• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran'da Akçay görünüyor bize.
Tatil hazırlıklarını başlatırım, bu hafta sonundan sonra.
kıyafet, mayo, bikini, krem durumlarına bakarım. Çocuğa krem dışında bir şey almayı düşünmüyorum.

yazlığa gidecek ıvır zıvırlar vardı. onları götürürüm. Set üstü ocak + dikey süpürge vs.
Yazlık için alınacak şeyler var aklımda.
-set üstü ocak için dolap
-mini gardırop. oradaki dolabımız dökülüyor neredeyse.
-çamaşır makinesi dolabı. havluları vs koymak için.
-L banyo perdesi borusu.

böyle düzen için ufak tefek şeyler lazım. Çok pahalı olmayan. iş gören şeyler olsa yeterli.

dün minimal yaşama bakınca aslında olmaması gereken ama benim minimal yaşamıma uyan bir şeyler yapıp kendime 4 elbise aldım, yaz geldi ihtiyacım vardı, minimalizme bakınca aslında 1 hadi bilemedin 2 almam lazımdı ama benim için 4 alırsam hem bu yazı hem tatili kurtarıyor, hemde seneyeye hazırlık kalıyor, kendi minimalizmim oke haklısın dedi aldım :olamaz: boşalan askılan doldu böylece.
Güle güle kullan 😊

Selamlar
Dün Eylül gece uyumadı hep öksürük tuttu
Bugünde dr götürdüm
Sonra annemler geldi
Çay yemek derken
Eve elimi sürmedim uykumda var
Eylülde annemlerle gitti pazar günü gelecek

Kahve içip başlarım işlere
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir.🌷

Geceleri geç uyuduğum için sabah kalkınca uykumu alamamış oluyorum ve bu tüm günümü olumsuz etkiliyor. Bu konuyu gündeme almam lazım.
Çocuklar uyuyunca kendimi serbest kalmış, tüm zaman bana kalmış hissediyorum ve sevdiğim, izlemek istediğim videoları izliyorum. Sonuç, uykusuzluk... Sizce me yapsam?

Bugün arkadaşımla yürüyüşe gittik. Yürüyüş fiziksel olarak yorsa da ruhsal olarak beni mutlu ediyor. Birkaç gündür yürüyemediğimiz için evden çıkmam çocukları okula bırak, al döngüsünde gitti. Kendim için birşey yapmamış olma hissi beni mutsuz etti. Daha çok söylendiğimi farkettim.
Okullar bitince arkadaşım köydeki evine gidecek. Kendime B planı bulmam gerekiyor.

Bugün evi toplama modum yok ama elimden geleni yapacağım. Mutfağı ve çamaşırı toplamak istiyorum.

Bir arkadaşla ortak kitap okuyup paylaşım yapmaya karar vermiştik. Yarın 11 gibi görüntülü konuşmaya karar verdik. Bakalım işk günümüz nasıl geçecek?

Geceleri geç uyuduğum için sabah kalkınca uykumu alamamış oluyorum ve bu tüm günümü olumsuz etkiliyor. Bu konuyu gündeme almam lazım.
Çocuklar uyuyunca kendimi serbest kalmış, tüm zaman bana kalmış hissediyorum ve sevdiğim, izlemek istediğim videoları izliyorum. Sonuç, uykusuzluk... Sizce me yapsam?

Bugün arkadaşımla yürüyüşe gittik. Yürüyüş fiziksel olarak yorsa da ruhsal olarak beni mutlu ediyor. Birkaç gündür yürüyemediğimiz için evden çıkmam çocukları okula bırak, al döngüsünde gitti. Kendim için birşey yapmamış olma hissi beni mutsuz etti. Daha çok söylendiğimi farkettim.
Okullar bitince arkadaşım köydeki evine gidecek. Kendime B planı bulmam gerekiyor.

Bugün evi toplama modum yok ama elimden geleni yapacağım. Mutfağı ve çamaşırı toplamak istiyorum.

Bir arkadaşla ortak kitap okuyup paylaşım yapmaya karar vermiştik. Yarın 11 gibi görüntülü konuşmaya karar verdik. Bakalım işk günümüz nasıl geçecek?
Ben de komşumla yürüyordum. Dün düğünleri olduğunu ve o zamana kadar zayıflaması gerektiğini ve hızlı yürümesi gerektiğini söyledi ben yavaş yürüyormuşum 🙈
Kendimi dışlanmış hissettim kalbim kırıldı 😢🤣

Çocuklar okuldayken tek mi kalıyorsun
Tek kalıyorsan kisisel zamanın olabilir
Ama haklısın cocuk uyuyunca yarım saat kadar oturmak bile iyi geliyor

Ben de komşumla yürüyordum. Dün düğünleri olduğunu ve o zamana kadar zayıflaması gerektiğini ve hızlı yürümesi gerektiğini söyledi ben yavaş yürüyormuşum 🙈
Kendimi dışlanmış hissettim kalbim kırıldı 😢🤣
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hayır yani, başka bahane bul böyle.🤦‍♀️ Yürüyüşle de yemene dikkat etmezsen zayıflamıyorsun zaten.🙄
Gıcık bir durum olmuş.

