- 25 Mayıs 2013
- 13.965
- 20.520
- 598
Selamlar 
Yayla evinden dönüşteyim. Bu akşam itibariyle evimizde temizlik düzen işlerine yoğun şekilde başlayacağız.
-Ev komple temizlenecek. Balkonlar, tozlar, süpürme,silme.
-Kıyafetlerin yerleşmesi, gardrop temizliği , fazlalıkların ayrılması, oğlumun küçülenlerini ayırma, eksiklerin tespiti ve yeni dönem için okulda giymelik kıyafetler, iç çamaşırı siparişi işlemlerini yapacağız.
-Kuaföre gidip ağda yaptıracağım.
-Cilt bakımı ve masaj yaptırmak istiyorum, temiz ve güvenilir yer araştırıyorum .
-Yeni dönem okul harcımı yatıracağım 750tl.
-Kitapları sipariş edeceğim.
-Oğlumun kalan kırtasiye eşyaları tamamlanacak.
-yürüyüşlere yeniden başlamam gerek.
-sabah rutinlerimi (namaz-kuran-hadis-okuması-mum yakıp loş ortamda günlük tutmak ve rüyalarımı yazmak) çok özledim.
-düzenli yemek yapımı, ev atıştırmalıklarıma dönmem gerek.
Genel olarak durumlar bende böyle.
Herkese verimli, sağlıklı ve neşeli günler diliyorum.

Yayla evinden dönüşteyim. Bu akşam itibariyle evimizde temizlik düzen işlerine yoğun şekilde başlayacağız.
-Ev komple temizlenecek. Balkonlar, tozlar, süpürme,silme.
-Kıyafetlerin yerleşmesi, gardrop temizliği , fazlalıkların ayrılması, oğlumun küçülenlerini ayırma, eksiklerin tespiti ve yeni dönem için okulda giymelik kıyafetler, iç çamaşırı siparişi işlemlerini yapacağız.
-Kuaföre gidip ağda yaptıracağım.
-Cilt bakımı ve masaj yaptırmak istiyorum, temiz ve güvenilir yer araştırıyorum .
-Yeni dönem okul harcımı yatıracağım 750tl.
-Kitapları sipariş edeceğim.
-Oğlumun kalan kırtasiye eşyaları tamamlanacak.
-yürüyüşlere yeniden başlamam gerek.
-sabah rutinlerimi (namaz-kuran-hadis-okuması-mum yakıp loş ortamda günlük tutmak ve rüyalarımı yazmak) çok özledim.
-düzenli yemek yapımı, ev atıştırmalıklarıma dönmem gerek.
Genel olarak durumlar bende böyle.
Herkese verimli, sağlıklı ve neşeli günler diliyorum.