımboşalan askılan doldu böylece.
Öncelikle çok teşekkür ederim.Maşallah ya. Hem aof hem konservatuvar, hem iş hem ek iş, çocuk ev.. ne kadar çalışkansın![]()
sen hızlıca veriyosun kiloları mikanım, temmuzda olmasa da ağustosa olur onlar ben güveniyorum sana.Hayırlı olsunben geçen sene yaptım aynısını hep şort tişört takılıyordum. Bu yaz elbise ve etek giyeceğim deyip 3 elbise 4 etek almıştım
bu yaz çoğu olmayacak ama çok üzülüyorum
![]()
çok teşekkür ederim.tebrik ederim CK'cım, herşey gönlünce olsun.
olsun mikancım bu sene taze lohusa olacaksın düşünme o elbiseleri şimdi kızına odaklan :) seneye onlara gireceğine eminimHayırlı olsunben geçen sene yaptım aynısını hep şort tişört takılıyordum. Bu yaz elbise ve etek giyeceğim deyip 3 elbise 4 etek almıştım
bu yaz çoğu olmayacak ama çok üzülüyorum
![]()
Okulları yarım bırakmayıp sonuna kadar gitmen çok güzel. Bitsin kurtulayım gözüyle baksan da emek harcayıp devam ediyorsun sonuçta.Öncelikle çok teşekkür ederim.
-evle ilgili bir şey yapmıyorum açık ve netgünlük rutin şeyler sadece.
-konservatuvar hobi içindi ama stres yapmaya başladı yok sınav yok bilmem neseneye son sınıf olacağım, bitsin diye bakıyorum.
-aöf'ye başka amaçlarla girmiştim sonra o amaçlarımdan vazgeçtim. şimdi okulu bırakmak da yapımda yokbitirip kurtulayım havasındayım.
-Ek iş, hobi amaçlıydı. kendi kendime öğrendim. ve işimi bırakınca bu işi yapmak istiyorum kısmet olursa.
butik hediyelik eşyacı dükkanım olsa çok mutlu olurum diye düşünüyorum. bakalım kısmet![]()
Okulları yarım bırakmayıp sonuna kadar gitmen çok güzel. Bitsin kurtulayım gözüyle baksan da emek harcayıp devam ediyorsun sonuçta.
Sepete hobi amaçlı başlayıp ek iş haline dönüştürmen harika. İnşallah ilerde bir dükkan açıp sevdiğin işle meşgul olursun.
Bence çalışkansın
İş yerindeki durumlar ne oldu? Netlik kazandı mı?
Ee baya azmış bu sevindim ben ondan fazla içiyorumdurKilo X 0.03 olarak hesaplanıyor
55×0.03 =1.65
Her şey gönlünce olur inşTekrar teşekkür ederim.
Hayır, Enflasyon sebebiyle en yüksek zammı almam dışında düzelen bir şey yok. Ama sorun çıkarmadan son 40 ayımı tamamlamaya çalışacağım. Tazminatımı bırakmak istemiyorum.
Ayrıldıktan sonra, ya bir arkadaşıma yardım edeceğim yine maaşlı ya da butik hediyelik eşya dükkanı fikrini hayata geçireceğim. kısmet.
Ayy inşallahsen hızlıca veriyosun kiloları mikanım, temmuzda olmasa da ağustosa olur onlar ben güveniyorum sana.