• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar 💫

Yayla evinden dönüşteyim. Bu akşam itibariyle evimizde temizlik düzen işlerine yoğun şekilde başlayacağız.

-Ev komple temizlenecek. Balkonlar, tozlar, süpürme,silme.
-Kıyafetlerin yerleşmesi, gardrop temizliği , fazlalıkların ayrılması, oğlumun küçülenlerini ayırma, eksiklerin tespiti ve yeni dönem için okulda giymelik kıyafetler, iç çamaşırı siparişi işlemlerini yapacağız.
-Kuaföre gidip ağda yaptıracağım.
-Cilt bakımı ve masaj yaptırmak istiyorum, temiz ve güvenilir yer araştırıyorum .
-Yeni dönem okul harcımı yatıracağım 750tl.
-Kitapları sipariş edeceğim.
-Oğlumun kalan kırtasiye eşyaları tamamlanacak.
-yürüyüşlere yeniden başlamam gerek.
-sabah rutinlerimi (namaz-kuran-hadis-okuması-mum yakıp loş ortamda günlük tutmak ve rüyalarımı yazmak) çok özledim.
-düzenli yemek yapımı, ev atıştırmalıklarıma dönmem gerek.

Genel olarak durumlar bende böyle.

Herkese verimli, sağlıklı ve neşeli günler diliyorum.

Selamlar 💫

Yayla evinden dönüşteyim. Bu akşam itibariyle evimizde temizlik düzen işlerine yoğun şekilde başlayacağız.

-Ev komple temizlenecek. Balkonlar, tozlar, süpürme,silme.
-Kıyafetlerin yerleşmesi, gardrop temizliği , fazlalıkların ayrılması, oğlumun küçülenlerini ayırma, eksiklerin tespiti ve yeni dönem için okulda giymelik kıyafetler, iç çamaşırı siparişi işlemlerini yapacağız.
-Kuaföre gidip ağda yaptıracağım.
-Cilt bakımı ve masaj yaptırmak istiyorum, temiz ve güvenilir yer araştırıyorum .
-Yeni dönem okul harcımı yatıracağım 750tl.
-Kitapları sipariş edeceğim.
-Oğlumun kalan kırtasiye eşyaları tamamlanacak.
-yürüyüşlere yeniden başlamam gerek.
-sabah rutinlerimi (namaz-kuran-hadis-okuması-mum yakıp loş ortamda günlük tutmak ve rüyalarımı yazmak) çok özledim.
-düzenli yemek yapımı, ev atıştırmalıklarıma dönmem gerek.

Genel olarak durumlar bende böyle.

Herkese verimli, sağlıklı ve neşeli günler diliyorum.
Ne güzel hedefler başta yorucu geçecek gibi
Düzen oturunca daha keyifli hal alacak 😊

Selamlar
Balkonumu yıkadım evi toplayıp supurdum çamaşırlar sıfırlandı ama yarına kururlar
Ciceklerimi suladim
Sabahta markete gittim ekmek peynir aldım tost istedi kizcem en çok evde tostu özlemiş 😁

Nevresim banyo wc giderken temizlemistim
Şimdi toz alıp yer silme işim kaldı

Akşama doğru cilt bakımı saç bakımı yaparım
Yemek yaparım 1 saat sonra

Araya kahve molası sıkıştırmak lazım 😅
20 dk ya yaparım

20220901_210006.webp

Saçıma bakım yağı sürdüm en az 2 saat bekleyecek aslında üşendim ama hergun banyo yapıyorsun zaten dedim arındırmak biraz zahmetli 😅

Yüzümü temizleyiciyle yıkadım
Sonra Enzim peeling yaptım
Maske yaptım
En son hafif bir nemlendirme yaptım

Bu ürünleri haftada 1 kullanıyorum normalde hafta sonu yapardım ama deniz güneş biraz dengeyi bozdu 😊

2 Eylül planım

Sebze alışverişi
Market listesi
Yemek listesi
Gunluk isler
Gunluk bakım
Su içmek
Dizi izle 1 bölüm
Kitap oku 10 sayfa
1 çeyrek altın al
Eylülle aktivite yapılacak
Tartıya pil alınacak.

Mikan Mikan cım, evinde mutlulukla, huzurla, sevgiyle oturursun inşaallah.
Tekrar hayırlı olsun.
Taşınmana çok sevindim. :KK60: :KK36:

Canımmmm taşındın mı. Ohhhh missssss 💞💞

Yeni evin ailene mutluluk huzur sağlık versin inşallahhhh🤲🤲🤲
Teşekkür ederim amin inşallah 🥰💜
Mikan Mikan cım, evinde mutlulukla, huzurla, sevgiyle oturursun inşaallah.
Tekrar hayırlı olsun.
Taşınmana çok sevindim. :KK60: :KK36:
Teşekkürler 🥰💜 senin de taş ev(aşkı memnu da bittiğine göre artık gelecek yaza kadar sadece seni hatırlatacak🤭) hayallerinin gerçek olduğu günleri de görürüz inşallah 🙏☺️

