• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar 🤗 sayfada yeniyim.
Aslında 15 yıl önce bu sitenin müdavimlerindendim. Şifrem kullanı adımı unutunca yeni hesap oluşturdum.

Rahim anomalileri üzerine sayfamız vardı. Kimi çift kimi yarım bazısında perde bazımızınki kalp şeklindeydi. Çok zorlu süreçler geçirdik. Ameliyatlar olduk. Hepimiz destek olduk birbirimize. Bir tane çocuğumuz olacak mı diye endişeyle beklerken şu an hepimizin çok şükür 2. çocuğu bile var.

Benim evimde düzen yok. Ertelemeyi alışkanlık haline getirdim. Sürekli enerjim düşük. Enerji çalışmalarına da ayrı merak sardım bu arada.

Bu sayfanın beni motive edeceğini düşünüyorum. Burdan güzel bir elektrik aldım. O yüzden bende gün sonu burda yaptıklarımı paylaşarak bunu bir disiplin haline getirmeyi istiyorum.

Umarım bu sayfa hayatıma güzel bir şekilde dokunur🙂

Selamlar
Okula kızımla gittik
Güzel geçti
Malzeme listesini aldık

Sonra arabamın fenni muayenesi için eşim aradı
Arabanın kontrolü yapıldı.

Markete gittim süt aldım.

Eve geldim biraz dinleneyim plan olusturayim.

Yarın okul için çanta hazırlayacağız kızımla
Sipariş vermem gereken şeyler var
Kalemlere etiket yapılacak 😅
Kitaplar için kapak alacağım kaplama hiç yapamam 😅
Evde toplama düzenleme bazı yerleri temizleme işim var.
Dolu dolu bir gün daha 😊

Merhabalar 🤗 sayfada yeniyim.
Aslında 15 yıl önce bu sitenin müdavimlerindendim. Şifrem kullanı adımı unutunca yeni hesap oluşturdum.

Rahim anomalileri üzerine sayfamız vardı. Kimi çift kimi yarım bazısında perde bazımızınki kalp şeklindeydi. Çok zorlu süreçler geçirdik. Ameliyatlar olduk. Hepimiz destek olduk birbirimize. Bir tane çocuğumuz olacak mı diye endişeyle beklerken şu an hepimizin çok şükür 2. çocuğu bile var.

Benim evimde düzen yok. Ertelemeyi alışkanlık haline getirdim. Sürekli enerjim düşük. Enerji çalışmalarına da ayrı merak sardım bu arada.

Bu sayfanın beni motive edeceğini düşünüyorum. Burdan güzel bir elektrik aldım. O yüzden bende gün sonu burda yaptıklarımı paylaşarak bunu bir disiplin haline getirmeyi istiyorum.

Umarım bu sayfa hayatıma güzel bir şekilde dokunur🙂
Merhaba hosgeldiniz çok mutlu oldum 😊
Evlatlarımız sağlıkla mutlu büyüsünler 🙏

Ertelediğiniz işleri liste yaparsanız daha iyi ilerleme sağlarsınız

Paylaşımlarınızı bekliyorum 😊

Teşekkürler
Evet 1. Sınıfa gidecek.
Calisma masasi konusunda kararsızım aslında
Çünkü bu masada özgürce boyama yapıyor rahatça oturup kalkıyor masanın boya izlerinden belli oluyor hakkını verdik 😊

Calisma masasi alırsak bu kadar kullanır mı bilmiyorum.
Ödevlerini burada veya mutfakta yapıyordu kreşe giderken.
benim oğlumda bu yıl 1.sınıf. ikea'nın aynı masası var bizde de. şimdilik gayet memnunuz, boya puzzle hepsi burada. tıpkı sizinki gibi bizimki de boyandı çizildi, hakkı verilerek kullanıldı.
ben de başta çalışma masası alsam mı diye düşündüm ancak , salonumuz çalışma alanı olarak kullanılıyor bizim. kütüphanemiz orada. muhtemelen çalışmalarını da orada yapar.
ailece oturup çalışma yapmak , çocuk ders çalışırken ailenin de kitap dergi okuması çalışması çocukta motivasyonu arttırıyor.
bir de sulfatsiz sampuan'' olarak ne kullanıyorsun?

