- 27 Haziran 2010
- 6.759
- 13.828
- 448
Ben de görümceme yazlık ev hediyesi alacağım. İhtiyacı olan halı var şu an. Yıkanabilir olanlardan düşünüyor. Beğendiği modeli ben alırım diyeceğim. Sürpriz olmayacak yani.Günaydınlar
Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.
Güle güle giy. Gerçi büyük geldi yazmışsın ama. Değiştirince güle güle giyersin inşallahBende ayakkabılarımı aldım![]()

Ben de çok seviyorum ve çok istiyorum tam tur. Kızım doğduğunda hediye olarak aldıracaktım eşime. Kıyamadım o zaman, alma dedim. Ama hep aklımda pırlanta tam turselam kızlar.
pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır.
bir deli cesaretine ihtiyacım var.![]()

Benim de 1 taneBir tane fırçası olan ben![]()

Geçmiş olsun canım. Kanı görünce insan kötü olur tabi. Neyse ki önemli bir şey yokmuş.Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyorşok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti