• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla İG de yapmayan kalmadı sanırım şimdi de sağdan sola üsten alta donatt var her yerde :KK70:
Ondan haberim yok.
Ben biraz demode kaldım reellerde.

Kimin kocasından başka pek bir şey bilmiyor olabilirim 😌

Anka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca 😂

Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti 😁

Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte 🤪
Dök dök :KK70:

Benim tek çocuklu hayatım çok az :D olaya iki çocuklu başlamış gibi bişey benimki :D

Bi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu :KK70: :KK70:
Benim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.

Dolaba ne gerek var demi 🤪 tozu alınacak,eğil , doğrul 😁

Anka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca 😂

Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti 😁

Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte 🤪
Eee sonra ne oldu 😂
Sen nasıl değiştin

Ondan haberim yok.
Ben biraz demode kaldım reellerde.

Kimin kocasından başka pek bir şey bilmiyor olabilirim 😌
Görmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağıma 😅
Benim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.

Dolaba ne gerek var demi 🤪 tozu alınacak,eğil , doğrul 😁
Benim o arkadaşın bence:D

Görmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağıma 😅

Benim o arkadaşın bence:KK70:
Yok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsin 🤪ömrü hayatında bir iki kere sarma sarmış biri 43 yaşında bu arada ❤️
O da sarma aleti var ya onla sarmış 😂

Başka bir arkadaşım var .
O da plastik tabak ile yesek çöpe atsak bulaşık yersiz derdi.

Başka bir arkadaşım kapsül olsa onu yesek yemek pişirmesek derdi sanırım bu sarmayı iki kez yapan arkadaşım.🤪

Boşa dememişler 😂"Arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim 🤪

Yok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsin 🤪ömrü hayatında bir iki kere sarma sarmış biri 43 yaşında bu arada ❤️
O da sarma aleti var ya onla sarmış 😂
43 ü ters öevir gerisi ben yalnız 🙄 ben de makineyle sarmaya başladım çok kolay oluyor çocuklara da aldım :D

Back
X