benim oğlumda bu yıl 1.sınıf. ikea'nın aynı masası var bizde de. şimdilik gayet memnunuz, boya puzzle hepsi burada. tıpkı sizinki gibi bizimki de boyandı çizildi, hakkı verilerek kullanıldı.
ben de başta çalışma masası alsam mı diye düşündüm ancak , salonumuz çalışma alanı olarak kullanılıyor bizim. kütüphanemiz orada. muhtemelen çalışmalarını da orada yapar.
ailece oturup çalışma yapmak , çocuk ders çalışırken ailenin de kitap dergi okuması çalışması çocukta motivasyonu arttırıyor.
bir de sulfatsiz sampuan'' olarak ne kullanıyorsun?
İleride daha araştırma yapacakları odevler olacak bilgisayar kullanacakları o zaman almak daha iyi olacak sanırım ama fiyatlar yukselmeden almakta mantıklı 1. Dönemi böyle geçirelim diye düşündük eşimle dün mobilya seçerken 😊

Şampuan olarak groomed markasını kullanıyorum
28 temmuzda 95 tl ye almışım şuan fiyatı çok yükselmiş 😔 hala yarısı duruyor 2,5 ay gidiyor günlük kullanımda.

Katı sampuan olarakta krijen öneririm ama ömrü 1 ay gitti. Ürün daha etkili gelmişti.

20220906_141203.webp
20220906_141225.webp

20220906_141237.webp

Büyük odam bu şekilde ileride bazı değişiklikler yapılacak 😊

Çok ferah 🤩 her defasında olduğu gibi yine bayıldım ☺️
Dönünce ben de atıcam foto ama hiç öyle karakteristik şeyler beklemeyin 😅 yine de ferah oldu bence 🤭
Sağol canim seninde evin çok güzel öyle düşünme ❤️
Hala evde içime sinmeyen eksik yerler var zamanla oluyor hersey, önemli olan evin kullanışlı olması.

Günaydın arkadaşlar.

Dün gece uyumadan yazmayı planlıyordum ama sızmışım.

Kahvaltı hazırladım.
Kızı okula yolladım.
2 posta çamaşır yıkadım.
1 posta çamaşır katladım.
10 parça ütü yaptım. (ütüyü günlük sayılı yaparım)
Üst kat 2 odanın yerlerini detaylı silip süpürdüm.
Oturma odasının eşyaların tozunu aldım. Süpürdüm silmedim.
Mutfağın yerlerini sildim. Küçük aletler, Ocak elden geçti.
Kedilerimin maltlarını verdim.
Dün yemek yapmadım. Eşim halletti sağolsun.

Bugün için evde 2 tane merdiven var dubleks ev. Onları ve korkuluklarını detaylı silmeyi, kedilerimi taramayı planlıyorum.

Bu arada 2 tane eşimin şortunu, 2 ucundan çatlamış tabak, oğlumun süper kahramanlı oyun kartlarını çöpe attım. Bu işi gizlice ve yavaş yavaş yapıyorum. Eşim eşyalarla bap kuruyor sanırım istemiyor onları atmamı.

Günaydın hanımlar,

düşük mod ile devam ediyorum hayatıma.
Eş durumlarım aynı. Düzelse de uzun sürmeyeceğini ve genel anlamda iyiye gitmediğini düşünüyorum.
Kızım için üzülüyorum. :KK42:

Dün akşam, eşimin teyze oğlu ve eşi, bizlerle görüşmek istemişler, yemek hazırladım birlikte yedik. Çay-kahve faslı yaptık.

Duygusal açlık modum olduğu için 3 kg almışım.
Ctesi günü danışmanla görüşmem var.

Hafta sonu kızımı okula hazırlayacağım, tırnak bakımı, kıyafetler vs.
Uzun kollu ince pijama takımı ihtiyacı var kızımın. onu halletmem lazım. 2 takım alsam yeter diye düşünüyorum.

Anneme götürülecek çanta, trençkot, takım elbise vs çıkarmıştım. Onları bir yerde toplamam lazım, ortada duruyorlar.

