Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu deprem çantası oluşturduğumuzda işe yarayacağını sanmıyorum.Günaydın kızlar, rabbim beterinden korusun, çok geçmiş olsun hepinize.
deprem çantası hazırlamak istiyorum kesinlikle artık, bende inanılmaz tedirgin ve korkan biriyim.
ben deprem çantasını olası bi sallantıda evde üst değiştirmek vs ile uğraşmadan alıp kaçmak için düşünmüştüm, diğer türlüsünü hayal bile etmek istemiyorum çünkü.Ben bu deprem çantası oluşturduğumuzda işe yarayacağını sanmıyorum.
Her köşeye koymak lazım, kimin nerde ne zaman yakalanacağı da belli değil.
Sıkışıp kaldığın bir noktada çantayı açmak bile mümkün olamayabilir.
Her köşe başına düdük asmak daha mantıklı geliyor bana.
Hatta güçlü ıslık öttürmeyi bir an önce öğrenmek, özellikle parmak kullanmadan
işte ben de az önceki gönderime düzeltme yaptım,ben deprem çantasını olası bi sallantıda evde üst değiştirmek vs ile uğraşmadan alıp kaçmak için düşünmüştüm, diğer türlüsünü hayal bile etmek istemiyorum çünkü.
Hemen hemen aynı durumdayızBu ara hiç iştahım yok. Kahvaltımı öğleye yakın bir saatte yapıyorum ve az yiyorum. Akşam yemeğimi 19.00 gibi yiyorum ve yine fazla yiyemiyorum. Sonrasında tv karşısında illaki bir şeyler yerdim; cips, çekirdek vs şimdi hiç canım istemiyor. Geçen hafta bir kaç kez kestane pişirdik onu yedim :) Tv izlemek de canım istemiyor. Dizi süreleri çok uzun sıkılıyorum. Zaten o kadar çok dizi var ki hangisini izleyeyim diyor insan. Pazar akşamları yargıya bakıyorum o da yarısına kadar. Buraya kadar halimden memnunum.
Sabahları yürüyüş yapmak istiyorum, tek başıma sıkılıp eve dönüyorum. Bir ara güzel su içiyordum 3 lt kadar, onu da bıraktım“Kitap okuyan çocuk yetiştirmek” adında bir kitaba başladım. Çok güzel akıcı sevdim. Fakat uzun zamandır elime almıyorum. Ve yine uzun zamandır dolap kontrolü yapmamıştım. Tek tek elemeler oluyor tabi ama detaylı düzenleme yapmıyorum. Bugün kızımın dolabıyla başlamış oldum umarım devamı gelir. Bu kısım da halimden memnun olmadığım kısım diyebiliriz.
İşte bende durumlar böyle..
Tüm gün ne yaptığını düşünmen gerekkonu başlığını görünce direk daldım :)
sabah evden bir hışımla, bu evin her yeri ne kadar dağınık, ne kadar düzensiz diyerek çıktım ve bu derdime nasıl bir çözüm bulucam onu da bilmiyorum, kafam bu konuda hep bi milyon, hep belirsiz.
mesajlarınızı okuyunca vay be neler neler yapıyor insanlar dedim çünkü ben sanki hep yorgunum ya, hep bi enerjim yetmiyor, her şey gözüme büyüyor. nedir bu işin sırrı acaba?
Eline sağlık.Günaydın
Dün akşam yaptıklarım,
-Şehriyeli Bulgur pilavı yaptım.
(Yanında tavuk vardı eşim pişirdi)
-Mercimek haşladım. Mercimek köftesi yaptım.
-spor yaptım
-duş aldım.
-kıza duş aldırıp, giyindikten sonra saçını kuruttum.
-Bacağı ağrımış masaj yapıp, calpol verip yatırdım.
-banyo kloazetini ve lavabosunu asperoxla ovdum.
-1 makine çamaşır attım ama çalıştırmadım. Bu akşam kısmet.
-en son mutfak dağınıklığını topladım. Elde yıkanacak tepsi vs yıkadım.
-kıtafetimi ütüleyip, yattım
Güle güle kullansınlarEki Görüntüle 3164665
Bundan aldım kızıma özel ders veren canım arkadaşlarıma. İki tane.
Oğluşların öğretmenlerine tabak tarzı şeyler aldım.
Öğretmen de çok bizde.![]()
Bekliyoruz heyecanlaPlanli yaşama hazırlanıyorum
Ciddi bir şekilde hemde
Başarısız olursam tekrar denerim kesin garantisi yok
Ama süreci sizinle de paylaşacağım.