• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😁 Bende ilk gün o kadar rahattım iftarı yapmamla baş ağrıları bulantılar başladı. İftarı yapıyorum bulaşıkları zor topluyorum valla hiç içimden iş yapmak gelmiyor mecburen yapıyorum mianin fotolariyla gaza geliyorum hemen ama etkisi haftaya baslar (haftaya hava durumuna baktım yağmur görünüyor yine 🤭🤭)
Ben geçen hafta erkenden yattım çok uyudum ya bu hafta daha iyiyim iftar sonrası. haftaya daha rahat olur inşallah. Aman yapamazsam kayınvalideme kaçayım evde olmazsam kimse gelemez 😂😂

Günlük düzen dozumuzu alalım 😄

Eklentiler

• 20230402_150245.webp
    20230402_150245.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu pazar evdeydim

Çiçeklere bakım yaptım. Büyük çiçeğimi budadım.

Beyazları camasir sodasiyla beklettim. Bu beyazlar beyaz kalsa keşke ama bu yöntem işe yarıyormuş deneyip göreceğim.

Çaydanlığım alt kısmı siyah boyaliydi ama yıpranmıştı bende boyayı komple çıkarttım çelik haline geldi güzel oldu.

Ödev işimiz az kaldı eşime devrederdim ama hasta oldu.

Tv unitesini degistirecegim. Fakat suankini baska ne sekilde kullana bilirim acaba ?
Istedigin 1. Resim
Suanki ise 2. 😂 Tahmin etmek zor degildir zaten

Ilk fotodaki herseyi istiyorum aslinda 🥲 lambanin aynisida var evde. Fakat cok mu kalabalik gorunuyor? Evin cok bos. Gerci bana dolu geliyor. Fotoda dolu olmadigi belli oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-02-20-36-24-300-edit_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2023-04-02-20-36-24-300-edit_com.instagram.android.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 16804606654572958532982720620424.webp
    16804606654572958532982720620424.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 89
Tv unitesini degistirecegim. Fakat suankini baska ne sekilde kullana bilirim acaba ?
Istedigin 1. Resim

Ilk fotodaki herseyi istiyorum aslinda 🥲 lambanin aynisida var evde. Fakat cok mu kalabalik gorunuyor? Evin cok bos. Gerci bana dolu geliyor. Fotoda dolu olmadigi belli oluyor

1. Tv sehpasını cok beğeniyorum.
Cok kalabalik degil ama mesela yer lambası orada olmaması gerekiyormuş gibi başka tarzda olsa olurdu
Tabi dekorasyon göreceli bir kavram 😊

Bu pazar evdeydim

Çiçeklere bakım yaptım. Büyük çiçeğimi budadım.

Beyazları camasir sodasiyla beklettim. Bu beyazlar beyaz kalsa keşke ama bu yöntem işe yarıyormuş deneyip göreceğim.

Çaydanlığım alt kısmı siyah boyaliydi ama yıpranmıştı bende boyayı komple çıkarttım çelik haline geldi güzel oldu.

Ödev işimiz az kaldı eşime devrederdim ama hasta oldu.
Geçmiş olsun 😔

Istedigin 1. Resim

Ben pek anlamam ama bence de masanın yanında lamba hoş olmamış.

TV sehpan uzun olsa ve yemek masanı başka bir yere koyabilsen, merdiven altina lambader olur gibi geldi.

Ayrıca dekorasyon fotoğrafında aksesuar renkleriyle parke rengi ayni olduğundan sanki biraz boğucu olmuş gibi.

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz, ama benim de fikrim bu yönde 🤗

Günaydın kızlar, hafta sonu derle topla derken hamlamışım resmen, oyuncaklara ve her zamanki gibi gardropa el attım, mutfak dolaplarını yerleştirdim, iyi oldu içime sindi.

sizler nasılsınız? mia sen bişler yapmışsın mutfak şahane olmuş eline sağlık..

Back
X