Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya öyle gerçekten, biriken işler dağ gibi olunca heleKolay gelsin
Tatil sonrası iş yapmak daha zor geliyor![]()
Kolay gelsinya öyle gerçekten, biriken işler dağ gibi olunca heleşükür toparlandım birazcık.
Umarım yardımcı bulmussunuzdurGünaydın, Bugün mesaideyim.
İş çıkışı arkadaşımın kızının doğum günü var.
okul başlıyor, abimlere gidip evlerini temizleyip düzene koymam ve çocukların kıyafetlerini yıkayıp ütülemem gerek.
Bugün çalışmasaydım bunları halledebilirdim.
Yarın için yardımcı arıyorum umarım bulabilirim.
Selamlar
Bugün pek işim yoktu ama gelen mesajla yeniden bir planlama yapmam gerekti
Mobilyalar bugün teslim edilecekmiş
Bugün odak noktam mobilya kurulumu.
Sabah etrafı toplayıp kitap okudum
Kahvaltı yaptık kızımla oyun oynadım![]()
aynı dilekleri bende iletiyorum, inşallah yardımcı bulmuş ve işlerini halletmişsindir. abine extra destek sağlamakta bunca işinin arasında zor tabi, ellerine sağlık.Günaydın, Bugün mesaideyim.
İş çıkışı arkadaşımın kızının doğum günü var.
okul başlıyor, abimlere gidip evlerini temizleyip düzene koymam ve çocukların kıyafetlerini yıkayıp ütülemem gerek.
Bugün çalışmasaydım bunları halledebilirdim.
Yarın için yardımcı arıyorum umarım bulabilirim.
olur böyle durumlar mia, gayet güzel acil durum planını sokmuşsun devreye, yeni kargon hemen gelir de işlerini toparlarsın umarım. düzenli olmak ne güzel bir şeymiş anlıyorsun böyle zamanlarda. çok kolay gelsin.Selam kızlar
Su ara acayip bir durumdayım
Sifonyer hasarlı geldi montaj yapamadığım için yarım kaldı hersey değişim işleriyle uğraşıyorum
Topladığım duzenledigim yerler hep dağıldı
Ne gunluk iş yapabildim ne başka birsey
Kıyafet bile bulamıyorum şu neredeydi bu neredeydi olayına geri döndük ve hiç hoş değil
Yemek bile yapamıyorum dibe battım hatta hiç olmadığı kadar
Sadece acil işleri yapıyorum eylülün çantasını hazırladım banyo yaptırdım vs.
Evet her yıl birkaç kez dağılma durumum oluyordu ama hiç bu kadar zorlanmamistimolur böyle durumlar mia, gayet güzel acil durum planını sokmuşsun devreye, yeni kargon hemen gelir de işlerini toparlarsın umarım. düzenli olmak ne güzel bir şeymiş anlıyorsun böyle zamanlarda. çok kolay gelsin.
sen miasın.yap topuzunu,yap bi kahve kendine.gerisi gelir zatenSelam kızlar
Su ara acayip bir durumdayım
Sifonyer hasarlı geldi montaj yapamadığım için yarım kaldı hersey değişim işleriyle uğraşıyorum
Topladığım duzenledigim yerler hep dağıldı
Ne gunluk iş yapabildim ne başka birsey
Kıyafet bile bulamıyorum şu neredeydi bu neredeydi olayına geri döndük ve hiç hoş değil
Yemek bile yapamıyorum dibe battım hatta hiç olmadığı kadar
Sadece acil işleri yapıyorum eylülün çantasını hazırladım banyo yaptırdım vs.
eline sağlıkselamlar, hafta sonu benim içinde oldukça düzenlemeli geçti, yazlıkları kaldırdım artık resmen üşüyor çocuklar, çocukların kışlıklarını ön tarafa geçirdim, yazlıkları hurç varmış bağda ona koyup kaldırdım ortalıktan kocaman bi dağınıklık kalktı resmen.
Kesinlikle alışveriş yapmayıp elde olanları eskitmeliyim, o kadar çok kıyafet var ki evde, sadece ihtiyacı alayım diyorum ama beni de alışverişe düşüren evde giydirdiğim şeyleri dışarıya giydiremiyor olmak. mecburen dışarısı için bişiler alıyorum derken çoğalıyor işte.
çocukların oyuncakları da bayaa karışmış, bi de ona el attık, çeşitlerine göre ayırdık, depoladık, çatı katını kızım oyun alanı yapmıştı, oraya götürmek istediklerini oraya çıkarıp orayı yerleştirdik, kalanları özlesinler diye bazanın altına kaldırdım, bi parça çıkardık özlediklerinden oynadılar falan işte. rutin sirkülasyonumuzu düzenlemiş olduk.
eşim bürosunu kullanmıyordu, artık elekt. su internet derken bir sürü fatura ödüyor ve aidat veriyor olunca orayı kapatma kararı almıştı, bağda -1 katına taşındılar ama tam anlamıyla yerleşmemişlerdi, dün alt kat biraz su almış maalesef, onlara baktık, oraları yerleştirdik, kolileri açtık, onun mutfak eşyalarını çıkarıp yıkıyacağım. alt katın minik mutfak bölümü yapılınca tertemiz indiririz, kullanırlar orada. şimdilik işler böyleydi hafta sonu. dediğim gibi bol düzenlemeli olmuş dimi :)
Seninde baya hareketli geçmiş haftasonunselamlar, hafta sonu benim içinde oldukça düzenlemeli geçti, yazlıkları kaldırdım artık resmen üşüyor çocuklar, çocukların kışlıklarını ön tarafa geçirdim, yazlıkları hurç varmış bağda ona koyup kaldırdım ortalıktan kocaman bi dağınıklık kalktı resmen.
Kesinlikle alışveriş yapmayıp elde olanları eskitmeliyim, o kadar çok kıyafet var ki evde, sadece ihtiyacı alayım diyorum ama beni de alışverişe düşüren evde giydirdiğim şeyleri dışarıya giydiremiyor olmak. mecburen dışarısı için bişiler alıyorum derken çoğalıyor işte.
çocukların oyuncakları da bayaa karışmış, bi de ona el attık, çeşitlerine göre ayırdık, depoladık, çatı katını kızım oyun alanı yapmıştı, oraya götürmek istediklerini oraya çıkarıp orayı yerleştirdik, kalanları özlesinler diye bazanın altına kaldırdım, bi parça çıkardık özlediklerinden oynadılar falan işte. rutin sirkülasyonumuzu düzenlemiş olduk.
eşim bürosunu kullanmıyordu, artık elekt. su internet derken bir sürü fatura ödüyor ve aidat veriyor olunca orayı kapatma kararı almıştı, bağda -1 katına taşındılar ama tam anlamıyla yerleşmemişlerdi, dün alt kat biraz su almış maalesef, onlara baktık, oraları yerleştirdik, kolileri açtık, onun mutfak eşyalarını çıkarıp yıkıyacağım. alt katın minik mutfak bölümü yapılınca tertemiz indiririz, kullanırlar orada. şimdilik işler böyleydi hafta sonu. dediğim gibi bol düzenlemeli olmuş dimi :)
Suhanim nerdesin ama özledimsen miasın.yap topuzunu,yap bi kahve kendine.gerisi gelir zaten