Yine her şeyden elimi eteğimi çektim. Depresyon "mode on!"

Selamlar
Sabah kahvaltısı yapıldı kızımı okula bıraktım
O boşlukta eksikleri tamamladım
Öğretmene verilecekleri teslim ettim.
Kitaplarin kaplamasini yaptım etiket almayı unutmuşum yarın alırım.

Şimdi planım yatak odası
Cam kapı sileceğim isler bana kaldı malesef 🤦‍♀️
Havalar soğudu kıyafet kontrolü yapacağım

Yemek işleri olur.

Her hafta 1 odayı dip köşe temizleyecegim
2 gündür büyük odayı temizledim
Haftaya yatak odasını yaparım ama havalar soğumadan cam işleri bitsin geri kalanı kolay 😊

Birde kitap siparişi verdim dün kendim için.
1 tanesi alışveriş yapmadigim yıl isimli kitap
Önümüzde yıl baslayacaktim ama onumuzdeki ay baslayabilirim. Alışveriş konusunda daha dikkatli olacağım.
İhtiyaç dışı ürün almak kesinlikle yasak olacak
1 yılda neler değişecek merak ediyorum 😊

Günaydın arkadaşlar.

Dün gece uyumadan yazmayı planlıyordum ama sızmışım.

Kahvaltı hazırladım.
Kızı okula yolladım.
2 posta çamaşır yıkadım.
1 posta çamaşır katladım.
10 parça ütü yaptım. (ütüyü günlük sayılı yaparım)
Üst kat 2 odanın yerlerini detaylı silip süpürdüm.
Oturma odasının eşyaların tozunu aldım. Süpürdüm silmedim.
Mutfağın yerlerini sildim. Küçük aletler, Ocak elden geçti.
Kedilerimin maltlarını verdim.
Dün yemek yapmadım. Eşim halletti sağolsun.

Bugün için evde 2 tane merdiven var dubleks ev. Onları ve korkuluklarını detaylı silmeyi, kedilerimi taramayı planlıyorum.
Elinize sağlık 😊

Eylülün kiyafetlerinden 1 poşet eleme yaptım
Geçen yaz aldiklarimizi bu yazda giydi seneye olmaz artık bu yıl birkaç parça almıştım onlar seneye olur.
Şimdi geçen kış aldiklarimizi bu kış giyecek
2 takim pijama
Ayakkabı eksiğimiz var.
Taytlar olmazsa tayt alırım gözüme küçük geldi denemesi lazım 🤔
Yazlık tatil kiyafetlerinden eleme yaptım
Kendimden 1 jean 2 üst eledim şimdilik

Eylülün kiyafetlerinden 1 poşet eleme yaptım
Geçen yaz aldiklarimizi bu yazda giydi seneye olmaz artık bu yıl birkaç parça almıştım onlar seneye olur.
Şimdi geçen kış aldiklarimizi bu kış giyecek
2 takim pijama
Ayakkabı eksiğimiz var.
Taytlar olmazsa tayt alırım gözüme küçük geldi denemesi lazım 🤔
Yazlık tatil kiyafetlerinden eleme yaptım
Kendimden 1 jean 2 üst eledim şimdilik
ben de şimdi aldım
1 pijama
1 uzun kollu okul tshirtü
2 tayt

Bugün oğlumun 1.sınıfta ilk günü idi. Birlikte 1,5 saat tanışma ve uyum saati geçirdik. Genel olarak veli profilini sevdim. Öğrencilerin gözleri ışıl ışıl, öğretmenimizle daha önce tanışmıştık; hoş bir hanım, çocukla iletişimi oldukça güçlü.

Okul için aldığım kıyafetler bugün geldi. Akşam denettirip, uygun olanlar kalıcak diğerleri iadeye.

Swaroski den küpe siparişim de bugün geldi ancak takma kısmı rengi kötü. İade edeceğim.

okul kırtasiye alışverişi tamamlandı. Malzemeleri cumartesi günü okula teslim edeceğim.

Bugün;
iki kere çamaşır m açılacak
Wc yıkanacak
Ev süpürtülecek

Back
X