• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana sarması bayılırım
Ara tatilde anneme gideceğim koca tencere lahana sarması istedim

Kendim ne kadar yapsam da onun ki gibi olmuyor🙈

Benim yerimede ye afiyet olsun😍
kalabalığı bulunca hemen sarıp buzluğa atın. ben kendim hiç sarmadım annemi ne zaman yakalarsam, sarıyoruz birlikte :D

Kitap listesi yapan başka kim vardı.
Psidan Psidan dı galiba.

Nasıl gidiyor 😊
Ben 2.kitapta takıldım, alanımla ilgili ancak biraz önyargılı bir yazarmış kitaba başlayınca farkettim, bir de bu hafta ara vermek zorunda kaldım açıköğretim finallerim var haftasonu, daha 1 derse hiç başlayamadım 🙈 şubat tatilinde bol bol okumayı planlıyorum 😍

Ben 2.kitapta takıldım, alanımla ilgili ancak biraz önyargılı bir yazarmış kitaba başlayınca farkettim, bir de bu hafta ara vermek zorunda kaldım açıköğretim finallerim var haftasonu, daha 1 derse hiç başlayamadım 🙈 şubat tatilinde bol bol okumayı planlıyorum 😍
Kolay gelsin 😊

Geç başlayınca işlere uzadıkça uzadı sanki az kaldı.
Köyden süt ve tavuk geldi.
Yogurt yapacağım.
Yarın Eylülü anneme bırakacağız onlara Arabaşı yapacağım.

Şimdilik gündem böyle önce ev işleri bitsin kahvemi içip mutfağa geçerim.

Aslinda gercekten yapabiliriz biliyormusunuz... Sistemin bize dayattiklarini, reklam endustrisinin pompaladiklarini almadan da bit tabi cok guzel yasaniyor. En onemli sey farkindalik...
Herkes herseyin farkında olduğunu düşünüyorum
Tüketim kadar bilgiye de kolayca ulaşıyoruz artık.
Ama gerçekten yapamayız hersey para ve tüketim odaklı malesef ve böyle olmaya da devam edecek.
Bunun birçok alt sebebi var normallestirdigimiz tüketimler, toplum algısı, ekonomik yoksunluk, yaşamayı hissetmek, mutlu olma, gelecek kaygısı vs.
Çoğu gerekli veya gereksiz sebepler olsa da bu tüketim çarkının dönmesinde çok başka sebepler var. Keşke çözüm olsa geç olmadan

Slmlar kızlar 🌻
miniklerin karneleri hayırlı olsun 🥳
Bizim de ilk karne heyecanımızdı ben tabiki oğlumun yanında olamadım 🥺 babası gitti buna da şükür 🥲
Sefiller ll ye başlama gücünü henüz kendimde bulamadım 🙈😆
Sabah erkenden kalktım kahvaltı hazırladım. Annemin doktor randevusu oğlumun da yüzme kursu vardı. Onlar gidince alt katı robot süpürdü ben sildim. 2 makine çamaşır yıkandı serdim. 1 sepet katladım yerleştirdim.
Yemek var neyseki.
Hepimize bol dinlenmeli, gezmeli, iyi tatiller dilerim 🤗

Back
X