Neyse spora başlamışsın hemen verirsin ☺️
Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm 😂😂
Kas yapmışsındır belki ya niye hemen küstün :))
Selamlaaar. İşlerim bitti yemeğimizi yedik. Çay içip kitabımı okurum. Çok yoruldum bugün 🥴 yarın dinlenirim sporumu yaparım. Anka Anka ne yapiyosun spor aletli pilates mi . 1 buçuk saat maşallah 😍
Yok canım normal salonda hoca yaptırıyor salondaki aletlerle.

Günaydın hanımlar, 3. kar tatiliyle devam ediyoruz hayata :) Allah anneme sabır versin.

Ben de günümü yazayım.
Sabah spora gittim 1.5 saat spor yaptım eve geldim. Annem kahvaltı hazırlamış onu yedik. Oğlumun birini okula hazırladım. O servisle gidiyor onu gönderdim. Diğerini hazırladım. Önce oyun terapisine götürdüm. Ordan okula bıraktım. Eve gelirken tavuk aldım sosladım. Fırına atacağım. kahve içip kitap okudum biraz. Sonra oğlumu okuldan alacağım. Bu gün doğum günü uzaktan kumandalı araba istiyor onu alacağız. Akşam da doğum gününü kutlayacağız inşallah. Annemler yarın gidecek rahattım 1 haftadır iyiydi :))
oo sporlar yapılmış, ne yapıyorsun? oğlunun doğum günü kutlu olsun, annende yanındaymış ne güzel şenliklisin.
eyse spora başlamışsın hemen verirsin ☺️
Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm 😂😂
ya mikan :KK70: :KK70: bence de kas yapmışsındır kız 400 gr'dan ne olacak 1 bardak su altı üstü :olamaz:

Günaydın
Burası çok soğuk kendime gelemedim hala.
Neyseki bugün gündem yoğun değil rahatım.
Ama bekleyen işler var.

Bu aralar kişisel gelişim videoları izlemiyordum
Bir kaç video açtım sarmadı.
Yapabilirim başarabilirim modun da değilim galiba.
Günü kurtarsam yetiyor. 🙃

Günaydınlar 🌸
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım ya 🙈 kas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum 😂😂

Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saat🤦‍♀️ boş günüme harika uyandım 😅 hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim 😂
Elimdeki pedagojik kitabı bitirmek istiyorum

Günaydınlar 🌸
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım ya 🙈 kas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum 😂😂

Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saat🤦‍♀️ boş günüme harika uyandım 😅 hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim 😂
Geçmiş olsun😔

Birikime ilk böyle başladım.
Eylül ayında...

Eklentiler

• 20240908_123930.webp
    20240908_123930.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 29
Gelir gider planlaması olmayınca geldiği gibi gidiyor.
Birkaç ay kontrollü ilerledim.
Ve bu şekilde devam edeceğim.
Hem kendimi çok sıkmadan kenara para ayırmayı başardım.

Ekonomik özgürlüğüm var🙏 sırada finansal özgürlük 💪

Ben de bugun be yaptım yazayım
Oğlumu metrobüse bıraktım
Sonra sokak kedilerini besledim
Tibetimi yaptım eve gelince

Kahvaltı yaptım magazin izlerken uyuyakalmışım😬

Biber dolması yaptım iç harcı çok yapmışım mecburen kuru patlıcan dolması da yaptım😂

Eve süpürdüm
Dolabım dağılmıştı onu düzenledim

Oğlum için kek ve kurabiye yaptım
Şimdi banyoya girip çıkınca kitap okumayı planlıyorum
Yeni kitaba başlayacağım ne okusam karar veremedim

Günaydınlar 🌸

Bol çamaşır işi var tabi
Geçmiş olsun Mikancım😔

Selamlar 🥰
Sabah kahvaltıya arkadaşa gittik. Geldim oğlumu okula bıraktım. Markete kütüphaneye gittim. Gazap üzümlerini aldım 😍 eve geldim evi süpürdüm şimdi kahvemi içip spor yaparım . Akşama tavuk dürüm yaparım . Mikan Mikan taco yapmayı denedim beceremedim ya lavasi çok çıtır yapmışım bide yerken içindekileri hep döktü oğlum dürümden devam biz 🤭

Selamlar 🥰
Sabah kahvaltıya arkadaşa gittik. Geldim oğlumu okula bıraktım. Markete kütüphaneye gittim. Gazap üzümlerini aldım 😍 eve geldim evi süpürdüm şimdi kahvemi içip spor yaparım . Akşama tavuk dürüm yaparım . Mikan Mikan taco yapmayı denedim beceremedim ya lavasi çok çıtır yapmışım bide yerken içindekileri hep döktü oğlum dürümden devam biz 🤭
Hiç dökülmüyor aslında 🙈 dürüm de güzel ya 😋

Back
X