Çocuklar okuldayken tek mi kalıyorsun
Tek kalıyorsan kisisel zamanın olabilir
Ama haklısın cocuk uyuyunca yarım saat kadar oturmak bile iyi geliyor
Sabah çocukları okuldan bırakıyorum.
kahvaltımı yapıp yürüyüşe, çarşı işlerine gidiyoruz. Eve gelince de öğle yemeği hazılıyorum. Çocukları alma saati gelmiş oluyor. Çocukları alıyorum. Yemek faslı derken ufaklığın okulu öğlene kadar olduğu için artık benimle kalıyor. Diğer ikisini okula bırakıyorum. Eşim geliyor arkasından. Yemek çay faslı. Tekrar işe dönüyor.Saat 3 e geliyor ve ortancanın okulu bitmiş oluyor. Onu öğretmeni bırakıyor bana. Ödevi vs.
4 gibi de kızımın okulu bitiyor. İkindi de acıkmış oluyorlar. Sevdikleri yemek varsa yiyorlar yoksa mızırdanıyorlar.😁 Akşam yemeği hazırlığı derken görüldüğü gibi bana ayıracağım zaman pek yok. Eşimin gelmesi, Akşam yemeği,çay vs derken 10 u buluyoruz. Zaten anlamıyorum bu yazları. Saate bakıyorum 10 olmuş. Topla vs derken , e kendime zaman ayırmadım, şunu bunu izleyeyim ...derken 1 🤦‍♀️.
Akşam elime telefonu hiç almayayım dedim ama onu da pek yapamadım.

kahvaltımı yapıp yürüyüşe, çarşı işlerine gidiyoruz. Eve gelince de öğle yemeği hazılıyorum. Çocukları alma saati gelmiş oluyor. Çocukları alıyorum. Yemek faslı derken ufaklığın okulu öğlene kadar olduğu için artık benimle kalıyor. Diğer ikisini okula bırakıyorum. Eşim geliyor arkasından. Yemek çay faslı. Tekrar işe dönüyor.Saat 3 e geliyor ve ortancanın okulu bitmiş oluyor. Onu öğretmeni bırakıyor bana. Ödevi vs.
4 gibi de kızımın okulu bitiyor. İkindi de acıkmış oluyorlar. Sevdikleri yemek varsa yiyorlar yoksa mızırdanıyorlar.😁 Akşam yemeği hazırlığı derken görüldüğü gibi bana ayıracağım zaman pek yok. Eşimin gelmesi, Akşam yemeği,çay vs derken 10 u buluyoruz. Zaten anlamıyorum bu yazları. Saate bakıyorum 10 olmuş. Topla vs derken , e kendime zaman ayırmadım, şunu bunu izleyeyim ...derken 1 🤦‍♀️.
Baya yoğun tempolu günlerin var
Akşam uyumak için yatağa gir sonra sakin sakin gününü düşün yarını planlarını gözden geçir. kitap müzik gibi aktivite olabilir sakin bir zamana geç

Güne hem uykunu almış hemde daha sakin uyanırsın 😊

Baya yoğun tempolu günlerin var
Akşam uyumak için yatağa gir sonra sakin sakin gününü düşün yarını planlarını gözden geçir. kitap müzik gibi aktivite olabilir sakin bir zamana geç

Güne hem uykunu almış hemde daha sakin uyanırsın 😊
Kendime ufaklığı hedef koydum bir ara. O uyuduğu an ben de uyuyacağım dedim.😄 Onun saatine göre yatağa girmiş olsam gerçekten dinlenmiş olarak kalkarım.
Bugün bu dediklerini uygulayacağım inşaallah.🌟

Senin zamanını en çok alan şey yemek faslı yemek işine bi çözüm bulsan, yememek gibi 🤣

Senin zamanını en çok alan şey yemek faslı yemek işine bi çözüm bulsan, yememek gibi 🤣
En sevdiğim fikir.👍 😄
Allah'tan yemek yapmayı seviyorum. Genelde her öğün ayrı ayrı da yapmam aslında. Mesela kuru fasulye ya da sebze yemeği olursa öğle akşam aynı ana öğün olur. Yanına duruma göre birşeyler eklenir ya da eklenmez.
Ama sonuçta onun bulaşığı ve toparlaması zaman alan ve nankör işler. Mutfak çabuk dağılıyor.
Çocuklar okuldan gelince kıyafetleri çıkıyor derken zaman alıyor bu işler. Şükür olduğu kadar yapıyorum. Kardeşlerime bir tane robot linki göndermiştim bana bundan alın diye. Çamaşırı koyuyorsun ütüleyip katlayıp geri veriyordu.😍 Pek ciddiye almadılar beni.:63: Yok onlara yemek:KK20:😄

Back
X