• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de öyleyim ya çay olana kadar kahve sonra çay sonra tekrar kahve tekrar kahve tekrar kahve ve tekrar çay tekrar kahve şeklinde çok aşırı kafein alıyorum:olamaz:
Su içmediğin için.
Suyu arttır gerek kalmıyor.

Ben dışarda koşturunca aşırı su içiyorum.
Çay kahveye pek sıra gelmiyor.

Ama ihtiyacımdan az alınca kafeini baş ağrısı yapıyor.

Kahve hadi neyse de çayı bir iki bardaktan az içtiysem başım ağrıyor.

Bu durumda ben tembel mi oluyorum aktarma için yoksa pratik mi?

Adımdan ve zamandan tasarruf söz konusu sonuçta.😌
Sonuçta mutfak toplumu degilmi kullandığın şeyleri daha yakın dolaplara koysan da olur.
Zaman dediğin 2 dk exra olur max.
Yani sen bilirsin 🤔

Sonuçta mutfak toplumu degilmi kullandığın şeyleri daha yakın dolaplara koysan da olur.
Zaman dediğin 2 dk exra olur max.
Yani sen bilirsin 🤔
Bunu bir değerlendireyim.🤗

Önce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.

Siz nasıl yapıyorsunuz?

Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.

Pratik şeylere bayılırım 👻
ben makineye aynı ürünleri aynı yere dizdiğimden, tek seferde alıp (mesela 5-6 yemek tabağını), dolaba yerleştiririm.
dolap yakınımda değilse makine içinde bir araya getirip en son yerleştiririm topluca (örneğin, kapaklı plastik kaplar vs)

bende de tezgah doluysa benim kafam çöplük oluyor. ne kadar boş o kadar iyi, o kadar ferah bir zihin.

Son düzenleme:
sudem34 sudem34 Mia- Mia- Anka Anka

Teessüf ederim, ben geyik için geldiğimde kimseler yok, ben yokken 1 günde 9 sayfa ilerlemişsiniz, Aşk olsun :KK34:

:D :D :D
Günaydın ☀️

Ya uykusuzluğa dayanamadılar😁
Kızlar 2 de gitti yattı.
Benim kahve beni 4 e kadar götürdü.🤪

Bilseydin gece mesaisini sen devralirdin.👻

bak tekrar söylüyorum Mia- Mia-

eğer "tamiri mümkün olmayan arıza" derlerse sana yeni makine vermek zorunda, ya da onun muadili yeni makine parasını. Ona göre beni bu konuda haberdar et, yardımcı olurum.

aaa ben bunu bilmiyordum, geçen annemin makinesine de abla bozulursa artık yedek parçası bile yok bunun boşuna bizi bile arama demişler, annemde bi daha giderse yenisini alacağız diyodu, yani servisi yine çağırsak bunu söyleyecek büyük ihtimalle, nasıl davranmalıyız o durumda?

günaydın güzeller :KK200:

herekse harika bir gün diliyorum, bebeklilere kolaylıklar, çalışanlara sabır :)
evde tadilat vardı, 35-40 gün sürdü resmen, iş aşırı yoğundu, ama hep herbirinizi okudum :)
iyi hissettiğim nadir yerlerden burası :KK200:
Günaydın tadilat nereyi yaptırdın hem iş hem tadilat baya zor olmuştur.
Yazmana çok sevindim. Teşekkürler 😍

Back
X