- 12 Ocak 2019
- 3.124
- 6.843
- 158
Ben denedim ama pek de öyle ütülü gibi olmadı. Penyeler kırıştı yine deinstada bi kadınvar. çamaşırlarını 600 devirde yıkıyormuş kırışmıyormuş kıyafetleri. Ve gösterdiği her kıyafet ütülü gibi. dene istersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben denedim ama pek de öyle ütülü gibi olmadı. Penyeler kırıştı yine deinstada bi kadınvar. çamaşırlarını 600 devirde yıkıyormuş kırışmıyormuş kıyafetleri. Ve gösterdiği her kıyafet ütülü gibi. dene istersen
Evet uyanınca oradan alıp giyiyorYatağın altına mı koyuyorsunuz![]()
Babam yatılı okumuş. O da yatağın altına koyardık derdi. Kömür ütüsü almışlar sonra annemle evlenince. Hala da durur ütümüz.☺Evet uyanınca oradan alıp giyiyor![]()
Bugün evi topladım, robota süpürttüm. Lavabo wc temizledim. Okul sonrası dışardaydık, arkadaşlarla çay içtik. Yemeğe de kv gittik. Benden iyisi yokOh ne güzel
Bugun neler yapacaksın![]()
En güzeli ya uyurken ütü yapmakBabam yatılı okumuş. O da yatağın altına koyardık derdi. Kömür ütüsü almışlar sonra annemle evlenince. Hala da durur
Ohh ne güzelBugün evi topladım, robota süpürttüm. Lavabo wc temizledim. Okul sonrası dışardaydık, arkadaşlarla çay içtik. Yemeğe de kv gittik. Benden iyisi yok![]()
GünaydınlarGünaydınlarrr![]()
Burasıda bakım makyaj cekmece düzenim
Dağınık halini de çekmiştim.
Cekmece max bu kadar açılıyor arka kısmını kullanamıyorum o yüzden bazı ürünleri başka cekmeceye koydum
Düzenli kullanıyorsan sorun yok bencemia benim bütün bundanlarım banyoda duruyor :)
acaba burda kullanmak daha mı mantıklı yoksa ?
çekmecen, bilyeli raylı sistemse, bilyeleri dağılmıştır. o sebeple tam açılmıyor olabilir. kontrol ettirmende fayda var.Burasıda bakım makyaj cekmece düzenim
Dağınık halini de çekmiştim.
Cekmece max bu kadar açılıyor arka kısmını kullanamıyorum o yüzden bazı ürünleri başka cekmeceye koydum
Aldığımızda böyleydi dolap hafif olduğu için tamamen açılsa düşebilir diye düşünmüşler sanırım alt vidalardan daha öne takabilirim ama uğraşamamçekmecen, bilyeli raylı sistemse, bilyeleri dağılmıştır. o sebeple tam açılmıyor olabilir. kontrol ettirmende fayda var.