- 23 Ekim 2018
- 16.183
- 37.411
- 598
Umarım yaEvet motivasyon çok önemli gerçekten istediğin zaman yaparsın verirsin hepsini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım yaEvet motivasyon çok önemli gerçekten istediğin zaman yaparsın verirsin hepsini![]()
Kas yapmışsındır belki ya niye hemen küstün :))Neyse spora başlamışsın hemen verirsin
Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm![]()
Yok canım normal salonda hoca yaptırıyor salondaki aletlerle.Selamlaaar. İşlerim bitti yemeğimizi yedik. Çay içip kitabımı okurum. Çok yoruldum bugünyarın dinlenirim sporumu yaparım.
Anka ne yapiyosun spor aletli pilates mi . 1 buçuk saat maşallah
![]()
oo sporlar yapılmış, ne yapıyorsun? oğlunun doğum günü kutlu olsun, annende yanındaymış ne güzel şenliklisin.Ben de günümü yazayım.
Sabah spora gittim 1.5 saat spor yaptım eve geldim. Annem kahvaltı hazırlamış onu yedik. Oğlumun birini okula hazırladım. O servisle gidiyor onu gönderdim. Diğerini hazırladım. Önce oyun terapisine götürdüm. Ordan okula bıraktım. Eve gelirken tavuk aldım sosladım. Fırına atacağım. kahve içip kitap okudum biraz. Sonra oğlumu okuldan alacağım. Bu gün doğum günü uzaktan kumandalı araba istiyor onu alacağız. Akşam da doğum gününü kutlayacağız inşallah. Annemler yarın gidecek rahattım 1 haftadır iyiydi :))
ya mikaneyse spora başlamışsın hemen verirsin
Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm![]()
Geçmiş olsunGünaydınlar
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım yakas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum
Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saatboş günüme harika uyandım
hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim
Elimdeki pedagojik kitabı bitirmek istiyorum
Bol bereketli olsun inşallahSon güncelleme
Kasım...
TeşekkürlerGeçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun MikancımGünaydınlar
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım yakas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum
Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saatboş günüme harika uyandım
hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim
Elimdeki pedagojik kitabı bitirmek istiyorum
Geçmiş olsun canımTeşekkürler![]()
Hiç dökülmüyor aslındaSelamlar
Sabah kahvaltıya arkadaşa gittik. Geldim oğlumu okula bıraktım. Markete kütüphaneye gittim. Gazap üzümlerini aldımeve geldim evi süpürdüm şimdi kahvemi içip spor yaparım . Akşama tavuk dürüm yaparım .
Mikan taco yapmayı denedim beceremedim ya lavasi çok çıtır yapmışım bide yerken içindekileri hep döktü oğlum dürümden devam biz
![]()
Geçmiş olsun Mikancım![]()
Teşekkür ederim kızlar serum alıp geldiler inşallah düzelirlerGeçmiş olsun canım![]()