- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
İşte o kadar temizlik enerjisi nerden geliyor ordanÇoğunlukla bordo kirmizi renk ev kıyafetlerim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o kadar temizlik enerjisi nerden geliyor ordanÇoğunlukla bordo kirmizi renk ev kıyafetlerim.![]()
Afiyet olsun fasulye 2 oldu pazartesi yapayım ben de hafta sonu evde değilim.Fasulye pilav![]()
Ben geçen hafta erkenden yattım çok uyudum ya bu hafta daha iyiyim iftar sonrası. haftaya daha rahat olur inşallah. Aman yapamazsam kayınvalideme kaçayım evde olmazsam kimse gelemezBende ilk gün o kadar rahattım iftarı yapmamla baş ağrıları bulantılar başladı. İftarı yapıyorum bulaşıkları zor topluyorum valla hiç içimden iş yapmak gelmiyor mecburen yapıyorum mianin fotolariyla gaza geliyorum hemen ama etkisi haftaya baslar (haftaya hava durumuna baktım yağmur görünüyor yine
)
Bende de bir miktar bulaşık çıktı.Yav harika yaaav mikemmel anlatmaya gerek yok görüyorsunuzŞuan benim mutfağın halini görseniz varyaaa
![]()
Ne kadar hos gorunuyor.. mutfak dolabiniz yokmuGünlük düzen dozumuzu alalım![]()
TeşekkürlerNe kadar hos gorunuyor.. mutfak dolabiniz yokmu
Daha once evinizden birkac kare paylasmistiniz . Tarziniz cok hos.
Tv unitesini degistirecegim. Fakat suankini baska ne sekilde kullana bilirim acaba ?
Istedigin 1. Resim
Suanki ise 2.Tahmin etmek zor degildir zaten
Ilk fotodaki herseyi istiyorum aslindalambanin aynisida var evde. Fakat cok mu kalabalik gorunuyor? Evin cok bos. Gerci bana dolu geliyor. Fotoda dolu olmadigi belli oluyor
Kendi mutfağıma baktım seninkini gördümYav harika yaaav mikemmel anlatmaya gerek yok görüyorsunuzŞuan benim mutfağın halini görseniz varyaaa
![]()
Bir miktar derken iki çay kaşığı falan mıBende de bir miktar bulaşık çıktı.
Yapıldığı gibi kalsa keşke![]()
Geçmiş olsunBu pazar evdeydim
Çiçeklere bakım yaptım. Büyük çiçeğimi budadım.
Beyazları camasir sodasiyla beklettim. Bu beyazlar beyaz kalsa keşke ama bu yöntem işe yarıyormuş deneyip göreceğim.
Çaydanlığım alt kısmı siyah boyaliydi ama yıpranmıştı bende boyayı komple çıkarttım çelik haline geldi güzel oldu.
Ödev işimiz az kaldı eşime devrederdim ama hasta oldu.
Tv unitesini degistirecegim. Fakat suankini baska ne sekilde kullana bilirim acaba ?
Istedigin 1. Resim
Suanki ise 2.Tahmin etmek zor degildir zaten
Ilk fotodaki herseyi istiyorum aslindalambanin aynisida var evde. Fakat cok mu kalabalik gorunuyor? Evin cok bos. Gerci bana dolu geliyor. Fotoda dolu olmadigi belli oluyor
Bardakları niye saymadın tesüf ederimBir miktar derken iki çay kaşığı falan mı![]()
Yeeaanniii bir miktar diyince, onları düşünemedim. Öyle olsa "çok bulaşık çıktı" dersinBardakları niye saymadın tesüf ederim![]()
Yeeaanniii bir miktar diyince, onları düşünemedim. Öyle olsa "çok bulaşık çıktı" dersin![]()