Scss94 Scss94 çok tatlısınız ama ya 🤩🤩🤩
wendy wendy ikizler olsan da olmasan da seni seviyoruz 💗 seninle ne çok ortak yönümüz var ya ☺️

Scss94 Scss94 2. Doğumdan sonra baya kilo verdim sonra yıllardır görmediğim bir lise arkadaşımla karşılaştım. Böyle heyecanla sarıldım arkadaşa onun ilk cümlesi mikan çökmüşsün oldu 🤦‍♀️ kendisi de kilo almıştı ama inan fark etmemiştim bile o an sadece Özlem duygusuna odaklanmıştım. Bu da böyle bir anımdır 😂

Far bi ara çok kullanırdım artık sadece düğün falan olursa. Farmasinin farları tekli ve minik. Boyut olarak ideal.
Bazı İnsanlar gerçekten tuhaf ya. Geçen gün de parkta teyze geldi yanıma ikinci çocuğu niye yapmadın kocaman olmuş oğlun geç kalmışsın diyo belki olmuyo çocuum nerden biliyon diyemedim 😆😆 Ben arkadaşımi yıllar sonra görsem çökmüş olarak görsem de demem ki öyle hiç düşünmüyolar kirilir mi üzülür mü 😬😬

😁Yok bana da yeter kendime far da yakıştıramiyorum ben aynı renk kullanıyorum hep . Teyzem yurt dışından getirmişti gelirken bidaha getirmedi kaç yıl oldu duruyo hâlâ 😆 teyze bu bayatladi yenisini getir deyim bari 😁
Bence bana da yakışmıyor

Almıştım çantam da unutmuşum kırılmış parçalanmış her şey boyanmış
Onu da attım😬

Ben de uzun zamandır kahve göz kalemi kullanıyorum
Allığı da rujla yapıyorum
Zaten çok bişey sürmem🙈

Bence bana da yakışmıyor

Almıştım çantam da unutmuşum kırılmış parçalanmış her şey boyanmış
Onu da attım😬

Ben de uzun zamandır kahve göz kalemi kullanıyorum
Allığı da rujla yapıyorum
Zaten çok bişey sürmem🙈
😆 Benim de çok kırıldı allıgim da kırılmıştı kapatıcınin içine boşaltip likit allık yaptım gayet güzel oldu 🤣

Mikan Mikan :KK50::KK50:
Bazı İnsanlar gerçekten tuhaf ya. Geçen gün de parkta teyze geldi yanıma ikinci çocuğu niye yapmadın kocaman olmuş oğlun geç kalmışsın diyo belki olmuyo çocuum nerden biliyon diyemedim 😆😆 Ben arkadaşımi yıllar sonra görsem çökmüş olarak görsem de demem ki öyle hiç düşünmüyolar kirilir mi üzülür mü 😬😬
bazı kişiler çok patavatsız gerçekten, bende çok ince düşünürüm ama bazı insanlar da bu ince düşünceyi haketmiyor, neyse biz çizgimizden devam edelim :KK5:
Bizi de babanem büyüttü sağolsun ama annem kabul etmiyo 🤪🤪🤪
ahahahaha, annen çalışıyor muydu? çalışan anne olupta ben büyüttüm diyemem çocuklarıma zaten gülerler herhalde, her gün anneannedeler zaten :KK70::KK70:
😆 Benim de çok kırıldı allıgim da kırılmıştı kapatıcınin içine boşaltip likit allık yaptım gayet güzel oldu 🤣
allık kapaklarını çok kötü yapıyorlar ya.

Mikan Mikan :KK50::KK50:

bazı kişiler çok patavatsız gerçekten, bende çok ince düşünürüm ama bazı insanlar da bu ince düşünceyi haketmiyor, neyse biz çizgimizden devam edelim :KK5:

ahahahaha, annen çalışıyor muydu? çalışan anne olupta ben büyüttüm diyemem çocuklarıma zaten gülerler herhalde, her gün anneannedeler zaten :KK70::KK70:

allık kapaklarını çok kötü yapıyorlar ya.
Yok çalışmıyodu annem ama biz hep babanemlerdeydik benim annemle babamla hatırladığım birlikte yaptığımız hiç bişey yok 🥲
Annem beni okula bile götürmemisti burda da yazmıştım birinci sınıfta kardeşimle ikimiz şehirler arası otoyoldan geçiyoduk evimizin önü yoldu 😅 Anneme anlatıyorum soruyorum neden böyle oldu diye kendine göre sebepleri var ama ikna olmuyorum tabi 🥲

makyajda sadece allık, rimel ve ruj kullanıyorum, bi de nemlendirici (ki çok kuru cildim)

Bende geçenlerde yeniledim, üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bitmemişti allığım, yeni allık aldım, rimel zaten 6 aya kalmıyor bitiyor, bi de kalıcı ruj kullanıyorum maybelline'in, sabah sür en azından öğleden sonraya kadar çıkmıyor.

