- 17 Mart 2010
- 26.579
- 68.194
- 1.123
Ödemi atar diyorsunBurdayım burdayım işte burdayım
Yap gitsin dereotu var diyete girer![]()

Kahvaltıya ekmek

Ben onu eritirim de hem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödemi atar diyorsunBurdayım burdayım işte burdayım
Yap gitsin dereotu var diyete girer![]()
Ankaya sor istersenYersemyerim tabi Eylül u uyuttugunu unutmuş olabilirim belki
bir de bakımi
![]()
2 gündür iyiydim nazar oldu yineYapabilirsin dicem de sudem çok güldürdü beni pek ciddiye alınmam sanırım
Sen bilirsin. Anka![]()
Allah hepimizi güldürsünYapabilirsin dicem de sudem çok güldürdü beni pek ciddiye alınmam sanırım
Sen bilirsin. Anka![]()
Öğlen yaparımHangi öğüne?
Neyin yanına
Bunlar önemli detaylar.
Kimin nazarı değdi kız?2 gündür iyiydim nazar oldu yine![]()
Aynen aynen walk walk walk yaparız giderizÖdemi atar diyorsun
Kahvaltıya ekmekhakkından gider zaten
Ben onu eritirim de hem![]()
Yumurta her kahvaltıda fix benim ya.Öğlen yaparım
Kahvaltım peynir domates salatalık bazen omletvarsa yesillik o kadar
Neyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyordukAnkaya sor istersen![]()
Ay işte tembelliği atıyoruz nazara sudemKimin nazarı değdi kız?
Kimin öyküsü bu benim öyküm şarkısından mi esinlendinKimin kankisi buuu o benim kankimmm![]()
He sonra eylülü uyuttumNeyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyorduk![]()
Bende anlamadım da sormaya cesaret edemedimNeyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyorduBwnde
Kenafir gözlü kem gözlü biri lazım değil mi nazar içinAy işte tembelliği atıyoruz nazara sudem![]()
En azından kirli değil öyle düşünBenim bulaşık makinem boş kap çanak tezgahta çünkü![]()
-Kimin kocasıııı buuu o benim kocammmmKimin öyküsü bu benim öyküm şarkısından mi esinlendin
Kimin oglusu,kocası bla bla![]()
Nasıl beynimize işlemiş o şey-Kimin kocasıııı buuu o benim kocammmm![]()
Tabii ki kirli temiz şeyim tezgahta işi ne dolaba koyarım sudemEn azından kirli değil öyle düşünsabaha kullanırsin
![]()