Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya sanmıyorum. tatlı ve abur cubur bağımlısı biri olarak.Çok kilonuz yok kızlar ben de bir zamanlar bu kilolardaydım gayette güzel sexsi görünüyordum
58 de kolay bir hedef yaza ulaşmanız dileğiyle![]()
kalabalığı bulunca hemen sarıp buzluğa atın. ben kendim hiç sarmadım annemi ne zaman yakalarsam, sarıyoruz birlikteLahana sarması bayılırım
Ara tatilde anneme gideceğim koca tencere lahana sarması istedim
Kendim ne kadar yapsam da onun ki gibi olmuyor
Benim yerimede ye afiyet olsun![]()
bana da haber verin de ben de katılayım kervanaEvet birlikte okurken kriz geçirelimtek başına olmaz.
Belki severiz ya şans verelim
Ben 2.kitapta takıldım, alanımla ilgili ancak biraz önyargılı bir yazarmış kitaba başlayınca farkettim, bir de bu hafta ara vermek zorunda kaldım açıköğretim finallerim var haftasonu, daha 1 derse hiç başlayamadım
GünaydınGünaydin![]()
Kolay gelsinBen 2.kitapta takıldım, alanımla ilgili ancak biraz önyargılı bir yazarmış kitaba başlayınca farkettim, bir de bu hafta ara vermek zorunda kaldım açıköğretim finallerim var haftasonu, daha 1 derse hiç başlayamadımşubat tatilinde bol bol okumayı planlıyorum
![]()
Tamamdırbana da haber verin de ben de katılayım kervana![]()
SüpersinSefiller I bitti yaşasın Sefiller II
857 sayfayı bitirdim kaldı 837 sayfa![]()
Herkes herseyin farkında olduğunu düşünüyorumAslinda gercekten yapabiliriz biliyormusunuz... Sistemin bize dayattiklarini, reklam endustrisinin pompaladiklarini almadan da bit tabi cok guzel yasaniyor. En onemli sey farkindalik...