• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden geldiği kadar evi temizleyip toparladım
Bazı işler kaldı yavaş yavaş yapacağım
Biraz dinlenmem gerek

20220909_140937.webp

Kitaplarım geldi 😊

Selamlar
Bugün pek işim yoktu ama gelen mesajla yeniden bir planlama yapmam gerekti
Mobilyalar bugün teslim edilecekmiş
Bugün odak noktam mobilya kurulumu.

Sabah etrafı toplayıp kitap okudum
Kahvaltı yaptık kızımla oyun oynadım 😊

Günaydın, Bugün mesaideyim.

İş çıkışı arkadaşımın kızının doğum günü var.

okul başlıyor, abimlere gidip evlerini temizleyip düzene koymam ve çocukların kıyafetlerini yıkayıp ütülemem gerek.
Bugün çalışmasaydım bunları halledebilirdim.
Yarın için yardımcı arıyorum umarım bulabilirim.

okul başlıyor, abimlere gidip evlerini temizleyip düzene koymam ve çocukların kıyafetlerini yıkayıp ütülemem gerek.
Umarım yardımcı bulmussunuzdur 😊

Günaydınlaaaar

Selamlar
Bugün pek işim yoktu ama gelen mesajla yeniden bir planlama yapmam gerekti
Mobilyalar bugün teslim edilecekmiş
Bugün odak noktam mobilya kurulumu.

Sabah etrafı toplayıp kitap okudum
Kahvaltı yaptık kızımla oyun oynadım 😊

aa çok merak ettim, toparlanıp yerleşince bi foto gelir mi ki?

aynı dilekleri bende iletiyorum, inşallah yardımcı bulmuş ve işlerini halletmişsindir. abine extra destek sağlamakta bunca işinin arasında zor tabi, ellerine sağlık.

Selam kızlar
Su ara acayip bir durumdayım
Sifonyer hasarlı geldi montaj yapamadığım için yarım kaldı hersey değişim işleriyle uğraşıyorum 🤦‍♀️
Topladığım duzenledigim yerler hep dağıldı
Ne gunluk iş yapabildim ne başka birsey
Kıyafet bile bulamıyorum şu neredeydi bu neredeydi olayına geri döndük ve hiç hoş değil
Yemek bile yapamıyorum dibe battım hatta hiç olmadığı kadar 😔
Sadece acil işleri yapıyorum eylülün çantasını hazırladım banyo yaptırdım vs.

selamlar, hafta sonu benim içinde oldukça düzenlemeli geçti, yazlıkları kaldırdım artık resmen üşüyor çocuklar, çocukların kışlıklarını ön tarafa geçirdim, yazlıkları hurç varmış bağda ona koyup kaldırdım ortalıktan kocaman bi dağınıklık kalktı resmen.

Kesinlikle alışveriş yapmayıp elde olanları eskitmeliyim, o kadar çok kıyafet var ki evde, sadece ihtiyacı alayım diyorum ama beni de alışverişe düşüren evde giydirdiğim şeyleri dışarıya giydiremiyor olmak. mecburen dışarısı için bişiler alıyorum derken çoğalıyor işte.

çocukların oyuncakları da bayaa karışmış, bi de ona el attık, çeşitlerine göre ayırdık, depoladık, çatı katını kızım oyun alanı yapmıştı, oraya götürmek istediklerini oraya çıkarıp orayı yerleştirdik, kalanları özlesinler diye bazanın altına kaldırdım, bi parça çıkardık özlediklerinden oynadılar falan işte. rutin sirkülasyonumuzu düzenlemiş olduk.

eşim bürosunu kullanmıyordu, artık elekt. su internet derken bir sürü fatura ödüyor ve aidat veriyor olunca orayı kapatma kararı almıştı, bağda -1 katına taşındılar ama tam anlamıyla yerleşmemişlerdi, dün alt kat biraz su almış maalesef, onlara baktık, oraları yerleştirdik, kolileri açtık, onun mutfak eşyalarını çıkarıp yıkıyacağım. alt katın minik mutfak bölümü yapılınca tertemiz indiririz, kullanırlar orada. şimdilik işler böyleydi hafta sonu. dediğim gibi bol düzenlemeli olmuş dimi :)

Selam kızlar
Sifonyer hasarlı geldi montaj yapamadığım için yarım kaldı hersey değişim işleriyle uğraşıyorum 🤦‍♀️
Kıyafet bile bulamıyorum şu neredeydi bu neredeydi olayına geri döndük ve hiç hoş değil
olur böyle durumlar mia, gayet güzel acil durum planını sokmuşsun devreye, yeni kargon hemen gelir de işlerini toparlarsın umarım. düzenli olmak ne güzel bir şeymiş anlıyorsun böyle zamanlarda. çok kolay gelsin.

olur böyle durumlar mia, gayet güzel acil durum planını sokmuşsun devreye, yeni kargon hemen gelir de işlerini toparlarsın umarım. düzenli olmak ne güzel bir şeymiş anlıyorsun böyle zamanlarda. çok kolay gelsin.
Evet her yıl birkaç kez dağılma durumum oluyordu ama hiç bu kadar zorlanmamistim
Düzenli olmak candır can 😄

Çaylarınızı koyun yeniden başlıyoruz 😎

Şuan sıfırlanmış gibi hissediyorum
Planlarimin oldukça gerisindeyim
Rutinlerim 2 gündür aksadı tümüyle
Ev ve diğer işleri askıya almıştım.

