Duş alıp, cilt bakımımı yaptım
Evi topladım
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim
1 makine daha yıkattım
Balkonu sildim
Bitkilere su verdim
Bulaşık mak boşaltıp yerleştirdim
Lavabo wc temizledim
Hızlıca kahvaltı yaptım
Hızlıca evi süpürdüm, robotun şarjı bitmiş.

Şimdi kek ve patates salatası hazırlığı yapacağım. Eksiğim varsa öncesinde markete gitmem gerekecek. Motoru taktım anlayacağınız😆

Halbuki dışarıda yiyeceğiz ama benim huyum bu evdeki iş bitmeden dışarı çıkamıyorum. Bir tek ütülerim kalacak. Onla şimdi uğraşamam.

Evi topladım
1 makine daha yıkattım
Balkonu sildim
Bitkilere su verdim
Lavabo wc temizledim
Hızlıca kahvaltı yaptım

Şimdi kek ve patates salatası hazırlığı yapacağım. Eksiğim varsa öncesinde markete gitmem gerekecek. Motoru taktım anlayacağınız😆

Halbuki dışarıda yiyeceğiz ama benim huyum bu evdeki iş bitmeden dışarı çıkamıyorum. Bir tek ütülerim kalacak. Onla şimdi uğraşamam.
Okurken yoruldum
Eline sağlık 😊

Evi topladım
1 makine daha yıkattım
Balkonu sildim
Bitkilere su verdim
Lavabo wc temizledim
Hızlıca kahvaltı yaptım

Maşallah ❤️

İstanbul’dayım ben çıkın çıkın gelin🤣
genelde tatile giderken geçiyoruz Manisa’dan Scss94 Scss94
Benim de tantuni künefe hayalim var Mersin’den🤣 Mikan Mikan gelsem senin caretta carettayı da bir mıncıklardım😄
Yaa Manisa çok küçük ama her yere yakın o yönden seviyorum 😂 bu sene de geçerseniz giderken kornaya felan basın 😂

Back
X