Yok çalışmıyodu annem ama biz hep babanemlerdeydik benim annemle babamla hatırladığım birlikte yaptığımız hiç bişey yok 🥲
Annem beni okula bile götürmemisti burda da yazmıştım birinci sınıfta kardeşimle ikimiz şehirler arası otoyoldan geçiyoduk evimizin önü yoldu 😅 Anneme anlatıyorum soruyorum neden böyle oldu diye kendine göre sebepleri var ama ikna olmuyorum tabi 🥲
ya kıyamam, şimdi çocukları güvenli bölgeden güvenli bölgeye aktarıyoruz resmen. bazen annemde öyle yapmıyodum der, mesela temizlik yapardı sonra bize nasıl kızardı dökmeyin kirletmeyin diye, şimdi diyoruz çok kızardın diye ben size hiç kızmadım diyo :KK70::KK70:

ya kıyamam, şimdi çocukları güvenli bölgeden güvenli bölgeye aktarıyoruz resmen. bazen annemde öyle yapmıyodum der, mesela temizlik yapardı sonra bize nasıl kızardı dökmeyin kirletmeyin diye, şimdi diyoruz çok kızardın diye ben size hiç kızmadım diyo :KK70::KK70:
😁😁 Unutuyorlar yaptiklarini ya da unutmak istiyorlar. Annem şimdi beni hep öper sarılır çok düşünceli davranır ama iş işten geçtikten sonra bağ kurmakta zorlaniyo insan

Eskiden annelik kavramı çok farklıydı.

makyajda sadece allık, rimel ve ruj kullanıyorum, bi de nemlendirici (ki çok kuru cildim)

Bende geçenlerde yeniledim, üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bitmemişti allığım, yeni allık aldım, rimel zaten 6 aya kalmıyor bitiyor, bi de kalıcı ruj kullanıyorum maybelline'in, sabah sür en azından öğleden sonraya kadar çıkmıyor.
Benim cildimde aşırı kuru CC krem kullanıyorum bende. Bide kapatıcı mutlaka sürerim göz altlarim koyu olduğu için

😁😁 Unutuyorlar yaptiklarini ya da unutmak istiyorlar. Annem şimdi beni hep öper sarılır çok düşünceli davranır ama iş işten geçtikten sonra bağ kurmakta zorlaniyo insan
Evet o bağ kurulmuyor gerçekten
Benim annemin de sevgi dili yemek içmek doyurmak üzerine
Çünkü öyle görmüş

O da hiç annesi tarafından sevilmemiş

Bazen kızıyorum yaptıkları aklıma gelince ama sonra diyorum ki şimdi telafi için uğraşıyor çabalıyor

Eskiden annelik kavramı çok farklıydı.
Evet ya benim çok hoş olmayan anılarım var daha anlatmayayim onları 😁
Kardeşim çok yaramazdi görmezden gelindiği için öyleydi bence o daha farklı şeyler yaşadı 😓 şimdi çok sessiz içine kapanık birisi oldu

Çünkü öyle görmüş

Bazen kızıyorum yaptıkları aklıma gelince ama sonra diyorum ki şimdi telafi için uğraşıyor çabalıyor
Ben de aynı şekilde düşünüyorum bazen şimdi bile kırdığı anlar oluyo artık umursamamayi öğrendim onu öyle kabul ettim 😊

Bugün yemek menüm biraz değişik

Pazı sarması yapmaya gideceğim

Enginar yaptım
Ahtapot ve balık var
Salata ve pazı sarması
Akşama pasta yiyeceğim

Sonra da şekersiz beslenmeye geçmeyi düşünüyorum 21 gün
İnsallah başarılı olabilirim bir ara ne kadar güzel yapmıştım

Evet ya benim çok hoş olmayan anılarım var daha anlatmayayim onları 😁
Kardeşim çok yaramazdi görmezden gelindiği için öyleydi bence o daha farklı şeyler yaşadı 😓 şimdi çok sessiz içine kapanık birisi oldu
Herkesin bir travması oluyor malesef.
Ve sonrasında hayata karşı bir öfke oluyor istemeden, yasanamayan şeyler daha çok etkiliyor.

Çoğu anımı unuttum ben düşünürsem aklıma geliyor o yüzden düşünmüyorum fazla böyle daha güzel 😅

Herkesin bir travması oluyor malesef.
Ve sonrasında hayata karşı bir öfke oluyor istemeden, yasanamayan şeyler daha çok etkiliyor.

Çoğu anımı unuttum ben düşünürsem aklıma geliyor o yüzden düşünmüyorum fazla böyle daha güzel 😅
Ben düşünüyorum yaa yengeç burcu olmanın problemleri işte 50 yıl önce yaşanmış bitmiş yani düşünme artık ne gerek var 😁

Çünkü öyle görmüş

Onlarda büyüklerinden ne gördülerse onu yaptılar
Şimdi belki de hem kendi cocukluklarina hem bize üzülüyorlar. Biz bu yasimizda değer görüyoruz onlar hiç yaşamadı belki de. 😔

Back
X