Pazar günü evden çıktım biraz gezdik
Sonra bahçede çay demledik
Kızımla vakit geçirdim

Şimdi odaklanma zamanı 😊
Bir plan yapalım 👍

günaydınlar.
cuma günü buzdolabını ve derindındurucuyu temizledim.cumarteside ev süpür sil.migrenim tuttu.şimdi yine hafif hafif vuruyor.pazar günü eşimle paslaşarak ütü yaptık.ama ne ütü. sonra başımın ağrısından kendimi sağa sola vurdum.yemek vs işlerini eşim halletti.okul başladı kuzucum 2. sınıf oldu.ve maalesef küçük oğluma okul ayarlayamadım.farklı sıkıntılar çıktı.

Selam kızlar
sen miasın.yap topuzunu,yap bi kahve kendine.gerisi gelir zaten

selamlar, hafta sonu benim içinde oldukça düzenlemeli geçti, yazlıkları kaldırdım artık resmen üşüyor çocuklar, çocukların kışlıklarını ön tarafa geçirdim, yazlıkları hurç varmış bağda ona koyup kaldırdım ortalıktan kocaman bi dağınıklık kalktı resmen.

Kesinlikle alışveriş yapmayıp elde olanları eskitmeliyim, o kadar çok kıyafet var ki evde, sadece ihtiyacı alayım diyorum ama beni de alışverişe düşüren evde giydirdiğim şeyleri dışarıya giydiremiyor olmak. mecburen dışarısı için bişiler alıyorum derken çoğalıyor işte.

çocukların oyuncakları da bayaa karışmış, bi de ona el attık, çeşitlerine göre ayırdık, depoladık, çatı katını kızım oyun alanı yapmıştı, oraya götürmek istediklerini oraya çıkarıp orayı yerleştirdik, kalanları özlesinler diye bazanın altına kaldırdım, bi parça çıkardık özlediklerinden oynadılar falan işte. rutin sirkülasyonumuzu düzenlemiş olduk.

eşim bürosunu kullanmıyordu, artık elekt. su internet derken bir sürü fatura ödüyor ve aidat veriyor olunca orayı kapatma kararı almıştı, bağda -1 katına taşındılar ama tam anlamıyla yerleşmemişlerdi, dün alt kat biraz su almış maalesef, onlara baktık, oraları yerleştirdik, kolileri açtık, onun mutfak eşyalarını çıkarıp yıkıyacağım. alt katın minik mutfak bölümü yapılınca tertemiz indiririz, kullanırlar orada. şimdilik işler böyleydi hafta sonu. dediğim gibi bol düzenlemeli olmuş dimi :)
eline sağlık

Seninde baya hareketli geçmiş haftasonun
Eline sağlık
Ne güzel okudum ya daha uzun yaz 😍

Eşimde depoya yıllık ödeme yapıyor bizde evdeki depoya taşıyacağız eşim taşıyacak daha doğrusu 😅

sen miasın.yap topuzunu,yap bi kahve kendine.gerisi gelir zaten
Suhanim nerdesin ama özledim
Geçenlerde özel mesaj atacaktım kapalıymış

Tüm gücümü toplayıp yapıyorum birseyler
Kahve deyince dedim birde kahve yapayım iyi oldu 😊

Ütü yapmışsın eline sağlık
Migren taşı iyi geliyor diyorlar göz uyku bantı birde
Kendini yorma

İsler bitmiyor tecrübeyle sabit 😅

Montaj yaptığım boş kutuları çöpün yanına koydum
Çöplerini attım
Tamirat malz kutuya geri koydum
İade olacak kutuları ayrı yere koydum
Giriş bir nebze toparlandı

Mutfakta bulaşık mak temizleri yerleştirip kirleri koydum kahvemi yaptım.

Şuan hedefim gardirop ama burda havalar bir soğuyor bir sıcak oluyor
Kışlıkları yerleştirip birkaç ince kıyafet bırakayım diye düşündüm.
Detaylarda kayboldum 😅

Bugün buraya çok yazarım o yüzden bunaldiginiz yerde bırakın😄
Dünde Anka Anka destek oldu ama misafiri gelecek yazamam ona 😊

Back
X