Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teli bırakalı ben kaç yıl oldu hatırlamıyorumSalonda kurutuyorum 2 saatte kuruyordur
Güneşte rengi gidiyor birde çok toz oluyor dışarıya hiç sermem.
Havlular kurutmada iyi oluyor ama![]()
Kolaylık tabiTeli bırakalı ben kaç yıl oldu hatırlamıyorumburaya taşınalı 7 yıl oldu burda hiç olmadı
yine de kurutma ya her şeye rağmen
![]()
Boğalar tongaya düştü bugünBiz de yemek yedik
Bulaşık mak boşaltıp kirlileri dizdim
1 makine de çamaşır yıkandı
Ben de kurutma mak sanmıştım ondan dedim borç arttı diyeneyse ucuz kapatmışsın.
Öyle yazıyodu amaBoğalar tongaya düştü bugünyani tele de K
kurutma yazmış miaaklım direk makineye gitti
![]()
Lık eki önemliÖyle yazıyodu ama![]()
Birbirimizi anladığımızı sanıyordumLık eki önemli![]()
Lık eki olmadan aslaBirbirimizi anladığımızı sanıyordum![]()
Deniz köpükleri de bulaşık köpüğüne dönüşüyorİnstada şeyler varya tatildeyim diyo balkondaki suda yuvarlanıyor![]()
Beklentiyi yükseltmeyelim amaLık eki olmadan aslatrolledin bugün bizi
![]()
Onu görmedim ya denk gelirse atarsan bakarımDeniz köpükleri de bulaşık köpüğüne dönüşüyor![]()
Yine görürsem atarımOnu görmedim ya denk gelirse atarsan bakarım![]()
Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak. Ben almayı düşünüyorum açıkçası. Ödev deyince tek bir yer oluşsun kafasında istiyorum.Merhabalar sizlere bir şey danışmak isterim. Birinci sınıfa gidecek bir minnağım var. Çalışma masası almalı mıyım acaba? Yoksa hani mutfak masası ne güne mi duruyorBen disiplin olsun, ona özel yeri olsun, orayı temiz tutsun, sorumluluk alsın vs diye düşünerek masası olsun diyorum ama tecrübe ve fikirlerinizi de merak ettim.
1. Sınıf ilk dönem mutlaka okumaya yardım ediyorsunuz başında durmak gerekiyor ve uzun sürüyor ödevler o yüzden mutfak masasında yaptırdım .Hem de bir yandan mutfakta iş yaparken kontrol ettim. 2. Dönem masa aldım. Daha düzenli oldu.Merhabalar sizlere bir şey danışmak isterim. Birinci sınıfa gidecek bir minnağım var. Çalışma masası almalı mıyım acaba? Yoksa hani mutfak masası ne güne mi duruyorBen disiplin olsun, ona özel yeri olsun, orayı temiz tutsun, sorumluluk alsın vs diye düşünerek masası olsun diyorum ama tecrübe ve fikirlerinizi de merak ettim.
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiBanyoda mıydı nasıl küflendi?
Eskişehir havası kuru değl mı?
Bizimki de alttan az su akıtıyor seninki de akıtıyor muydu?
Telleri çıkıyor dediğin ne çelik tambur değil mı?
Eskisinin markası neydi?
Yenisi ne?
Yenisini kaça aldın?
Ne çok soru sordum![]()