- 23 Eylül 2013
- 25.113
- 51.904
- 798
Tamam bunu alıyım o zamanMiacım sana tavsiyem kaş kalemi almaktansa kaş mascarası alman. Çünkü kalem çizerken kaşları yoluyor. Ben bunu kullanıyorum. 22 numara. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3251678

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bunu alıyım o zamanMiacım sana tavsiyem kaş kalemi almaktansa kaş mascarası alman. Çünkü kalem çizerken kaşları yoluyor. Ben bunu kullanıyorum. 22 numara. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3251678
Likit buldum onu denerim missha tüm ürünlerine çok kalp ama pahalıBenim cildim karma olduğu için illa ki bb krem ya da fondöten üstüne sabitleyici pudra sürmem gerekiyo, likit allığım var bi tane misshanın, çok güzel gerçekten efsane ama pudra kullandığım için elim toz pudralara gidiyo benim hep, Mua diye bi marka var eveshopta, onun uçuk şeftali mat allığını kullanıyodum, rengi çok doğal çok tatlı, yere düşüp kırıldı, aynısını aldım, eğer pudra kullanma alışkanlığın yoksa krem ya da likit allıklar çok güzel oluyo![]()
Eyeliner çok seviyorum kalemle yapınca da güzel oluyor yarım çekiyorum geneldeEyeliner kullanmayı da bıraktım seneler oldu kahve rengi farla biraz çizgi gibi yapıyorum kendi capimda![]()
O zaman işiniz çok zorBulamadı, bana diyor sen bulursun diye. Bekarken sığmıyordum, senle evlendik eşyalar üç katı oldu sen bir şekilde sığdırdın diyor. İhale bana kaldı ama benim de evin de burasına geldi artık
En sonunda koltuğu atıp yer minderi koyacağım bu gidişle çünkü duvarlar dahil her alanı değerlendirdim.
Şimdi bir tane çiçeğim için olan çiçek rafını mecburen balkona koyup, kanepeyi de cama kadar itersem, masaya biraz yer açılır gibi. Zavallı çiçeğim, inşallah yeni yerini sever.O zaman işiniz çok zor
Eşyalar evi ferah göstermeli her milim hesaplamak gerekiyor
Karadan denize çırpınan karetta karetta gibi ya yicem şimdiKızım manzaralı soğuk kahvem![]()
Hahaaa hiç öyle düşünmemiştim ama evet gerçekten öyleKaradan denize çırpınan karetta karetta gibi ya yicem şimdi![]()
O kadar pozitif bir görüntü ki, gerçekten günümü güzelleştirdi. Ne mutlu size, bu manzaraya karşı kahve içiyorsunuz. Afiyet olsun.Hahaaa hiç öyle düşünmemiştim ama evet gerçekten öyle![]()
İnci yaparız ya başlayalım bir yerden bu kadar sıkma canını evde bebek varken zor zaten ne yapsak karDüzenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım. geçen hafta misafirim geldi ve gelecekleri bir ay önceden belliydi. Ve üşengeç 'ben' ne yaptı dersiniz?? son ana kadar tembellik yaptı son gün de yarım yamalak ev toplkadı vee tümm odalar, evet yanlış duymadınız tüm odalar dağınık yakalandım.. Ah inci... çocukken de böyleydin sen, gençken de, çocuksuzken de, şimdi iki çocuklu çalışan halini bahane olarak ögsterme. Evimin bir bazal düzeni olmasını istiyorum ki, kalan dağınıklıkllar gözü korkutmadan toparlansın. Bunun için ilk adım bu hafta yatak odamı gözden geçiriyorum. Hem kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirme, hem de düzenleme yapılacak. Artık düzenli biri olmak istiyorum. Biliyorum ki elim alışınca evi toplamak gözümde büyümeyecek 2dk da hallolacak
Mutlu etmesine çok sevindimO kadar pozitif bir görüntü ki, gerçekten günümü güzelleştirdi. Ne mutlu size, bu manzaraya karşı kahve içiyorsunuz. Afiyet olsun.
Hep böyle güzel minimal manzaralar eşlik etsin ömrünüze, bana da nasip olması temennisiyle![]()
Evinizi merak ettimŞimdi bir tane çiçeğim için olan çiçek rafını mecburen balkona koyup, kanepeyi de cama kadar itersem, masaya biraz yer açılır gibi. Zavallı çiçeğim, inşallah yeni yerini sever.
Var kafamda bir şeyler ama gerçekten milim milim hesap yapmak çok yorucu.
Hani şöyle evlerinin salonu geniş olup, kanepeleri birbirine yakın olsun diye duvarla hayli boşluk bırakarak yerleştirenler var ya, acayip imreniyorum onlara.
Şu an midi fırının üzerinde abajurum var inanır mısınız, öyle deli saçması bir salon
Aynı zamanda mutfak orası. Artık hiçbir şey tuhaf görünmüyor gözüme.
Bazen kendimi bir Umut Sarıkaya karikatürü içinde hapsolmuş gibi hissediyorum.Evinizi merak ettim
Sadelik derken hep küçük ev gelir akla ama tam tersi küçük evler daha çok dağılır depolama alanı kısıtlıdır.
Umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz zamanla![]()
Düzenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım. geçen hafta misafirim geldi ve gelecekleri bir ay önceden belliydi. Ve üşengeç 'ben' ne yaptı dersiniz?? son ana kadar tembellik yaptı son gün de yarım yamalak ev toplkadı vee tümm odalar, evet yanlış duymadınız tüm odalar dağınık yakalandım.. Ah inci... çocukken de böyleydin sen, gençken de, çocuksuzken de, şimdi iki çocuklu çalışan halini bahane olarak ögsterme. Evimin bir bazal düzeni olmasını istiyorum ki, kalan dağınıklıkllar gözü korkutmadan toparlansın. Bunun için ilk adım bu hafta yatak odamı gözden geçiriyorum. Hem kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirme, hem de düzenleme yapılacak. Artık düzenli biri olmak istiyorum. Biliyorum ki elim alışınca evi toplamak gözümde büyümeyecek 2dk da hallolacak
Mia bayılıyorum sana ya ne güzel yazmışsınSelam incitanesi
Kendi moralini yeterince bozduğuna göre enerjini de bitirdin şimdi evi düzenlerken aynı motivasyonla devam edeceğini de tahmin etmek çok zor değil.
Evet kendini olmak istemediğin bir durum içinde bulmak kimsenin hoşuna gitmez.
Ama buradan kendine yuklemenin de bir faydasının olacağını sanmıyorum.
Şimdi odaları gez evinin olması gerektiğini hayal et.
Evini düzenlerken sinirli olursan bir devamı gelmez
Evet süreç zor olacak ama keyif al müzik aç aldığın her eşyayı incele
Bak onlar senin ailenin bu ev senin imzan karakterin ona hayat vermek senin elinde
Sonra gel kahve içelim![]()
Ha haMia bayılıyorum sana ya ne güzel yazmışsınKeşke bi gün bulusabilsek hepimiz ne güzel olurdu
sudem34 ü de görmüş olurduk merakım giderdi
![]()
Keşke ya sen hangi şehirdeydinMia bayılıyorum sana ya ne güzel yazmışsınKeşke bi gün bulusabilsek hepimiz ne güzel olurdu
sudem34 ü de görmüş olurduk merakım giderdi
![]()
Ne kadar uzak o kadar iyi mi diyorsunHa havalla çok uzağız hepimiz.
Herkes ayrı şehirde.![]()