2 Eylül planım

Sebze alışverişi✔️
Market listesi✔️
Yemek listesi✔️
Gunluk isler✔️
Gunluk bakım✔️
Su içmek.... eh işte✔️
Dizi izle 1 bölüm✔️ birkaç bölüm izlendi 😅
Kitap oku 10 sayfa✔️
1 çeyrek altın al✔️
Eylülle aktivite yapılacak✔️
Tartıya pil alınacak.❌️ çok pahaliydi online alacağım

Selamlar
Hafta sonunu sakin geçirmeyi seviyorum exra plan yapmadım
Gunluk isler gunluk bakım yapıldı
Kızım odasını topladi

Birazdan kahvemi yaparım.
Önümüzdeki haftanın planını yapacagim

Salı günü Kapadokya ya gideceğiz.

Okul için kıyafet ve ayakkabı alsak şimdilik yeterli
Okul liste verince eksikleri alırız evde çok kalem boya var bu yıl onları bitiririz.

Eylüle krem ve sampuan sipariş vereceğim büyük boy alınca yine 1 yıl gidiyor.

Dr randevusu alacağım Okul öncesi göz ve diş kontrolü iyi olacak.

Bu hafta eşim arabamın bakımlarını yaptıracak

Cuma günü de patlıcan taze fasulye domates alıp dondurucu için hazırlayacağım.

Eylül odası tamamlanacak bu pazar başlarız belki.

Bugünden itibaten haftalık kombin listesi hazırladığım günlere geri dönüyorum😂 Kombin ve yemek listem pazardan hazır olursa çok rahat ediyorum, planlı programlı sistemli olmazsam çok gergin ve endişeli oluyorum, modum düşüyo resmen, koştur koştur telaş içinde yaşayamayanlardanım, malum yarın seminerler başlıyor ben de çalışma hayatına geri dönüyorum biri 4 aylık 3 çocukla😰😰 ortancam da 1. Sınıfa başlıyor, biraz stresli ve gergin olabilirim🫠🙈 Bi de sıcak hava beni mahvediyo resmen

Mikan Mikan hayırlı uğurlu olsun, yeni ev yeni düzen huzur getirsin🙏🏻 Taşınmak gerçekten zor, ben de 2 sene önce taşınmıştım eve tamamen yerleşip her ayrıntıyı bitirmem 1 ay sürmüştü🙈
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer umarım sorunlar çözülür, huzursuzluklar geçer, senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun🙏🏻 Hiç bi karanlık baki değil, her şey öyle ya da böyle düzelecektir

Bugün;
-Bu hf için günlük kombin hazırladım ve not kağıdına yazıp dolabıma koydum,
-Haftalık yemek listesi hazırladım ve alışveriş listesi yaptım
-Yatak odamın tozunu aldım
-Tüm çocukları yıkamam lazım
-Kendim de banyo yapıp cilt bakımı yapıcam
-Manikür ve pedikür yapıp tırnaklarıma french yapıcam
-Epilasyon yapıcam kollarıma
-Saçlarıma maşa yaparım, fön sıcakta bozuluyo hemen saçlarım dalgalı
-Akşam yemeği yapıcam
-Kredi kartımın kesim tarihi çok yakın, kartım kesilsin eylül ayı alışverişi yapıcam
Tonik, ve makyaj üstüne uygulanan sprey güneş kremi almam lazım, öğlen okuldan çıkarken yüzüme sıkıp çıkıyorum
Ayrıca saçlarım dökülmeye başladı çok fena, doğum sonrası dökülmesi, saç için takviye almam lazım araştırıyorum, aylık vitamin takviyeleri priorin, panplus falan çok pahalı, ne yapsam kararsızım

Selam kızlar
1 Eylül itibariyle sabah akşam bacaklarıma kuru fırçalama ve selülit kremi uygulamaya başladım.
2 Eylül itibariyle her gün en az 3 litre su içmeye başladım.
Saç için tonik sipariş verdim henüz gelmedi. Her gün taramadan önce süreceğim. Saç maskesi aldım 1 kez kullandım. Bir süredir de biotin takviyesi içiyorum.
5 Eylül itibariyle okullar açılıyor. 1.sınıflar için uyum haftası. Kızımı okula bırakıp yürüyüşe başlayacağım. Bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Bir kaç kilo da versem çok mutlu olurum tabi :)

Günaydın hanımlar,

Koşturmacalı bir hafta sonu bitiminden hafta başlangıcına transit geçiş yaparak başladım.
Kızım "bebeklik hayalim" dediği uçağa binmeyi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutlu.
Uçakla İstanbuldan-Ankaraya gittik. Ankarada sadece Anıtkabir'i gezdik.
Eskişehire trenle geçtik. Porsuk Konukevinde kaldık.
Gündüz Sazovaya gittik. Gondol gezisi yaptık. Eskişehirli bir arkadaşımla görüştük. Gezdik.
Otobüsle geri döndüm ve direkt işe geldim.

Bugünü atlatırsam bana karada ölüm yok.

Sevgilerimi sunarım size. iyi haftalar olsun

Back
X