Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah toparladım her yeri ama boşuna toplamışımBildirim gelmiyor artık buradan geç görüyorum açık ama bilemedim
Bende daha yeni kendime geldim
Birazdan oda oda kontrol edeceğim etrafı.
Cicek sulama eylülün banyo işlerini bugün den bitireyim diye düşündüm.
Sağol canım evet o yüzden oldu bencedeGeçmiş olsun canım bu hafta çok yoruldun bence ondan![]()
Neden boşuna dedinBen sabah toparladım her yeri ama boşuna toplamışım
Sağol canım evet o yüzden oldu bencede![]()
Oğlan dağıttı hep her yeri döküntü yaptıNeden boşuna dedinanlamadım
![]()
Yeşil çaylarin kutusunu açma vakti geldi benim deBen bugün toz aldım güzelce. Bu güne bu görevi koymuştumküçük adımlar ilkesi
mutfağı topladım çamaşır zaten olmazsa olmaz
Yeşilçay keyfi ile devam
![]()
Ya o yanındaki ne?Ben bugün toz aldım güzelce. Bu güne bu görevi koymuştumküçük adımlar ilkesi
mutfağı topladım çamaşır zaten olmazsa olmaz
Yeşilçay keyfi ile devam
![]()
Hayalgücüne hayran kaldım yaYa o yanındaki ne?
Açım bir gözüm ayva tatlısı diyor içinde karanfil var şurubu akmış.
Bir yanım deli misin mum işte dekor için
koymuş diyor
O mum niye yamuk
Yeşil çay tatlısız olmaz tabi arkadaki şeker kavanozu gözümden kaçmadı![]()
![]()
Sonradan dikkatli bakınca ilaç kapsülüne benzettim de çayın yanında anlam vermek için şeker diye düşünmek istedimHayalgücüne hayran kaldım ya
Mumun ipi içe çökünce yanmıyordu ben de bıçakla kenarları kestimo şeker değil öğrencilerimin hediyesi ilaç kapsüllerinin içinde benim için yazılmış notlar var
![]()
Ben de tembelim de kendimi şımartmak hoşuma gidiyorMikan bende bırak dekoru fincanın altına bulaşık çıkmasın diye tabağını bile koymam
Biraz da üşendiğimden.
Misafire bile çay tabağı verdiğim sınırlıdır
Yaşasın tembellik
Ben foto çekmeye bile üşeniyorumBen de tembelim de kendimi şımartmak hoşuma gidiyor![]()
Niye ya 2 snlik işBen foto çekmeye bile üşeniyorum![]()
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Nevresimler ve banyo hariç her yeri temizledim.
Çıkış noktam bu değildi ama olsun
Yarına diğer işleri bitirip dinlenirim artık
Önce duş sonra yemek faslına geçerim önce kahvemi iciyim de![]()
SağolAfiyet olsun canım![]()
Niye ya 2 snlik iş![]()
Aboww ne yaşanmış böyleOğlan dağıttı hep her yeri döküntü yaptıbana makyaj yapmak istedi farımi kırdı halinin üstüne sonra legolarini döktü yastıkları yere indirdi atlama yarisi yaptı. Siringayi doldurup doldurup her yere su sıkmış. Süt döktü bide bunlar hatırladığım kısımlar
![]()