- 23 Ekim 2018
- 15.944
- 36.696
- 598
TeşekkürlerKolay gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKolay gelsin![]()
direkt güneş alan mutfak hastasıyımmmAkşam ne kadar temizlesen de sabah bulaşık yıkarsın![]()
Diğer halıyı göremedimCaanim robot oturma odasını süpürüyor bende ayakkabılıgi toparliycamoturma odamın halısını değiştirmek istiyorum aslında yatak odasının halısını oraya alayım değil mi kızlar yatak odami da atayım halisini
Evet bu daha iyi olur
ama oturma odan gri ağırlıklı olacak fazlasıyla. yine de sen bilirsin, gözün yorulursa yine değişiklik yaparsın.
Afiyet olsun canım hamur yapcam şimdi bende lokma gibi bişey yapayım dedim becerebilirsemKahvemin sütü ısınırken oturma odasını supurdum
Şimdi okul öğlen saatine kadar dinlenecegim
Ve hazırlayacağım![]()
Evet demi beyaz halı mi alsam fiyatlarda o kadar yüksek kiama oturma odan gri ağırlıklı olacak fazlasıyla. yine de sen bilirsin, gözün yorulursa yine değişiklik yaparsın.
Ooo çıtayı yükselttinAfiyet olsun canım hamur yapcam şimdi bende lokma gibi bişey yapayım dedim becerebilirsemüstüne çikolatali felan çakma donut
![]()
Evet krem rengi tam bu odaya yakışırdı ama elindekileri kullan bende çok değiştiririm odalardaki halıları sıkıldıkçaEvet demi beyaz halı mi alsam fiyatlarda o kadar yüksek kideğiştirip deneyeyim yinede . Bazen aldığım eşyalara çok şaşırıyorum alırken nasıl almışım acaba diye
![]()
Sabah güneşi buradan başlıyordirekt güneş alan mutfak hastasıyımmm
Evet canım şimdilik öyle yapayım önümüzde ki kış değiştirebilirim inşallahEvet krem rengi tam bu odaya yakışırdı ama elindekileri kullan bende çok değiştiririm odalardaki halıları sıkıldıkça
benim de balkonum güneş görüyor çok sıcak oluyor cam balkon.Sabah güneşi buradan başlıyor
Ama balkon çok sıcak oluyor öğlene kadar![]()
kaymayan kilim de düşünebilirsin. şimdi sisal halı denilen şeyler var. onlara da bir bakıverEvet demi beyaz halı mi alsam fiyatlarda o kadar yüksek kideğiştirip deneyeyim yinede . Bazen aldığım eşyalara çok şaşırıyorum alırken nasıl almışım acaba diye
![]()
Bakıyorum canım şimdi bakayım hemenkaymayan kilim de düşünebilirsin. şimdi sisal halı denilen şeyler var. onlara da bir bakıver