Ayyy ne güzel o zaman şöyle sorayım bir çok markanın fondötenini kullandım hiç birinden memnun değilim ya pütürlü ya beyaz beyaz duruyor ya da kusuyor
Bu günlerde Mac in fondötenini yükseliyorum sence edeğer mi o fiyata
Esmerim bu arada denemeden nasıl karar vereceğim 🙄🙄🙄
Ben bi kez almıştım mac studio fix, evet güzeldi ama çok pahalı, loreal true match de çok güzel, Eğer egzama, pütürcük, kabarcık vs gibi çok sorunlu bi cildin yoksa bence mac değmez, yaşadığın yerde varsa mac orda deneyip yüzüne uygulayarak seçebilirsin başka türlü çok büyük risk olur, fondötenler cildine olmuyosa ya cilt tipine uygun seçemiyosun, yağlı cilde kuru cilt fondöteni, kuru cilde yağlı cilt için olanlar uymuyo mesela, ya da cildini iyi hazırlamıyosun makyaja, temizleme/nemlendirme olarak, çok ürün var piyasada, mat bitiş, nemli parlak bitiş vs, sen nasıl bi ürün istiyosun? true match cidden güzel bi fondöten, öneririm ama denemek lazım bu tarz ürünleri

Ben bi kez almıştım mac studio fix, evet güzeldi ama çok pahalı, loreal true match de çok güzel, Eğer egzama, pütürcük, kabarcık vs gibi çok sorunlu bi cildin yoksa bence mac değmez, yaşadığın yerde varsa mac orda deneyip yüzüne uygulayarak seçebilirsin başka türlü çok büyük risk olur, fondötenler cildine olmuyosa ya cilt tipine uygun seçemiyosun, yağlı cilde kuru cilt fondöteni, kuru cilde yağlı cilt için olanlar uymuyo mesela, ya da cildini iyi hazırlamıyosun makyaja, temizleme/nemlendirme olarak, çok ürün var piyasada, mat bitiş, nemli parlak bitiş vs, sen nasıl bi ürün istiyosun? true match cidden güzel bi fondöten, öneririm ama denemek lazım bu tarz ürünleri
Benim istediğim
Cildime sürünce kalıp gibi durmasın
Pütür Pütür durmasın
Parlamasın
Yapış yapış olmasın
Cilt tonumu 1 2 ton açsın 🙈🙈🙈çok mu şey istiyorum🤪🤪🤪

Ekonominin haline şükretsin 😂 ne alsan kar devri 😝 Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Valla ben kar diyemiyorum çok çabuk sıkılıyorum genelde her sene dolabımı yenilerim ama yine de sıkılırım o yüzden çok yüksek miktarlar vermem kıyafetime
Kot pantolonları kaliteli almaya çalışırım ama🙈🙈

Evilish Evilish şuan kullandıklarım🙄

Güneş kremini renkli aldım valla en iyi o duruyor yine de öbürleri ne göre🥺🥺🥺

Eklentiler

• IMG_20230522_154116.webp
    IMG_20230522_154116.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230522_154109.webp
    IMG_20230522_154109.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230522_154052.webp
    IMG_20230522_154052.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230522_154044.webp
    IMG_20230522_154044.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230522_154034.webp
    IMG_20230522_154034.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 55
Valla ben kar diyemiyorum çok çabuk sıkılıyorum genelde her sene dolabımı yenilerim ama yine de sıkılırım o yüzden çok yüksek miktarlar vermem kıyafetime
Kot pantolonları kaliteli almaya çalışırım ama🙈🙈
Gerçekten mi 😅

Tam tersi düşünüyorum kaliteli alıp yıllarca giymek isterim sade model alırım dış giyimle takiyla hareket eklerim

He kız yukarıda attım foto cc var
Ben bunu kullanıyorum canım egzamam var benim günlük nemlendirici olarak serum kullanıyorum üstüne güneş kremi üstüne CC krem gecede yoğun nemlendirici biseyler kullan mutlaka

Eklentiler

• 16847658222578406791831043793039.webp
    16847658222578406791831043793039.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben bunu kullanıyorum canım egzamam var benim günlük nemlendirici olarak serum kullanıyorum üstüne güneş kremi üstüne CC krem gecede yoğun nemlendirici biseyler kullan mutlaka
Buna da bakayım kuzum😘

Ya ben çok çabuk sıkılıyorum eşyadan bile sıkılıyorum sürekli atma gönderme huyum var🙈🙈
Alışveriş bağımlısı olduğunu düşünüyorum 🤦‍♀️

Renkli ve desenli eşyalardan ziyade sade düz hatlı tercihler yapmalısın.
Sıkıldığında sadece minik detayları değiştirmek yetiyor önemli olan ana tercihleri sade tutmalisın.

Ve bazı belgeseller var sade yaşam alışverişle ilgili.😊 izlemeni tavsiye ederim.

Alışveriş bağımlısı olduğunu düşünüyorum 🤦‍♀️

Renkli ve desenli eşyalardan ziyade sade düz hatlı tercihler yapmalısın.
Sıkıldığında sadece minik detayları değiştirmek yetiyor önemli olan ana tercihleri sade tutmalisın.

Ve bazı belgeseller var sade yaşam alışverişle ilgili.😊 izlemeni tavsiye ederim.
Yok yaa alışveriş bağımlısı değilde çabuk sıkılıyorum ruh halime göre yakıştıramıyorum giydiğim kıyafetleri sürekli yeniliyorum mesela bu ay aldığım bir gömleği ya da takımı öbür ay Ayyyy bunu nasıl almışım diyorum halbuki beğenerek alıyorum🙈🙈🙈

Yok yaa alışveriş bağımlısı değilde çabuk sıkılıyorum ruh halime göre yakıştıramıyorum giydiğim kıyafetleri sürekli yeniliyorum mesela bu ay aldığım bir gömleği ya da takımı öbür ay Ayyyy bunu nasıl almışım diyorum halbuki beğenerek alıyorum🙈🙈🙈
9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kız 😂

Back
X