İyi aklamlar kızzlar 🥰🥰

Bugün doğumgünüm💕💕💕

Sabahtan ablam geldi pasta almışlar 💙💙
Yemek olarak sarma dolma yaptık dedikoduya dalınca yemeğin dibini yaktık🤣🤣

Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler 🥹🥹
Nice yaşların olsun 🥳🌺
Ve de geçmiş olsun 😢

Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak. Ben almayı düşünüyorum açıkçası. Ödev deyince tek bir yer oluşsun kafasında istiyorum.
Evet ben de baştan disiplin olsun dedim. Çok heyecanlıyım nasıl olacak üstesinden gelebilecek miyim diye endişe ediyorum. Nasıl başlarsa öyle gider diye... Siz nasılsınız heyecan var mı ben mi abartıyorum🥲
1. Sınıf ilk dönem mutlaka okumaya yardım ediyorsunuz başında durmak gerekiyor ve uzun sürüyor ödevler o yüzden mutfak masasında yaptırdım .Hem de bir yandan mutfakta iş yaparken kontrol ettim. 2. Dönem masa aldım. Daha düzenli oldu.
Diğer türlü çanta defter kitap oturma odasına taşınıyordu zor zar toplaniyordu.
Şimdi kendi yapiyor biz sonra kontrol ediyoruz 😊
Diğer türlü yanında olunca hep yardım bekliyor bildiği halde çünkü ilk dönem öyle alışıyor.
Evet öğretmen de öyle dedi ilk dönem destekleyeceğiz ödevlerde diye. Aslında çalışma masasını mutfağa koymayı düşünüyorum, mutfağım baya büyük çünkü. Evimiz iki katlı, odasına koyarsam benim için zaten çok çok zor olacak 😅

uzman değilim. nasıl bir açıklama yapmam gerektiğini bilmiyorum. :)

İlk, kadın dergisinde minik bir ıslak mendil paketinde tanıtımında koklayıp aşık oldum. Ben asla her parfümü sıkamam. herkesin sevdiği deli olduğu parfümler benim başımı döndürüp, ağrı yapar, mide bulantısı yapar.

Silaj olarak hypnotic poison gibi her an aynı yoğunlukta farkedilir değil bana göre. Ama benim uzun süredir bıkmadan kullandığım, fresh çiçekli (yasemin) bir koku.

Seviyorum, açık tenliyim, cildim kuru. kendime yakıştırıyorum. bir yerlerde tester ile denemenizi tavsiye ederim.
Çok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırım:(

Evet ben de baştan disiplin olsun dedim. Çok heyecanlıyım nasıl olacak üstesinden gelebilecek miyim diye endişe ediyorum. Nasıl başlarsa öyle gider diye... Siz nasılsınız heyecan var mı ben mi abartıyorum🥲

Evet öğretmen de öyle dedi ilk dönem destekleyeceğiz ödevlerde diye. Aslında çalışma masasını mutfağa koymayı düşünüyorum, mutfağım baya büyük çünkü. Evimiz iki katlı, odasına koyarsam benim için zaten çok çok zor olacak 😅
Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyım 🤭 bakalım neler bekliyor bizi 😁

Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyım 🤭 bakalım neler bekliyor bizi 😁
Ya bunu duyduğuma sevindim. 😂 Kızım da çok umursamıyor gibi, onun yerine heyecanlı olan benim. 😁 Umarım çok güzel bir okul hayatları olur.

İyi aklamlar kızzlar 🥰🥰

Bugün doğumgünüm💕💕💕

Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler 🥹🥹
Mutlu yıllar dilerim
Geçmiş olsun 😔

Misafir geldi
Neyseki oturma odasını ve mutfağı temizlemistim
Yatak odasını toparlasam yeter bugünlük

Çok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırım:KK43:
Bence o yoğunluk ten rengi ve cilt yapısıyla değişkenlik gösteriyor

Denemeden almamak en iyisi.

Ben parfumevi diye bi siteden aliyorum bazen. replika parfümlerin testerleri oluyor orada 2 ml şişede. Beğenirsem büyüğünü alıyorum.
Bazen de avm lerdeki parfüm standlarinda deneme yapıyorum merak ettiğim parfümleri.

Böyle yani 😊

İyi aklamlar kızzlar 🥰🥰

Bugün doğumgünüm💕💕💕

Nice mutlu yaslarin olsun canım 😍

wendy wendy çok calisiyor gibi geliyor misal neden onu görmüyorum çünkü 😂
:olamaz::olamaz: işe gel çalış, eve gel çalış modundayım bu ara, çocuklar hep evde olunca evde dağılıyor her gün akşam yıkanan çamaşırı katla yerine kaldır evi derle topla modundayım. işte de izinli olanların işi bize kalıyor haliyle, yani wendy cidden bu ara hep çalışıyor.

:olamaz::olamaz: işe gel çalış, eve gel çalış modundayım bu ara, çocuklar hep evde olunca evde dağılıyor her gün akşam yıkanan çamaşırı katla yerine kaldır evi derle topla modundayım. işte de izinli olanların işi bize kalıyor haliyle, yani wendy cidden bu ara hep çalışıyor.
Arada mola ver nefes al 😊

Back
X