- 23 Eylül 2013
- 25.373
- 52.604
- 798
Sudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesiTabii ki kirli temiz şeyim tezgahta işi ne dolaba koyarım sudem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesiTabii ki kirli temiz şeyim tezgahta işi ne dolaba koyarım sudem![]()
Çünkü biz sudemle tanıştığımızda ben çok temizdim sudem tembeldi ben onla dalga geçerdim zaman içinde rolleri değiştikSudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesi![]()
Çünkü biz sudemle tanıştığımızda ben çok temizdim sudem tembeldi ben onla dalga geçerdim zaman içinde rolleri değiştik![]()
Makine peki o ne durumda?Tabii ki kirli temiz şeyim tezgahta işi ne dolaba koyarım sudem![]()
Valla İG de yapmayan kalmadı sanırım şimdi de sağdan sola üsten alta donatt var her yerdeNasıl beynimize işlemiş o şeyhala gözümde canlanıyor
![]()
Anka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca
Bi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu
Ondan haberim yok.Valla İG de yapmayan kalmadı sanırım şimdi de sağdan sola üsten alta donatt var her yerde![]()
Boş gııı yazdım ya hepsi tezgahta diyeMakine peki o ne durumda?
Dök dökAnka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca
Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti
Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte![]()
Benim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.Bi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu![]()
![]()
Eee sonra ne olduAnka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca
Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti
Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte![]()
Bu kötü mü bence bu da iyi bir durum.Boş gııı yazdım ya hepsi tezgahta diye![]()
Görmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağımaOndan haberim yok.
Ben biraz demode kaldım reellerde.
Kimin kocasından başka pek bir şey bilmiyor olabilirim![]()
Benim o arkadaşın benceBenim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.
Dolaba ne gerek var demitozu alınacak,eğil , doğrul
![]()
Bence ben değişmedim mizacim buEee sonra ne oldu
Sen nasıl değiştin
Bence ben değişmedim mizacim buanka değiştigime inanıyor
![]()
Yok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsinGörmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağıma
Benim o arkadaşın bence![]()
43 ü ters öevir gerisi ben yalnızYok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsinömrü hayatında bir iki kere sarma sarmış biri 43 yaşında bu arada
O da sarma aleti var ya onla sarmış![]()